90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 202

• 36 357
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Вече се уверих, че си тук да се заяждаш ДжиДжи! Нали уж с теб се карали(поне така се оплака днес), а не спираш да иронизираш хората, да им се месиш, да ги наставляваш като някоя комсомолска ръководителка. От къде толкова злоба, от къде толкова желание да си на всяка тенджера похлупака...просто ти се чудя на неправилната посока на излишна енергия, която очевидно имаш, ако беше я вложила в нещо добро...Предният път не ми отговори на въпроса! А той беше- Имаш ли снимки? След такъв резултат, ще е много вдъхновяващо за всички нас, да видим и визуално ефекта на така фанатичното спазване на режима от твоя страна...
Днес въглехидратен:

З: кафе и круша
о: спагети с чери доматки, чесън, задушен праз и броколи
в: тиквеник, той стана почти като баклава, да не кажа направо баклава и изядох две малки парченца, много сладко ми стана...и разбира се блокчето черен шоколад
Лека и спокойна вечер, момичета

# 346
Да попитам нещо,което ще е интересно и на другите(и дано се прекрати това заяждане):прочетох някъде,че най-реално е теглото,измерено след белтъчния ден;как мислите вие?Сигурно има връзка с най-забавения метаболизъм.

На мен белтъчните продукти ми се отразяват най-добре. Свалям най-много след такива  Peace

Аз си мисля, че е възможно кантара да не отразява точно предишния ден. Поне за мен си съм забелязала, че като прекаля, на другия ден кантара ме успокоява, че не е фатално, за да ми го изтресе гръмогласно на другия ден. Така че, на мен ми изглежда напълно логично след протеинов (или два след плодов) кантара да е така мил и снизходителен. И все пак това не е подкрепено с нищо друго освен лични наблюдения.  Peace

# 347

Иванжелинка  и Мерианка  не са закачайте с ДжиДжи Бо , че ще вземе да се разсърди и изчезне и после ще има да си четете до полуда  Crazy, сбъркани менюта и да пращате фалшиви поздравления за рожденният ден на Нана, Sickна  баща и  Sick, мъжа и  Sick сина и  Sick и дяда и   Sickпрадядя и  Sick да се поздравявате смирено с НАНА-ГРУП за всички  християнски празници,да оплаквате умрели попове,  да пиете фалшиво кафе сутрин и  да ядете огромни количества филиии с лютеница   Sickили макарони с,кисели краставици и копър  Sick и препечени филии с трансфет Sick вместо шоколадови торти  Grinning на Греховната вечеря !  Party Party Party

Ама, хааааааааа,де ! Joy

# 348

Иванжелинка  и Мерианка  не са закачайте с ДжиДжи Бо , че ще вземе да се разсърди и изчезне и после ще има да си четете до полуда  Crazy, сбъркани менюта и да пращате фалшиви поздравления за рожденният ден на Нана, Sickна  баща и  Sick, мъжа и  Sick сина и  Sick и дяда и   Sickпрадядя и  Sick да се поздравявате смирено с НАНА-ГРУП за всички  християнски празници,да оплаквате умрели попове,  да пиете фалшиво кафе сутрин и  да ядете огромни количества филиии с лютеница   Sickили макарони с,кисели краставици и копър  Sick и препечени филии с трансфет Sick вместо шоколадови торти  Grinning на Греховната вечеря !  Party Party Party

Ама, хааааааааа,де ! Joy

ДжиДжиБо,най-малко пък си мисля,че аз съм се закачала с теб!И ти го знаеш добре!А че атмосферата тук е луда,ти не си ли съгласна?Това съм имала предвид!

# 349
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте, момичета! Станах разногледа с тези постове.

Днес изненадващ "-" и то -500гр, въпреки обилните порции на вечеря през последните няколко дни. Та кантара днес (ден 55) спря на 50.6кг.
днес варива:
З банан
О зеленчуково-картофени кюфтета
В печени картофи с гъби и лук

Може ли някой да ми даде линк за страницата във фейсбук?
http://www.facebook.com/groups/331464077343/

# 350
аххах ще падна вече ...хахаха

# 351
  • Pleven, Bulgaria
Аз рядко пиша, но Ви чета всеки ден. Чета и в други форуми и искам да споделя, че въпросната ДжиДжиБо списва и на други места. Съвсем случайно я засякох в форум 90 дневна диета, там се подвизава като Виолина и изписва по 5 страници на ден, а също така не е пропуснала да пише нито в една тема. Интересно защо не си пише там, а идва и досажда и тук Confused

И там си пиша  Grinning там си е моя форум Grinning , добре,че го обяви Пупа Laughing!  Пупа на немски значи ДУПЕ  Joy )  и го рекламира , сега тези който наистина се интересуват , ще могот да дойдат , без аз да бъда обвинена в реклама на сайта ми  - ти Пупе   Joy, да не си Калинка от онзи форум ?
Да не би да си почнала вече някоя диетка !
Мерси ПУПЕ  Joy Голяма услуга ми направи , да знаеш и от Пупетата имало по-някога полза ! Joy
аз за ду*е на немски знам единствено arsch,а puppe-е кукла,но може нещо аз да не съм достатъчно осведомена.Но това,което си написала е изключително низко ли и аз не знам как да го нарека по-по деликатен начин.Хубаво имаш познания за 90ДД,но ги изказвай по нормален начин,а не като на всеки пост правиш забележки и се заяждаш с тези,които не одобряват поведението ти .Става отвратителна атмосфера в темата и е смешно за зрели хора да се държат така,освен ако не си някоя 14-15 годишна

# 352
Разглеждам книгата и там чета,че измерването на килограмите е един път седмично........аз нещо не съм за това мерене всеки ден......Вие как мислите по въпроса?

# 353
Хехе, голям купон се вихри тука Joy
Тази тема от 2 дни не е за 90ДД , а ми прилича на пенсионерска истерия #Crazy
Днес плодов ден-ябълки,круши и грозде.

# 354
И все пак не са дадени грамажи! И във въглехидратния как така да може баница, пица с шунка и кашкавал..., според теб, GigiBo? Нали уж пишело в книгата? Казах ти, че съм я чела. КЪДЕ пише такова нещо? Пак те питам за линк към книгата, която цитираш. Явно не е тази

# 355
  • Pleven, Bulgaria
Разглеждам книгата и там чета,че измерването на килограмите е един път седмично........аз нещо не съм за това мерене всеки ден......Вие как мислите по въпроса?
и аз не се меря всеки ден,защото в някои дни ще кача от една храна,други от друга и така ще почна да ям само едно и също,което не е добре за организма,пък така и като видя + няколко пъти ще ми дойде де мотивиращо.Поне за мен това е по-добрият вариант,но всеки си преценява,кое е по-стимулиращо за него

И все пак не са дадени грамажи! И във въглехидратния как така да може баница, пица с шунка и кашкавал..., според теб, GigiBo? Нали уж пишело в книгата? Казах ти, че съм я чела. КЪДЕ пише такова нещо? Пак те питам за линк към книгата, която цитираш. Явно не е тази
за баница с тиква,ябълка или друг пълнеж съм съгласна(а между другото може ли лучник или с гъби),а за пицата просто няма как да е позволена.GIgiBo навсякъде пише,поне това,което прочетох,че е напълно забранено да се смесват 2 белтъка(то не е препоръчително сирене и мляко)

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 18:53 от ganu6ka

# 356
и аз не се меря всеки ден,защото в някои дни ще кача от една храна,други от друга и така ще почна да ям само едно и също,което не е добре за организма,пък така и като видя + няколко пъти ще ми дойде де мотивиращо.Поне за мен това е по-добрият вариант,но всеки си преценява,кое е по-стимулиращо за него
Съгласна съм с теб,не съм привърженичка на ежедневното теглене!

# 357
ДжиДжи,може ли да споделиш ти как процедираш с претеглянето?Има ли някъде опоменато да е всеки ден или това е личен избор?

# 358
Вслушах се в думите ( подигравките ) на GigiBo и реших днес да вечерям само сладко  Cry . За огромно съжаление нямаше как да е нещо домашничко , та вечерях 3 парчета руло , и лентичка шоколад .. Сега се наслаждавам на чая си - ябълка и канела Simple Smile) Crazy

# 359
Извинявам се за поредния пост .. но това с тегленето . Аз се тегля всеки ден , защото си записвам в таблицата , която беше дадена на първа страница. Това ,че днес съм -1кг утре съм +2 , после -0,5 .. не ме демотивира , важен ми е крайният резултат   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт