90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 202

• 36 365
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
аз също мисля че е варива...

# 316

Леле 46 кг...аз ако съм толкова ще ходя гола ахахахах.Блазе ти
Аз съм 158 та това обяснява нещата, но благодаря ти.   bouquetМного се старая, понякога за жалост на вятъра, 47 ми е оптималното тегло, но аз нали се харесвам на по- малко и постоянно ги следя че иначе и 48 ще стана като стой да гледам Blush

Но колко кг беше?
И аз съм 158:))) см ахах но след 2ра бременност(което изобщо не е оправдание) съм 80 кг Sad(((.Ти от колко започна?
Вече свърших. Дори почивката. Сега съм пак по нейните правила горе долу, правя си и плодови дни през 5-6 дни. Иначе стартирам на 2 май и така точно до 31 юли вече 2 години Simple Smile  + е може би че нямах чак толкова за сваляне.

а колко беше?

# 317
Добро утро Simple Smile
След едно продължително задържане
и ту плюс, ту минус, днес имам сериозна заявка за успех
-1700, ЗА ДВА ДНИ
з-круша
о-ориз и картоф на фурна
в-зелен боб яхния

Госпожа Паликарова , с готината снимка   Grinning нали няма да ми се разсърдите, но по -правилното меню , би било

Закуска Едно 1 круша
Закуска Две   1 круша
Зелен боб с 2 средни картофа / или 2 топки ориз за обяд
Зелен боб с един среден картоф /или една топка ориз за вечеря

Зеленият боб е зеленчук, не е бобово , колкото и да е странно, всички зелени шушулки на бобовите , преди да са се оформили бобчетата вътре в шушулката , са зеленчук !

И,честито , за толемият минус ! Grinning

# 318
  • София
Нямаше ли неточности в преводите на книгата? newsm78

Ще се завръщам аз....блудната Mr. Green

# 319
GigiBo - Ми не, не мога да ти прескачам чаршафите, щото са по 20 на страница. И миналия път не можах и за това модераторите те изритаха.

Ай, сега, такива думи не подхождат на млада и уж възпитана, госпожица, като теб , Госпожице дух ! Thinking

А впрочем, за авторско право чувала ли си или ? Като цитираш нещо, би било доста по-коректно да поставяш информация или поне линк.

[Като поставят модераторите ( Злата Вещица , демек  Joy е модераторката, почетен  член на НанаКлуб) авторската информация на първа страница и информацията- кой е измислил прослувутата първа страница и написал правилата там  и линка към автора и - тогава давам веднага и моята и моя линк, който си е  книгата за диетата , ама и ти не си я чела , признай си Госпожичке Дух и затуй не знаеш, откъде идва инфорпмацията и затуй висиш и ти вече доста дълго и не отслабваш с достатъчна скорост  Shocked !

А първа страница, нито си има автор, нито си има линк , а си е както казах вече , чиста проба слухове, предадени от уста на уста и малко развален телефон с интерпретации на диетата ![/color][/size]

А ако наистина имаш желание за някаква дискусия е добре да дадеш информацията и всеки сам да си прецени. Това с нравствено-поучителните фермани с червени букви, май е присъщо на друго време и друга ценностна система.

Ами , аз това правя, давам истинската информация, за диетата, по книгата  ,както са я дали авторите но диетата  Grinning!

Нравствено-поучителните фермани са ваши госпожице  - върни се и виж !  Нямям и намерение да дискутирам с вас, за хората , коита обърквате , го правя   Naughty!  #2gunfire

Адски ми е неприятен тона ти на общуване и комуникация. И дори да има нещо полезно из между множеството фермани, то бива пропускано, заради интензивността на пусканите постове.

Това сега не е ли нравствено-поучителен тон , а Госпожичке ! И заповеден и обиден !  Thinking

Не чети прескачай ги чаршафите, нали си отслабнала, скок - подскок , айде , ама ха , че лошо възпитание , а уж европейска възпитаничка  Grinning ! Grinning

# 320
Нямаше ли неточности в преводите на книгата? newsm78

Ще се завръщам аз....блудната Mr. Green

Не , Мис Джоржеус , съвсем добре си е - не съвпада с първа страница и затова е обявена за неточенпревод, въпреки, че никой не е чел оригинала, нито пък българската книга   Wink Wink Wink !

# 321
с ТПЗ-та не споря.

# 322
маргарина кога се консумира,Мъжът ми снощи като запече едни филийки с маргарин и шарена сол,идеше ми да го цапна ахаха

# 323
  • София
маргарина кога се консумира,Мъжът ми снощи като запече едни филийки с маргарин и шарена сол,идеше ми да го цапна ахаха

Във въглехидратен. Тези филийки можеш да ги хапнеш за вечеря.

# 324

Във въглехидратен. Тези филийки можеш да ги хапнеш за вечеря.

OHH DA SI JIVA I ZDRAVA Simple Smile)))

# 325
Здравейте,момичета Grinning До сега не съм писала, а само съм ви четяла Rolling EyesОбаче сега съм провокирана от ситуацията настъпила тук....Само искам да кажа, че въпросната Джи Джи с километричните постове наистина присъстваше във Фейсбук групата на спазващите този режим.....Обаче си замина от там съвсем скоро,прогонена и на никому не липсваща,защото и там правеше това което прави в момента  и тук.....Налагаше своите виждания за режима,влизаше в лични конфликти,стигаше се и до обидни квалификации от нейна страна към всеки който дръзнеше да и противоречи на вижданията за режима Rolling Eyes Забелязвам в нея някакво вманиачване на тема 90 дневна диета и нетолерантност към личният избор...както и да е!Просто искам да кажа,че не ми се ще темата тук, която си вървеше съвсем в реда на нещата и беше полезна на мен и на хората хранещи се по този начин да бъде превърната в неин личен блог,както беше тази във Фейсбук  Sad Така ,че ще я помоля да прави за себе си това което прецени за правилно относно режима,но да не налага мнение на околните и да престане с тоя спам и най-вече да уважава ПРАВОТО НА ЛИЧЕН ИЗБОР на всеки! Simple SmileБлагодаря на останалите за полезната информация  и подкрепата която дават на новопостъпилите и  съжалявам,че първият  ми пост тук е по такъв повод Rolling Eyes

Цвети Пети, ти на диетата ли си или си търсиш, просто развлечения, като във Фейсбук   Thinking!
Я, си напиши ,бързо менюто и кажи на кой ден си и какви са ти постиженията или по точно за теб ПРОВАЛИТЕ до тук , айде де  Naughty ! Joy

# 326
Здравейте Hug
Вчера накрая бях малко се изкуших,но не можах при вида на шоколадова торта,въпреки че можеше да си я запазя за днес,но уви поддадох .

Е  това си е доста голям провал  Ганушка , шоколадова торта в бобов ден !

# 327

Маграгина е трансмазнина и го консумират, само непросветените хора, които не знаят величините на вредите му ! Naughty

Забранен е по време на диетата ! Naughty

Ядат се само здравословни мазнини, предимно зехтин !

Понякога може да си позволиш, 1 чл чисто краве масло !

Във въглехидратният ден , на вечеря , храната е смесена, но изключва всички отровни храни ,каквата е маргарина !

А вечерята във въглехидратната вечер е СЛАДКА , солената е изключение за хора , които съвсем не могат да консумират сладко !
От сладката вечеря ще получиш много , повече полза отколкото от солена !
Тайната е точно във ЗАХАРТА и сладостта  Grinning!

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 19:59 от GigiBo

# 328

P.S.Тук всички сме да се учим един от друг и да обменяме полезна информация,която касае всеки от нас!Бъдете дипломатични,толерантни и разумни!Много по-добре е да има приятна атмосфера във форума!

Добро утро, добър ден! Simple Smile

Днес белтъчен ден, след първи плодов.
До сега за закуска 1 банан, преди малко си схрусках и ябълката, обядът и вечерята все още са висящи. Това е към протокола по темата.
Сега извън темата, но все пак нещата се случват именно в нея. Абсолютно се придържам към мнението на Иванджелина. Едва от три дена бродя из форума и конкретно в тази тема....въпросът който си зададох - защо различното мнение винаги трудно се приема и всеки е готов да се нахвърли срещи изказващия това мнение? Толерантността, явно е трудна?! Нима тук не сме се събрали за да обменяме опит и знания? Мен лично чаршафите/ както, бяха наречени/ на Джиджи не ми пречат, чета всичко и съм благодарна за информацията, която получавам. Съвсем друг е въпросът, пресовайки мненията, кое би ми било полезно и кои по нататъшни постове бих чела.
Приказката, каквото почукало, такова се обадило е много валидна в случая. Идва Джиджи, излага нейната теория, обстойно...............и в отговор, какво? Ами добре, не сте съгласни, ваше право, но не по този начин.
Извинявам се и за моя чаршаф
Усмихнат ден! Simple Smile

Теорията не е моя ( за съжаление ), ами е ИСТИНСКАТА ДИЕТА , КАКТО Е ИЗЛОЖЕНА В КНИГАТА !

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 20:01 от GigiBo

# 329
GigiBo,откъде мога да си закупя книгата?

Общи условия

Активация на акаунт