90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 202

• 36 374
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте Hug
Вчера накрая бях малко се изкуших,но не можах при вида на шоколадова торта,въпреки че можеше да си я запазя за днес,но уви поддадох .

Е  това си е доста голям провал  Ганушка , шоколадова торта в бобов ден !

еми какво да направя,случват се и такива неща,важното е,че не ми се е отразило с огромен +.

# 331
Аз рядко пиша, но Ви чета всеки ден. Чета и в други форуми и искам да споделя, че въпросната ДжиДжиБо списва и на други места. Съвсем случайно я засякох в форум 90 дневна диета, там се подвизава като Виолина и изписва по 5 страници на ден, а също така не е пропуснала да пише нито в една тема. Интересно защо не си пише там, а идва и досажда и тук Confused

# 332
Аз все още разучавам диетата.  Нямам нужда от отслабване, а от засилване на имунитета . Предстои ми още една операция и трябва да променя начина си на хранене. Според лекарите съм слаба, независимо, че аз виждам въображаеми тлъстинки. Интересно ми е да ви чета и всички постове са полезни за мен. Успех на всички ви желая.

# 333
маргарина кога се консумира,Мъжът ми снощи като запече едни филийки с маргарин и шарена сол,идеше ми да го цапна ахаха

Маграгина е трансмазнина и го консумират, само непросветените хора, които не знаят величините на вредите му ! Naughty

Забранен е по време на диетата ! Naughty

Ядат се само здравословни мазнини, предимно зехтин !

Понякога може да си позволиш, 1 чл чисто краве масло !

Във въглехидратният ден , на вечеря , храната е смесена, но изключва всички отровни храни ,каквата е маргарина !

А вечерята във въглехидратната вечер е СЛАДКА , солената е изключение за хора , които съвсем не могат да консумират сладко !
От сладката вечеря ще получиш много , повече полза отколкото от солена !
Тайната е точно във ЗАХАРГТА !

НЕ ПОНАСЯМ СЛАДКО...ОСОБЕННО ЗА ВЕЧЕРЯ

# 334
Аз се чудя какви са тези 15 страници за 2 дни, а тя тази латерна пак се е включила и нарежда като свекърва след всеки пост  Shocked

# 335
е.....ти и лудия форум ахаххаха

smile3521 нали?

# 336
Аз предлагам GigiBo да предложи оформление за първа страничка с новите неща и обясненията .
Които иска да спазва диетата както е описано на първа страница. Който иска да си прави вариации които му харесват. Всеки сам да си преценява как да си спазва режима. Аз лично ще коригирам някой неща които спазвах досега с новото което научих.
Не се карайте момичета.  Нека направим така че всеки да се чувства комфортно в темата.

Линк към българското преведено издание
http://dox.bg/files/dw?a=ac883e04b1
Няма нужда от първи странички ,вече ето линка към книгата, напишете кода и свалете !

# 337
# 338
Да попитам нещо,което ще е интересно и на другите(и дано се прекрати това заяждане):прочетох някъде,че най-реално е теглото,измерено след белтъчния ден;как мислите вие?Сигурно има връзка с най-забавения метаболизъм.

# 339
Момичета, хрумна ми да ви питам за зеления боб, който продават замразен в Била - той е от кръглия сорт, вътре почти не са се оформили бобчета. Много го обичаме вкъщи. Но той към кои храни следва да се брои?!  newsm78 Щото то дефакто не е боб като боб.  newsm78 За мен е просто зеления, но дали наистина е така???

Зеленчук е ! Можеш да го ядеш във всичките 4-ри дена !

Ако е в бобов, му прибавяш нещо от бобово/зърнените , като картофи , ориз булгур ..

Такава рецепта е дадена в книгата за бобов

Обед пълна супене чиния зелен боб  с 2 средни или 4 малко картофа
Вечеря половин супена чиния зелен боб с един среден картоф или 2 малки

В белтъчен можеш да си направиш например, ако обичаш- телешко със зелен бобо - телешкото 200 грама на обед, 100 грама на вечеря !

Или като гарнитура , задушен зелен боб с чесън копър и магданоз на 2 телешки пържоли на обед и една на вечеря !

Аз винаги ям на обед и филийката зърнист хляб  и пия 300мл бульон според деня и храната , която ми е за деня ! Grinning

Пробвай ги и тях да видиш колко ще ти е сито и доволно и много минусуво !

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 17:29 от GigiBo

# 340
Здравейте, момичета! Станах разногледа с тези постове.

Днес изненадващ "-" и то -500гр, въпреки обилните порции на вечеря през последните няколко дни. Та кантара днес (ден 55) спря на 50.6кг.
днес варива:
З банан
О зеленчуково-картофени кюфтета
В печени картофи с гъби и лук

Може ли някой да ми даде линк за страницата във фейсбук?

# 341

Да се отчета:

О: Салата от Макарони с кисели краставици и копър

Туй, как беше на вкус, Дримче  ! Wink

# 342
Аз рядко пиша, но Ви чета всеки ден. Чета и в други форуми и искам да споделя, че въпросната ДжиДжиБо списва и на други места. Съвсем случайно я засякох в форум 90 дневна диета, там се подвизава като Виолина и изписва по 5 страници на ден, а също така не е пропуснала да пише нито в една тема. Интересно защо не си пише там, а идва и досажда и тук Confused

И там си пиша  Grinning там си е моя форум Grinning , добре,че го обяви Пупа Laughing!  Пупа на немски значи ДУПЕ  Joy )  и го рекламира , сега тези който наистина се интересуват , ще могот да дойдат , без аз да бъда обвинена в реклама на сайта ми  - ти Пупе   Joy, да не си Калинка от онзи форум ?
Да не би да си почнала вече някоя диетка !
Мерси ПУПЕ  Joy Голяма услуга ми направи , да знаеш и от Пупетата имало по-някога полза ! Joy

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 18:11 от GigiBo

# 343
Здравейте, момичета! Станах разногледа с тези постове.

Днес изненадващ "-" и то -500гр, въпреки обилните порции на вечеря през последните няколко дни. Та кантара днес (ден 55) спря на 50.6кг.
днес варива:
З банан
О зеленчуково-картофени кюфтета
В печени картофи с гъби и лук

Може ли някой да ми даде линк за страницата във фейсбук?

Има различни фейсбуци, на 90-дневната, ако искаш Фейсбуков на този форум, има го линка на ПЪРВА СТРАНИЦА   Grinning но не очаквай никаква полза от там , много е умряло, по умряло и от тук ! Cry Cry Cry Cry

Има предимно , личности, дето съгрешават, всеки божи ден и идват да пъшкат там а другите ги успокояват , че няма нищо, като прегрешавали   Joy!

Ей така, изглежда Фейсбука на този форум! Grinning

Моля, посете го , линк -на  прослуватата вече  страница   Mr. Green!

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 17:47 от GigiBo

# 344
Да попитам нещо,което ще е интересно и на другите(и дано се прекрати това заяждане):прочетох някъде,че най-реално е теглото,измерено след белтъчния ден;как мислите вие?Сигурно има връзка с най-забавения метаболизъм.

На мен белтъчните продукти ми се отразяват най-добре. Свалям най-много след такива  Peace

Общи условия

Активация на акаунт