90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 202

• 36 328
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро  Hug
За 2 дни ми даде -700 гр...ама ще видим .. че днес е въглехидратен  hahaha
Мисля да почна и упражнения някакви...вие правите ли или само диетата спазвате? не мисля нещо кой знае колко сериозно, че мускули да трупам и да не се отразят свалените кг  newsm78

# 31
Добро утро:)
Тинки, благодаря за новата тема smile3525 Добре, че има някой, който се грижи за това, да сме заедно виртуално...някак е по-лесно с примера на успелите, с опита им и с дружните усилия на новите, като мен Hug И аз като някои момичета сядам сутрин с кафето и първо тук влизам(понякога, първо поглеждам дали имам писмо от съпруга ми, защото не сме се виждали от 6 месеца) Embarassed Смятам, да го изненадам с доста по-добра визия, дано успея Praynig
Съжалявам, че не се сещам, кое от момичетата беше поискало инфо за мазила против отпускане на кожата и целулит. Виждала съм доста добри отзиви за ''Абдошок'' на BIOTHERM. Малко е скъпичко обаче и доколкото знам, тук в България вече доставят само новата серия(лилава опаковка), а старата(оранжева) била много по-ефикасна...мисля, че имам някакъв линк на сайт за онлайн поръчки, но е чуждестранен. Ако някой е заинтересован, нека ми пише на лични, да не излезе като реклама на сайта:)
Днес въглехидрати
З; кафе и тиква(преоткрих тикавата, освен, че ми влияе много добре на килограмите, е и много вкусна и полезна)
О: спагети с гъби и маслини
В: тиквеник
За съжаление, оризът не ми действа като тиквата и след вчерашното бобово -оризово меню, съм качила 300гр...се ла ви. Хубавото на всичко това е, че поне виждаме кои храни не ни действат добре...
Успех на новите момичета и на тези, които днес ще се давят, а на отчаяните-кураж...на всички ни се иска да сваляме много и без застой...но организмът ни си има други планове! Просто бъдете стриктни, търпеливи и волеви и той(организмът ви), ще ви се отблагодари с минусчета, страхотна визия и здраве...да не говорим за самочувствието и настроението newsm08
Хубав ден, фиданчици Hug

# 32
Добро утро.
И аз идвам в любимата тема.
Имах уикенд от смесен вид, добре че няма как да измеря последиците.

Днес ще го карам лекичко с много салата и вода, а после ще му мисля дали да не врътна една-две-три четворки.

# 33
  bouquet Здравейте.

Блекси, и аз така.  Sunglasses Но нямам нови поражения. Един кг си стои в повече от няколко дни, но не мога да се организирам да направя плодов ден. Но утре ще съм навън през почти целия ден и ще е удобно за плодов. Дано да се справя.
Няма да пиша меню, защото само си променям мнението.

Хубав ден.

# 34
  • сред люляците
Добро утро! Благодарности за новата тема   bouquet

Днес тиква за закуска,
пица с домати и тиквички за обяд,
жито и шоколад за вечеря

Пожелавам прекрасен ден на всички и успешна нова седмица!

# 35
Успешна и прекрасна нова седмица на всички!Много настроение,хъс,слънчице и т.н.-храна за..душата!
При мен-положението е ни нагоре ,ни надолу,стоя си на -2кг.Каквото съм си посяла-това ще пожъна Mr. Green

# 36
Добър ден!
Днес за мен е плодов ден.
з- помело, кафе;
после съм си приготвила банани, грейпфрути, микс от сушени плодове и ядки;
Успешна седмица, момичета!

# 37
Дайте ми и на мен малко кураж момичета.Правя диетата за втори път първия всичко беше Ок свалих почти 14кг.Сега вече 40дни откак съм я почнала -2кг и днес сутринта единия съм го върнала.Как става това?И защо е спряла да действа диетата?Всичко е режимно плюс спорт и не мърда пустия кантар.
Днес съм на въглехидарти и си удавих мъката в едни шоколадии и филии уж режимни ама количеството беше голямо:(
Успех на всички и бързо сваляне на гадните кила
Може от спорта да трупаш мускули.  При мен така се получи. На вид съм както когато тежах 60 кг. , а съм 65 кг. Мускулите  тежат повече , но  изглеждам по-слаба и стегната. Ако имаш някои дрехи ,които са ти тесни ,по тях сравнявай.

И при мен се получава така-тежа 63,а изглеждам като 59-60,понеже съдя по дрехите,явно прекалявам с тренировките:),затова повече танци и разходки,въпреки,че много се харесвам в огледалото:)))
Тинки,мерси за темата!
Днес съм на варива-ориз или варени картофи,все още ми е поддут корема,не знам защо,но ще се оправя,понеже съм в МЦ вече,предполагам,че е свързано.
Лека и успешна седмица,момичета!!!!!

# 38
  • София
Днес 36 ден - резултат - 6 кг.

# 39
ronic_st, утре и аз съм на воден. За мен ще е първи.
mayala66, страхотен резултат  Heart Eyes
Моите не са толкова забележими, но аз съм заковала на 54-55кг, предполагам че тези килограми са запомнени от организма и трудно ще ги преборя. Но дори килограмите да не ппадат, сантиметрите намаляват и дори са под стойностите, на които приключих преди година режима Simple Smile

Ето го и сутрешното кафе Simple Smile

# 40
Да се запиша в новата тема и да се отчета. -700гр след първият плодов.

# 41
violetkatana резултатите са впечатляващи, браво за упоритостта Simple Smile Само с тази диета ли пребори толкова много килограми разлика, че и моите са толкова  Simple Smile

# 42
Здравейте и от мен!   bouquet Аз съм "нова" и днес ми е първият плодов ден. За сега съм на -1.2. А мечтаният резултат е -40кг  Rolling Eyes Така че доста ще се "срещаме" тук. Днес съм на грозде, ябълки. Питах се дали мога да комбинирам плодовете със зеленчук (цвекло, ябълка, морков).  newsm78

# 43
Маргарин може ли да се яде и в кой ден?

# 44
Привет, намъквам се и аз в темичката ви. Надявам се да ме приемете и да ми помогнете поне в началото докато се ориентирам кое с кое точно мога да комбинирам. Днес ми е първи ден  Embarassed

З. - 1 круша и по необходимост половин кофичка айран (беше ми паднало много кръвното и ми се виеше свят)
О. - мисля да е риба на скара с печена чушка, а филийка пълнозърнест или черен хляб може ли или само във въглехидратния ден?
В. - същото като горното, ще хапна по-малко риба.

Изобщо, изяснете ми в кои дни е позволен хляб, защото четох и този линк и то като гледам във всеки от дните има по една филия, изобщо доста храна има  Mr. Green

http://forum.ladyzone.bg/viewtopic.php?f=4&t=367&sid=529 … 2ef5&start=10

Как да разбирам и това:
"При белтъчния ден между отделните хранения трябва да има 4 часа. В деня за бобови растения и варива, както и през въглехидратния ден - 2 часа."??

Благодаря ви за помощта   bouquet

A, и още нещо - тези зеленчукови бульони задължителни ли са? На работа няма как да си приготвям такъв, освен от онези полу-готовите на Маги и т.н., за които знам, че са много вредни и не бих желала да ги консумирам  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 12:36 от Arise

Общи условия

Активация на акаунт