90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 202

• 37 180
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Това е страницата Slim & fit po ločevalno във Фейсбук. Като кликнете върху третата картинка ogljikovi hidrati , пише за грешната вечеря и значението на черния шоколад :
Цитат
Na OH dan uživaj ogljikovohidratna živila, ki so predelana in velikokrat tudi obdelana – mlete žitarice in mleta ajda. Izbiraj predvsem polnozrnate izdelke. Na ta dan si privošči testenine, žgance, polento, kuskus, pico … vse našteto pripravljeno z veliko zelenjave in začimb. Mnogi se najbolj veselijo ravno tega dne, saj je na vrsti tudi grešna večerja: tortica, drobno pecivo, krof ali mlečni zdrob, palačinke... torej nekaj takega, kar je na vrhu prehrambene piramide, a brez tega ne bi zdržali nobene diete.

Po OH grešni večerji sledi rebro temne čokolade, ki je odličen antioksidant, pomaga proti strjevanju krvi in s svojo grenkobo zavre željo po nadaljnjem uživanju sladkarij. Če nisi ljubitelj/ica sladkarij, lahko poješ kaj slanega, morda to, kar je bilo za kosilo ali pa kos kruha z maslom in marmelado (greh pač). A rebro čokolade je tudi zate obvezno.

С една дума, шоколадът помага за разреждане на кръвта (помага за намаляване на съсирването на кръвта) и прекратява желанието за още сладко.

# 301
  • София
Да де, антиоксидант е  Grinning черният шоколад

# 302
Aз само наминавам да се жалвам, че плодовия ми ден снощи завърши с неуспех Tired Имах гости и всичко отиде подяволите. Но днес започвам наново!  Grinning

И моля ви, не се карайте! Нека всеки си пише каквото иска по режима, да го спазва както иска - най-важното е да се чувстваме добре физически и психически.

м да така е, макар че от написаното горе личи че май не ти е приятно!
На всички се случва да объркат плодов, още повече в началото. Всеки път не се почва на ново, а просто продължаваш и се опитваш да си тренираш волята Laughing
Стискам ти палци Peace
да си отчета и аз деня че последно време нямам никакви време Crazy
Тази сутрин съм точно 46,00 което е екстра, това след вчерашния плодов и 18те обиколки на стадиона Party Очаквам пак да си играем нагоре и надолу с кантара, но ще видим Wink
днес:
з- 2 ябълки
о- 1 домат , 200гр кисело мляко и парче сирене
в- уж същото но ще видим Peace

# 303
Aз само наминавам да се жалвам, че плодовия ми ден снощи завърши с неуспех Tired Имах гости и всичко отиде подяволите. Но днес започвам наново!  Grinning

И моля ви, не се карайте! Нека всеки си пише каквото иска по режима, да го спазва както иска - най-важното е да се чувстваме добре физически и психически.

На всички се случва да объркат плодов, още повече в началото. Всеки път не се почва на ново, а просто продължаваш и се опитваш да си тренираш волята Laughing
Стискам ти палци Peace
Тази сутрин съм точно 46,00 което е екстра, това след вчерашния плодов и 18те обиколки на стадиона Party Очаквам пак да си играем нагоре и надолу с кантара, но ще видим Wink
днес:
з- 2 ябълки

Леле 46 кг...аз ако съм толкова ще ходя гола ахахахах.Блазе ти

# 304

Стискам ти палци Peace
днес:
з- 2 ябълки

Прекрасни резултати !!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet От колко кг започна ?

# 305

Аз съм 158 та това обяснява нещата, но благодаря ти.   bouquetМного се старая, понякога за жалост на вятъра, 47 ми е оптималното тегло, но аз нали се харесвам на по- малко и постоянно ги следя че иначе и 48 ще стана като стой да гледам Blush

# 306

Аз съм 158 та това обяснява нещата, но благодаря ти.   bouquetМного се старая, понякога за жалост на вятъра, 47 ми е оптималното тегло, но аз нали се харесвам на по- малко и постоянно ги следя че иначе и 48 ще стана като стой да гледам Blush

И аз съм 158:))) см ахах но след 2ра бременност(което изобщо не е оправдание) съм 80 кг Sad(((.Ти от колко започна?

# 307
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте Hug
Вчера накрая бях малко се изкуших,но не можах при вида на шоколадова торта,въпреки че можеше да си я запазя за днес,но уви поддадох .
Днес съм стриктна и днес никакво кръшкане,е то е въглехидрати
З:кафе и 2 мандарини
О:пица с чушки,домат,гъби,лук
В:овесени ядки и някакъв десерт,но още не съм го измислила
Не успях да прочета предните страници,че те за 1 ден са доста и въпреки че може да има нещо полезно и вярно,начина по който е написано просто е дразнещ.Извинявам се за думите,но не е нормално да влизаш от дъжд на вятър и да пълниш темата с проповедите си кое е правилно и как другите едва ли не не правят нещата както трябва.
Ако има и други,които ги интересува до колко е добре да си пие вода се поразрових и на няколко места пише,че е добре да се пие вода половин час след ставане и по този начин се промива стомаха и се подготвя за  приема на храна и вечер половин час преди лягане,защото спомага за пречистването на организма през нощта и токсините се отделят на сутринта.Тази вода е добре да е с мед и лимон,но тъй като режима забранява постоянната употреба на мед,може най-спокойно само с лимон или чиста.От скоро съм на този режим и не мога да кажа 100%,че е правилно според него,но мисля,че няма никакъв проблем да се приема вода след 20:00.
Пожелавам ви приятен следобед

# 308
Здравейте!
Днес ми е белтъчен ден!  Laughing
Ден пети от началото на диетата. Свалила съм 2 кг. Надявам се да сваля още 4-5кг.
Откакто почнах режима всяка сутрин закусвам грейпфрут. Много ми допада, че се яде бавно. Докато си го чистя парче по парче, някак успявам да се заситя. Вместо да излапам някакъв друг плод на две хапки.  Embarassed
На мен ми се сториха разумни някои от обясненията на ДжижиБо. При предишното ми спазване на диетата след първия месец организма ми започна да дава знаци за зверска липса на витамини /или нещо друго/ - нацепиха ми се пръстите до ноктите много болезнено. А уж се тъпчех с цитрусови плодове като невидяла /беше зимата/. Та този път съм решила да взимам допълнително витамини и разни други добавки / тях пък ги взимам за високо кръвно, което се надявам с диетата да нормализирам/ - омега 3 плюс гинко, магнезий и ябълков пектин.

З- грейпфрут
О- филийка пълнозърнест хляб, 3 парченца свинско филе, един домат и чаша зеленчуков бульон.
В- голяма зелена салата, краставици и домати, месото още не съм решила какво да е

Успех на всички!

# 309
  • гр. София
Едвам ви изчетох. Свят ми се зави  Crazy
Имаше и полезни неща в постовете на GigiBo, ама бяха поднесени по неподходящ начин. Просто самият изказ е дразнещ, а не че пише кой знае какви различни работи. Много от нещата са разисквани и в предишни теми. Дали ще се пие бульон, дали ще се яде черен шоколад не мисля, че е най-важното. За мен най-полезното от 90 ДД е, че ме научи да се храня по-здравословно.

Иначе аз минах в почивка вече. Надявам се тя да върви по-добре от диетата. Почивното ми меню днес е:
З. - ябълка.
О. - линцерови сладки.
В. - гъбена каша с крутони и зелева салата.

Пожелавам ви лек ден!

# 310
Здравейте!
Днес ми е белтъчен ден!  Laughing
Ден пети от началото на диетата. Свалила съм 2 кг. Надявам се да сваля още 4-5кг.
Откакто почнах режима всяка сутрин закусвам грейпфрут. Много ми допада, че се яде бавно. Докато си го чистя парче по парче, някак успявам да се заситя. Вместо да излапам някакъв друг плод на две хапки.  Embarassed
На мен ми се сториха разумни някои от обясненията на ДжижиБо. При предишното ми спазване на диетата след първия месец организма ми започна да дава знаци за зверска липса на витамини /или нещо друго/ - нацепиха ми се пръстите до ноктите много болезнено. А уж се тъпчех с цитрусови плодове като невидяла /беше зимата/. Та този път съм решила да взимам допълнително витамини и разни други добавки / тях пък ги взимам за високо кръвно, което се надявам с диетата да нормализирам/ - омега 3 плюс гинко, магнезий и ябълков пектин.

З- грейпфрут
О- филийка пълнозърнест хляб, 3 парченца свинско филе, един домат и чаша зеленчуков бульон.
В- голяма зелена салата, краставици и домати, месото още не съм решила какво да е

Успех на всички!

Aз също намирам нещата,казани от нея за много вярни и разумни!Така че ,кой както иска да решава за себе си!

# 311
Момичета, хрумна ми да ви питам за зеления боб, който продават замразен в Била - той е от кръглия сорт, вътре почти не са се оформили бобчета. Много го обичаме вкъщи. Но той към кои храни следва да се брои?!  newsm78 Щото то дефакто не е боб като боб.  newsm78 За мен е просто зеления, но дали наистина е така???

# 312
Стискам ти палци Peace
...
[/quote]

Tinki, аз просто се опитвам да не мисля за диетата като за такава, а по-скоро искам да си я превърна в начин на живот. При мен става въпрос за 2-3 кг., досега съм се хранела с по 5-6 хранения на ден, затова ми е леко трудно в момента да ги намаля. Поддържала съм се с ядене на много протеин всеки ден, но вече ми писна от месо. Тялото ми иска промяна  Peace
Колкото до плодовия, ще ми е труден - да, аз не обичам плодове. В другите дни нямам никакъв проблем.

Днес: З. 2 кивита + кафе;     О: почти 2 кюфтета на скара с домати и филийка хляб + бульон

# 313
  • София
Момичета, хрумна ми да ви питам за зеления боб, който продават замразен в Била - той е от кръглия сорт, вътре почти не са се оформили бобчета. Много го обичаме вкъщи. Но той към кои храни следва да се брои?!  newsm78 Щото то дефакто не е боб като боб.  newsm78 За мен е просто зеления, но дали наистина е така???

Зеленият фасул си е за варива, но тук имаше и момичета, които го ядяха и в други дни. Така че решението си е твое.

# 314

И аз съм 158:))) см ахах но след 2ра бременност(което изобщо не е оправдание) съм 80 кг Sad(((.Ти от колко започна?
Вече свърших. Дори почивката. Сега съм пак по нейните правила горе долу, правя си и плодови дни през 5-6 дни. Иначе стартирам на 2 май и така точно до 31 юли вече 2 години Simple Smile  + е може би че нямах чак толкова за сваляне.

Общи условия

Активация на акаунт