90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 202

• 36 344
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
Днес на плодове, а утре на водичка и чайче Simple Smile
Ще има ли други плуващи  sport027  sport027  sport027
а ще трябва и да  smile3529
Да видим какво ще се получи  badscale goodscale

# 16
  • Pleven, Bulgaria
Добър вечер,фиданки
Благодаря за новата тема  bouquet добре че ви има,така нещата ми се случват по-лесно,нищо че сега няколко дена не бях от най-режимните,но нямах избор.Добре че времето беше с мен и ходех много да компенсирам и не ми се отрази толкова много,но от днес си продължавам по план
Предните дни няма да ги отчитам,че лошоооо  Embarassed
Днес варива
З:кафе и няколко парчета ананас
О:ориз със зеленчуци
В:зелена салата и варено жито без захар,без нищо

# 17
И аз да се отчета-днес ми е белтъчен
З:проспах я
О:Ципура и зелена салата
В:Ципура и салата от зеле

# 18
  • София
Здравейте,
запис и от мен в новата тема. Аз започнах втория месец от диетата и се надявам да се справям по-добре и да имам по-добри резултати през него. Simple Smile В предната тема една потребителка обясни много хубаво принципите на диетата и много неща ми се изясниха, надявам се след изясняването да почне сериозно топене на мазнини и при мен. За протокола започнах диетата около 70 кг, сега съм 67. Много слаб резултат, обяснявам си го със зверския си апетит и големите порции. Например това вечерята да ми е половината от обяда е абсурд. Не мога да се огранича и това си е. Ще опитам занапред да вечерям по-рано и да не сядам на масата озверяла от глад, така ще мога да се контролирам по-добре. Днес бях на въглехидрати, приготвих си фокача с маслини, страхотно се получи, малката ми дъщеря също много я хареса. Хапнах на обяд и вечеря с лютеница и малко салата от зеле. Сега втасва втора партида, но тя ще бъде само за домочадието Simple Smile
Утре - плодове. Приготвила съм грозде и круши, и едно пакетче сурово кашу (защото има опасност да умра от глад Wink )

# 19
  • Пловдив
Я да се запиша в новата тема, че да не ви изпускам. Simple Smile Тази вечер се чувствам малко по-добре, дано да започна да се оправям вече. Мисля, ако утре съм в същото състояние или по-добре, да си продължа с диетата, че кантара нещо тръгна много нагоре, но и установих, че от хапчетата задържам страшно много вода. Още не съм измислила менюто за утре, но ще съм си в къщи, така че ще видим.

# 20
Момичета ,
елдата в кой ден я ядете?

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 21:12 от Тя

# 21
  • Бургас
Дайте ми и на мен малко кураж момичета.Правя диетата за втори път първия всичко беше Ок свалих почти 14кг.Сега вече 40дни откак съм я почнала -2кг и днес сутринта единия съм го върнала.Как става това?И защо е спряла да действа диетата?Всичко е режимно плюс спорт и не мърда пустия кантар.
Днес съм на въглехидарти и си удавих мъката в едни шоколадии и филии уж режимни ама количеството беше голямо:(
Успех на всички и бързо сваляне на гадните кила

# 22
Дайте ми и на мен малко кураж момичета.Правя диетата за втори път първия всичко беше Ок свалих почти 14кг.Сега вече 40дни откак съм я почнала -2кг и днес сутринта единия съм го върнала.Как става това?И защо е спряла да действа диетата?Всичко е режимно плюс спорт и не мърда пустия кантар.
Днес съм на въглехидарти и си удавих мъката в едни шоколадии и филии уж режимни ама количеството беше голямо:(
Успех на всички и бързо сваляне на гадните кила
Може от спорта да трупаш мускули.  При мен така се получи. На вид съм както когато тежах 60 кг. , а съм 65 кг. Мускулите  тежат повече , но  изглеждам по-слаба и стегната. Ако имаш някои дрехи ,които са ти тесни ,по тях сравнявай.

# 23
Здравейте, момичета,

искрено съжалявам, че нямам възможността да ви следя от известно време - цяла тема пропуснах  Embarassed Прегръщам ви всичките и ви желая успех в режима и не само  Mr. Green

Искрено ваш, Гоуст  Hug

# 24
ronic_st, утре и аз съм на воден. За мен ще е първи.
 Правя опит за диетата за трети път. Обикновено издържам, докато сваля килограмите, които искам и след това се демотивирам и прекъсвам. Този път съм решила да направя 90 дни, дано успея.
Редовно чета форума и мненията много ми помагат, както за мотивация, така и за идеи за меню.
Днес ми е 28 ден и -5.2 кг. При мен винаги е така,  свалям много бързо  Simple Smile, а след това качвам светкавично.
Успех на всички!

# 25
 Mr. Green поглеждам отвреме на време.
Диетата си върви и така. Утре ще видя за двете четворки резултата

днеска обяда - макарони с броколи
вечеря - баница с праз и гъби и парче "тиквеник"

# 26
Фиданки, от утре започвам диетата и понеже не съм се  специализирала още  Confused, ако може някоя от по-опитните да ми каже дали менюто, което съм си съставила за утре е режимно :
ДЕН 1 БЕЛТЪЧЕН:
Закуска - един банан
Обяд - омлет със сирене или пил.филе със салата
Вечеря - като обяда, но половината количество

Пожелавам Ви мнооого, мнооого минусчета  Heart Eyes

# 27
  • София
Фиданки, от утре започвам диетата и понеже не съм се  специализирала още  Confused, ако може някоя от по-опитните да ми каже дали менюто, което съм си съставила за утре е режимно :
ДЕН 1 БЕЛТЪЧЕН:
Закуска - един банан
Обяд - омлет със сирене или пил.филе със салата
Вечеря - като обяда, но половината количество

Пожелавам Ви мнооого, мнооого минусчета  Heart Eyes

Омлетът не може да е със сирене. Смесваш белтъци. Направи си чист омлет със салата.

# 28
И аз да си отчета днешното меню в новата темичка
З:Чай, нямах никакъв апетит за закуска днес. .  Crossing Arms/
О:Наденица и половин пилешко бутче
В:Яйчица и много малко сирене пък утре ще видим дали се е отразило
Лека вечер   bouquet

# 29
Запис, момичета, да ви следя как слабеете, докато аз дебелея Sad

Общи условия

Активация на акаунт