90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 202

• 36 384
  • 741
  •   1
Отговори
# 285

P.S.Тук всички сме да се учим един от друг и да обменяме полезна информация,която касае всеки от нас!Бъдете дипломатични,толерантни и разумни!Много по-добре е да има приятна атмосфера във форума!

Добро утро, добър ден! Simple Smile

Днес белтъчен ден, след първи плодов.
До сега за закуска 1 банан, преди малко си схрусках и ябълката, обядът и вечерята все още са висящи. Това е към протокола по темата.
Сега извън темата, но все пак нещата се случват именно в нея. Абсолютно се придържам към мнението на Иванджелина. Едва от три дена бродя из форума и конкретно в тази тема....въпросът който си зададох - защо различното мнение винаги трудно се приема и всеки е готов да се нахвърли срещи изказващия това мнение? Толерантността, явно е трудна?! Нима тук не сме се събрали за да обменяме опит и знания? Мен лично чаршафите/ както, бяха наречени/ на Джиджи не ми пречат, чета всичко и съм благодарна за информацията, която получавам. Съвсем друг е въпросът, пресовайки мненията, кое би ми било полезно и кои по нататъшни постове бих чела.
Приказката, каквото почукало, такова се обадило е много валидна в случая. Идва Джиджи, излага нейната теория, обстойно...............и в отговор, какво? Ами добре, не сте съгласни, ваше право, но не по този начин.
Извинявам се и за моя чаршаф
Усмихнат ден! Simple Smile

# 286
Аз имам нужда от отговор на няколко въпроса, но не знам дали някой ще прочете въпроса ми
измежду тези безмислици. Confused
Колко е задължителен черния шоколад - днес съм въглехидратна/първа четворка/
Имам нужда от отговор на момичета с повече стаж-преди съм го включвала, но сега не ми се иска Close
Второ: ако разменям сладкото и соленото за В и О дали е много некоректно, т.е дали резултата би бил по-добър ако се спазва правилото или не?
Трето:защо на 1 стр. пише, че във въглехидратен може тестени, но БЕЗ МАЯ?
Благодаря предварително:)

Ами Дримче, стига сънува  Grinning, ами отвори и прочети книгата  Naughty, момичетата вчера , пуснаха и нов линк към нея ,можеше и малко да попрочетеш "глупавите постове" , а не да задаваш глупави въпроси и да търсиш информация от изпяли песента си източници, какъвто е   ПЪРВА СТРАНИЦА  !

ПРОЧЕТИ ГЛУПАВИТЕ ПОСТОВЕ и ще видиш там до какви резултати води ПРАВИЛНОТО СПАЗВАНЕ  #2gunfire

# 287
Добро утро !   bouquet

Ден 40 - въглехидратен ;

З. - портокал;
О.- "пица" / питка намазана с доматен сос и подправки/ ;
В. - все още не е решено ;

# 288
Аз предлагам GigiBo да предложи оформление за първа страничка с новите неща и обясненията .
Които иска да спазва диетата както е описано на първа страница. Който иска да си прави вариации които му харесват. Всеки сам да си преценява как да си спазва режима. Аз лично ще коригирам някой неща които спазвах досега с новото което научих.
Не се карайте момичета.  Нека направим така че всеки да се чувства комфортно в темата.

# 289
Аз имам нужда от отговор на няколко въпроса, но не знам дали някой ще прочете въпроса ми
измежду тези безмислици. Confused
Колко е задължителен черния шоколад - днес съм въглехидратна/първа четворка/
Имам нужда от отговор на момичета с повече стаж-преди съм го включвала, но сега не ми се иска Close
Второ: ако разменям сладкото и соленото за В и О дали е много некоректно, т.е дали резултата би бил по-добър ако се спазва правилото или не?
Трето:защо на 1 стр. пише, че във въглехидратен може тестени, но БЕЗ МАЯ?
Благодаря предварително:)

Черният шоколад е антиоксидант и затова е включен в режима. Аз специално много често съм го пропускала, не съм забелязала проблем със свалянето заради липсата му.
Да, размяната е нережимна, защото по моята логика смесената въглехидратна вечеря е именно вечеря, за да има след това достатъчно часове без никакъв прием на храна и съответно организмът да има време да разгради поетото.
За маята - нямам идея защо трябва да са без.

Логиката ти е тотолно НЕЛОГИЧНА и глупава даже , Нана ! Naughty
Черният шоколад е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН, даже и при солена въглехидратна вечеря и това ,че ти не ядеш сладката вечеря и не ядеш шоколада, не означава , че и другите не трябва да го ядат ! Naughty

Той не е тук заради тава, че е антиоксидант - по други причени е ! Naughty

МАЯ ИМА ВЪВ ВСЯКА РЕЦЕПТА за въглехидратен ден за тесто ( и в твойте любими филии с лютеница има!  Grinning) , ама ти подозирам те и съм почти сигурна даже - НЕ СИ ЧЕЛА КНИГАТА   Joy !

А за това изречение , просто нямам думи  ! За това  Joy Joy Joy

...по моята логика смесената въглехидратна вечеря е именно вечеря, за да има след това достатъчно часове без никакъв прием на храна и съответно организмът да има време да разгради поетото...

Ей сега ще пусна пост-чаршаф, защо е на вечеря, сладкото ! Grinning

# 290
  • Варна
Лелееееее ,заболя ме главата от тези чаршафи  Rolling Eyes
Днес плодов за сега на 2 ябълки,МЦ ме почна и ме боли корема ....ужасно ми е просто  Crossing Arms

# 291
Има един термин-убий простака с мълчание

# 292
  • Cavan, Ireland
GigiBo, аман от такива като тебе, затова не пиша в тоя форум повече, като си нямаш друга работа по цял ден ми намери си едно хоби, какво е това заяждане и писане след всеки, и малко с преценките за хората дето не ги познаваш по внимателно, трябва да има някакво уважение в крайна сметка, хората тук са събрани от една цел!

# 293
blackisback благодаря за обяснението. Ако искаш пусни новата тема и аз ще се метна там Simple Smile
Много искам да ги направя тези пости, досега винаги съм издържала само 1 седмица.
Много съм лакома Wink Затова има за сваля доста, и после ще започна тази диета.
GigiBo аз щях да си пропусна собствения имен ден  Grinning
След като ми звъннаха попитах "абе, какъв ден е днес"  Laughing
Не съм чела книгата, сега ще си я прочета...но предвид, че съм блондинка в оригинал  Laughing
моля, да бъда извинена за някой глупав въпрос Grinning
Форумите както всички знаем са взаимопомощ, споделяне на мнение и опит.
Хайде да бъдем по практични Grinning

# 294
Мерси за отговора:)
Да се отчета:
З: 1/2 Ябълка
О: Салата от Макарони с кисели краставици и копър
В:Може би макарони със захар, не съм сигурна някоя вафла дали няма да ми
препречи пътя:)-ще пропусна шоколада:)
Режимен ден!

# 295
petiasd, такава тема ще има, но в готварски подфорум. От там ще можеш да почерпиш и идеи за това какво да сготвиш. Вярно, че е лесно с измислянето, но там има такива неща, за които не си се и сещала, повярвай ми  Crazy

# 296
УЖАСССС...ОТ ТОЛКОВА ПИСАНЕ,ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КОЛКО ГОВОРИ.....

Днес белтъчен
З-проспах я
О и В кремвирш ,зелена салата и люта чушка

# 297
Aз само наминавам да се жалвам, че плодовия ми ден снощи завърши с неуспех Tired Имах гости и всичко отиде подяволите. Но днес започвам наново!  Grinning

И моля ви, не се карайте! Нека всеки си пише каквото иска по режима, да го спазва както иска - най-важното е да се чувстваме добре физически и психически.

# 298
Здравейте уж Ви писах ,но нещо неизлезе.Досега и аз Ви четях само.Спазвах диетата пролетта и резултата беше -10кг с доста прегрешения Великденски и майски празници.Сега я правя за втори път.Онзи ден 07.11.2012 беше 2-рият ми воден ден и резултата досега е -10 кг.,отново с много прегрешения,разместване на дни и т.н.Не Ви окуражавам да правите прегрешения,а въпреки тях да не се отказвате и отчайвате.Аз имам още доста да свалям.

# 299
Здравейте уж Ви писах ,но нещо неизлезе.Досега и аз Ви четях само.Спазвах диетата пролетта и резултата беше -10кг с доста прегрешения Великденски и майски празници.Сега я правя за втори път.Онзи ден 07.11.2012 беше 2-рият ми воден ден и резултата досега е -10 кг.,отново с много прегрешения,разместване на дни и т.н.Не Ви окуражавам да правите прегрешения,а въпреки тях да не се отказвате и отчайвате.Аз имам още доста да свалям.

уОУ Страхотен резултат...Браво Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт