90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 202

• 36 357
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
И моята вечеря беше супер-сладка и вкусна!2ч след нея си изпих и зеления чай и се чувствам много добре.Придържам се към ранната вечеря!Вярно е също така,че ако до вечерята,се изпие достатъчно к-во вода през деня,след вечерята изобщо не ти се пие!И така организмът не се товари допълнително през ноща.

# 361
Не съм руса, де да бях! Имам предвид колко трябва да се яде-чувството за засищане е индивидуално и в диетата не са определени количества-колко точно трябва да се яде-а ти цитираш точни грамажи-120 г извара, 100 кашкавал и под., не ми се търси точно колко грама из многобройните ти постове. Но ти разбираш какво ти казвам, нали? Определено не си руса

# 362
  • София
Нямаше ли неточности в преводите на книгата? newsm78

Ще се завръщам аз....блудната Mr. Green

Не , Мис Джоржеус , съвсем добре си е - не съвпада с първа страница и затова е обявена за неточенпревод, въпреки, че никой не е чел оригинала, нито пък българската книга   Wink Wink Wink !

Не, спомням си, че има съществени разлики от българската, руската и словенската. Не съм чела оригинала.
Ще Ви помоля да не пишете с големи букви. В този форум, това е равнозначно на крещене. Благодаря!

# 363
  • София
Чела съм българската и любителски превод на руската- разлика имаше, съществена.
Вас ви е обзела - Кучката майка, хм? Ако сте чела друга литература, ще разберете за какво говоря.
Чета достатъчно, благодаря bowuu

п.п Ако продължавате с този флууд, ще бъдете изметена Peace

# 364
И моята вечеря беше супер-сладка и вкусна!2ч след нея си изпих и зеления чай и се чувствам много добре.Придържам се към ранната вечеря!Вярно е също така,че ако до вечерята,се изпие достатъчно к-во вода през деня,след вечерята изобщо не ти се пие!И така организмът не се товари допълнително през ноща.

Аз вечерям в 4:30 5:00 най късно и наливам поне 2-3 литра до 20:00

Ти в колко вечеряш Ивжи
[/quote

Досега вечерята ми е между 16.30 и 17ч.След това 2ч не пия нищо.После 300мл зелен чай и ако ми се препие вода после,пия.Но наблюденията ми са,че след 20ч не ми се пие.
Най-много вода пия ,като че ли до 12ч.За деня съм между 4-5литра.

# 365
Как сте девойчета ,как се справяте с излишните килограми Simple Smile?На мен лично малко ми е трудничко ,защото ми е пети ден от диетата,но се надявам да свикна с новия начин на хранене.Половин час чета изпуснатите страници от форума и ми става много мъчно като чета такива злобнички коментарии.Аз мисля ,че тук е място да се подкрепяме и да споделяме резултати и идеи ,а не упреци и обиди едни към други Sad

# 366
Не съм руса, де да бях! Имам предвид колко трябва да се яде-чувството за засищане е индивидуално и в диетата не са определени количества-колко точно трябва да се яде-а ти цитираш точни грамажи-120 г извара, 100 кашкавал и под., не ми се търси точно колко грама из многобройните ти постове. Но ти разбираш какво ти казвам, нали? Определено не си руса

Не се яде според засищане ! Не ! Това е пак измишльотина  на ГрупНана  #2gunfire #2gunfire #2gunfire!

Ядат се количествата в рецептите и до края, нито се намаляват, нито се увеличават - остават си едни и същи ! Аз си ги меря моите на кухненско кантарче !

Тези , количества са изчислени за балансирано хранене на индивид ,без физическа активност от диетолозите и биохимиците , които стоят зад двете словенки и са абсолютно достатъчни да си сит и доволен , ако ги спазваш ,точно и си ядеш и филийката и бульона !
Пресметнати са, достатъчни са и са необходими !!!! , не трябва да се намаляват !!и ни трябва да се увеличават !!- точни са си   Grinning!

Не се яде до насищане !  #2gunfire #2gunfire Naughty Naughty Naughty

( питайте иванжелинака, как и е днес настроението и коремчето с бульона и пастета , който и препоръчах! !) Joy

Гледай пак Фейче , всяка една рецепта и си ги вади грамажите,за нещата , като на мен не вярваш !

# 367
Нали в крайна сметка това е ползата от подобни форуми-тези,които имат добър опит да помагат с информация,на тези които сега започват.А до колко всеки по отделно ще приеме тази информация,дали ще спазва добронамерените съвети и от кого ще черпи информацията,всеки решава сам за себе си.Аз съм супер доволна от идеята ти за пастета днес и от това,че ме провокира да прочета повече за режима(не само в този форум),в резултат на което включих и бульона в обедното меню.
Още веднъж ще кажа,че аз съм за добрия и приятелски тон,за толерантното отношение към различното мнение,когато е по-добро!
Не желая да бъда вкарвана в някакви интриги и машинаций!
Моята цел от пребиваването тук е да получа достатъчно вярна и точна информация за режима!

# 368
  • София
Разбира се, че всяко мнение е важно. Стига да не ти се поднася с натякване, какъв наивитет си и колко заблуден живот живееш. Превъзходството се крие под друг речен камък, не в подобно блато.

# 369
маргарина кога се консумира,Мъжът ми снощи като запече едни филийки с маргарин и шарена сол,идеше ми да го цапна ахаха

Маграгина е трансмазнина и го консумират, само непросветените хора, които не знаят величините на вредите му ! Naughty

Забранен е по време на диетата ! Naughty

Ядат се само здравословни мазнини, предимно зехтин !

Понякога може да си позволиш, 1 чл чисто краве масло !

Във въглехидратният ден , на вечеря , храната е смесена, но изключва всички отровни храни ,каквата е маргарина !

А вечерята във въглехидратната вечер е СЛАДКА , солената е изключение за хора , които съвсем не могат да консумират сладко !
От сладката вечеря ще получиш много , повече полза отколкото от солена !
Тайната е точно във ЗАХАРГТА !

НЕ ПОНАСЯМ СЛАДКО...ОСОБЕННО ЗА ВЕЧЕРЯ

И аз така мислех, ама сега си я чакам Греховната( и домочадието я чака, повече от мен   Laughing ), правя вкусни сладкиши и си ги хапвам с кеф  Grinning ! Само ме е страх , те да не получат диабет от толкоз слрадко , че за мен е едно парче, а те си делкат тавата  Wink Wink Wink Та затова ям овесените ядки на Магерит през четворка , че са мнооого вкусни, па и полезни ! Grinning

Ами , МериАнче, ако правилно правиш обеда и вечерята в ранните часове на деня  - въглехидратната вечеря идва някъде в 4:30 -5:00, което си е време за кафе , на недиетуващите   Sunglasses! Grinning

Можеш и солена да я правиш Греховната с пица или макарони , ама си губи смисъла и се уврежда системата с въртенето на въглехидратите и от там на добрите резултатите !

# 370
диабет толкова лесно не се получава...но аз просто не обичам сладко,не ми допада и не го търся.През цялата бременност съм била с  нормална кр захар,за сметка на кг те си хихи

# 371
Аз се чудя какви са тези 15 страници за 2 дни, а тя тази латерна пак се е включила и нарежда като свекърва след всеки пост  Shocked

Мнооооого невъзпитано изказване и обидни и грозни думи  Cry Cry Cry !

# 372
Здравейте.

На мен лично дискусията ми е полезна, има много информация в нея, макар че е поднесена по понякога дразнещ начин.     bouquet Останалото са някакви лични отношения, които не са моя работа.

# 373
Аз искам да попитам GigiBo:1.Коло килограма е в момента?2.Коло време е на 90ДД?3.Колко килограма е свалила?
Става ми все по любопитно ,като е така добре информирана(за което й благодаря:))

# 374
Утре ми е плодов ден.Дайте идеи как процедирате-смесвате ли плодовете,комбинирате ли ядки и плодове,или се придържате към строго разделно хранене-тоест само сушени плодове(от един вид),след 2ч сурови(от един вид),след 2ч ядки и т.н. 5-кратно за деня?

Общи условия

Активация на акаунт