90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 202

• 36 357
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Момичета Simple Smile,току що ме озари една страхотна идея Simple Smile.Така и така си споделяме тук ,кой колко е отслабнал и кой колко кг е ,та се питам какво ще правим със старите дрехи като ни станат големи-15/20 кг са си доста,та предлагам да си изпишем и размерите .Хааххааха.Като си харчим парите всеки ден за диетата,накря няма да ни останат за нови дрехи ,.Simple SmileЕдна доставка по СПИДИ е около 5/6 лева ,та:по дебелите -на по слабите;по-слабите на още по слабите и така... Simple Smile хахахах

Good idea Simple Smile

# 391
  • Pleven, Bulgaria
Аз искам да попитам как правите домашните бульони,защото не съм много навътре в домакинството.Защото веднъж си правих от тези готовите,та те са пълен отврат и корема ми сякаш бях изяла 5 лютиви чушки
GigiBo,наистина те поздравявам за резултатите  smile3501

# 392
  • София
Аз искам да попитам как правите домашните бульони,защото не съм много навътре в домакинството.Защото веднъж си правих от тези готовите,та те са пълен отврат и корема ми сякаш бях изяла 5 лютиви чушки
GigiBo,наистина те поздравявам за резултатите  smile3501
Важното е, да сложиш продуктите в студена вода.
Хубаво е да се прибавят излишните- дръжки от магданоз, целина и не прекалявай със солта Peace

# 393

Всеки ден като стана, се тегля , ставам в 6 часа !
До сега никога не съм имала + освен след първият воден , при пълно спазване на режима +1.5 за първите 2 четворки, които на сутринта на първият ден на третата 4-ка бяха се изпарили до грам  Joy

Сегурно и сега ще има + след втори воден, то е реакция на организма, демек да не го оставим гладен   Grinning!

Затова, след воден ден , никъкви "леки храни" с кисели млекца, ами хранене според грамажите на диетата за белтъчен ден , със всичките му добавки и салтанати - салати ,хляб, зеленчукови гарнитури, бульони   да види тялото ви ,че го храните и ще го храните балансирано всеки божи ден, да ви повярва и да изхвърля консервите си от мазнини !И също и сдругите дни - продължавате според предписанията от режима !

Меря се всеки ден , но си нанасям резултата на графиката, след всеки плодов ,на сутринта на белтъчния ден, както днес - 1.100 кг  Grinning Grinning Grinning !

Пиша си менюто за днес и си отивам в моя форум да висдя, мойте хора , каква са я свършили днес и колко са минус !

7:00 гореща вода 400мл с 1.чл мед
        още едначаша топла вода  от 400мл без мед Grinning

7:30   6 сушени сливи
8:00   кафето ( кафето го пийте 30 мин след плода ,че е белтък, като соята е по състав ! )
10:00 8 био фурми ( когато не са био, ги мия че са покрити със глюкоза за  консервант, мийте ги и вие, биото, нямат глюкоза, по- жълти са и по-сухи изглеждат )
12:00 Едни пилешки гърди (300 грама) нарязани на тъъънки пържолки , разбъркани с 1 чл зехтин, маааалко сол и опечени на тигана скара. От тях отделих 1/3 за вечеря  Grinning!
Зелена салата,1 препълнена супена чиния , от маруля и краставица, зелен лук, магданоз, копър ,чесън и маслини с 1чл зехтин и малко лимон, пастет - половин китайска купичка от сусамов тахан, ленено семе, сусамови семена, маково семе , магданоз и малко лимон, разредих с вода , защото е белтъчен ден и  1 филия от 75 грама пълнозърнест хляб от ръж и лимец ! Завърших с 300 мл домашен пилешки бульон от гръдни кости на 3  пилета, събирам си ги в плик в камерата ! Сложих му само лук и чесън , но не морков щото е скорбялен зеленчук и много подправки, чубрица, девисил, магданоз - мноооого вкуст„но всичко ! Simple Smile

Вечеря 4:30  1/3 -та запазените пържлки от обяд и половин супене чиния от същата салата ,но прясноприготвена !

Това е ДжиДжиБо е доволна и сита ! Sunglasses

И ви напуска , за сега ! Grinning

Май доста си се вманиачила в диетата , казвам го с добро !  smile3525 Но това ,че абсолютно никога не си имала (освен след воден ) "+" ми е доста странно ...  newsm78 . Много хубави резултати , то няма и как по постовете ти си личи ,че си перфекционистка , а и навярно имаш доста да сваляш . Ще се радвам , ако споделиш след като завършиш ( а ако искаш и сега ) таблицата си , колкото и да си ми досадна толкова си ми и интересна какви са ти били менютата Simple Smile) А ако не е проблем да споделиш и другия форум , който посещаваш ( него на лично да не стане като реклама ) .  bouquet

# 394
  • Cavan, Ireland
GigiBo, аман от такива като тебе, затова не пиша в тоя форум повече, като си нямаш друга работа по цял ден ми намери си едно хоби, какво е това заяждане и писане след всеки, и малко с преценките за хората дето не ги познаваш по внимателно, трябва да има някакво уважение в крайна сметка, хората тук са събрани от една цел!

Аз си преценявам сама, кой е достоен за моето уважение и кой не , Дзаки !
И ще си ги преценявам хората, не можеш даже и ти да ми го забраниш ! Grinning

Ти си поредната членка на КЛУБ НАНА , дето се появява и заяжда с мен и твърди, че аз съм се заяждала !
Айде ,чао, иди и се занимавай с хобито си и никой не те е карал да пишеш тук, че се оправдаваш ,че не пишеш вече и то на мен точно, дето не те и познавам даже , ама ха !

Тук сме се събрали с други цели   Naughty, а не да ревем за някой си който нямал да пише вече , губиш ми времето Дзаки  #2gunfire!
Май си доста на сухо днес ! Grinning

Къде съм членка, теб много малко би трябвало да те вълнува, губя ти времето ако ти си позволиш да го загувиш, акъла си си го загубила вече както изглежда....сухо сухо колко да е сухо...350 дни в годината вали...и днес валя, просто информативно!

# 395
  • София
Дзакче, не така, цели 12 кг е свалила жената за 54 дена при стриктно спазване и престриктно даже. Пък някакви други мизерници ще се хвалят, че хем не познават режима, хем са ги свалили за 29 дни  Mr. Green

Колкото до кафето, пийте си го спокойно момичета, не вярвам, да си правите сутрин кафето със 100 грама кафе  Joy

http://www.bb-team.org/hrani/id/210919_kafe-bez-zahar

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 22:24 от nana77

# 396
  • Cavan, Ireland
Лошо няма де да си сваля, ако може и писането да посмали...5 поредни поста един скед друг с цитати, ми като ще пишеш пиши в един пост и назовавай имена само, кво ми цитираш...не знам мнения ли да прескачам вече или страници...

# 397
  • София
Дзакче, не така, цели 12 кг е свалила жената за 54 дена при стриктно спазване и престриктно даже. Пък някакви други мизерници ще се хвалят, че хем не познават режима, хем са ги свалили за 29 дни  Mr. Green

ИзрУТ! ПоДби постижението на Виолинка Crossing Arms

Дзакче, писах й, че има редактирай и вмъкни цитат, ама нейсе...

# 398
  • Пловдив
Оффф, успях да ви изчета най - накрая, а ви чета само днешните постове.
Днес бях на варива:
- закуска - 2 кивита
- обяд - ориз със зеленчуци
- вечеря - ориз със зеленчуци
Утре най - накрая въглехидрати.  newsm44 Тъкмо майка до одеве прави и торта. Утре ще си хапна с кеф. Simple Smile

Имам едни леки забележки към GigiBo. Ще може ли като си пишеш "ферманите" да е с нормален шрифт, че едвам ги разчитам и по възможност да не е в червено, че много дразни очите. Също така ако може да не публикуваш след всеки пост - има си бутон edit, по - прегледно става така, а и чакам по 100 часа да ми зареди страницата с толкова много постове.
Разбрах колко си отслабнала, браво! Искам да знам, обаче колко си висока. Дай и една снимка да те видим де.  Thinking Не ви знам личните проблеми с Нана, не ме и вълнува де, но наистина се държиш много надменно, даже започваш и мен да дразниш, а в началото ми беше интересно колко много неща знаеш. Много по - добре ще е ако иронията и сарказмът изчезнат от постовете ти. Simple Smile

# 399
  • София
Не ви знам личните проблеми с Нана, не ме и вълнува де

Ааааа, моля те, Соленке, аз лични отношения с тази жена нямам, никога не съм имала и не мисля да имам, че ще го докарам до алтернативно лечение с билки  ooooh!

# 400
  • Cavan, Ireland
Джорджиъс къде си ма какооо, почваш ли да въртиш пак? Аз преди месец свърших третата врътка и повече нема да въртя  Mr. Green

С Нана аз имам лични проблеми...ма на...няма оправия  Crossing Arms

АБе я стига сме писали, че ще влезе утре девойката и ще почне цитат след цитат, аз като съм я споменавала в няколко поста,няколко цитата ли ще получа мммм

# 401
Бих добавила: и да се научи да пише грамотно! И да не се влачат тук една сурия народ от други форуми и да се правят на знаещи! Много е лесно да ровим в нета, да копираме и да демонстрираме колко сме "знаещи"!

Днес вечерята ми, вместо торта, стана козуначени кифлички с мармалад, обаче забравих шоколада.

Лека нощ, момичета, ма не на всички!  Hug И дано не сънувате кошмари! Аз отивам да изпия 2 чаши вода и да си лягам!

# 402
  • София
Не ви знам личните проблеми с Нана, не ме и вълнува де

Ааааа, моля те, Соленке, аз лични отношения с тази жена нямам, никога не съм имала и не мисля да имам, че ще го докарам до алтернативно лечение с билки  ooooh!

Значи, първо препоръчвам ирисова диагностика, после билките. Самолечението е опасно и води до нежелани състояния Naughty

# 403
  • Русе
Взех да се чувствам гузно, че след спазването на първа страница на 54-я ден съм смъкнала 13,4кг, а 10 дена по-късно съм -15,1. Може би аз нещо бъркам, като се храня само 3 пъти на ден и днеска си хапнах филии с лютеница. Започнах от 96 и съм 165 висока. Досега само си четях тихо и кротко, но реших и аз да се изкажа че съм от тези лошите които не сме чели книгата, а само първа страница.

# 404
  • София
Взех да се чувствам гузно, че след спазването на първа страница на 54-я ден съм смъкнала 13,4кг, а 10 дена по-късно съм -15,1. Може би аз нещо бъркам, като се храня само 3 пъти на ден и днеска си хапнах филии с лютеница. Започнах от 96 и съм 165 висока. Досега само си четях тихо и кротко, но реших и аз да се изкажа че съм от тези лошите които не сме чели книгата, а само първа страница.

Марш в ъгъла  smile3513

Общи условия

Активация на акаунт