90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 202

• 36 322
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • Pleven, Bulgaria
Много бих искала да получа научно обяснение по въпроса как точно спорта влияе отрицателно на свалянето на килограми в 90 ДД ?
да и аз.Вярно,че има вероятност да качваш повече на мускули,но това не означава,че не сваляш кг,поне аз така си го мисля newsm78 И определено има разлика как изглеждаш при еднакви кг с мускули и без

# 511
Възможно е да се спре свалянето на килограми, но пак да питам, цифрата на кантара ли е онова, от което следва да се ръководим, или визията в огледалото и обиколките със сантиметъра? И пак да повторя, човек, който тежи Х килограма, но спортува, тялото му е стегнато и има по-нисък процент мазнини, изглежда по коренно различен начин от друг, който също тежи Х килограма, но по-голяма част от тях са мазнини. Просто защото вторият изглежда по-..разплут. И затова и спортът се препоръчва: уви, на мен ми е много скъп в момента и освен ходене пеш и малко упражнения у дома, не правя друго, а не съм за бягане навън в това време и с това гърло. Иначе наистина го препоръчвам много горещо - не е речено, че без него не се отслабва, но със спорт резултатите са много по-добри, защото се изгарят мазнини, а те са врага (поне в моето легло, де) - не килограмите сами по себе си.

Щото може да сваляш мускули, вода, та дори и органна и костна тъкан и кантарът ще показва по-малко. И човек ще е щастлив, че сваля, но мазнините ще си стоят, само дето той ще е по-слаб и по-болен. И може да запазваш теглото си като номинална стойност, но да си увеличил мускулите за сметка на мазнините и да изглеждаш чувствително по-добре (и да си и по-здрав физически). 

# 512
Възможно е да се спре свалянето на килограми, но пак да питам, цифрата на кантара ли е онова, от което следва да се ръководим, или визията в огледалото и обиколките със сантиметъра? И пак да повторя, човек, който тежи Х килограма, но спортува, тялото му е стегнато и има по-нисък процент мазнини, изглежда по коренно различен начин от друг, който също тежи Х килограма, но по-голяма част от тях са мазнини. Просто защото вторият изглежда по-..разплут. И затова и спортът се препоръчва: уви, на мен ми е много скъп в момента и освен ходене пеш и малко упражнения у дома, не правя друго, а не съм за бягане навън в това време и с това гърло. Иначе наистина го препоръчвам много горещо - не е речено, че без него не се отслабва, но със спорт резултатите са много по-добри, защото се изгарят мазнини, а те са врага (поне в моето легло, де) - не килограмите сами по себе си.

Щото може да сваляш мускули, вода, та дори и органна и костна тъкан и кантарът ще показва по-малко. И човек ще е щастлив, че сваля, но мазнините ще си стоят, само дето той ще е по-слаб и по-болен. И може да запазваш теглото си като номинална стойност, но да си увеличил мускулите за сметка на мазнините и да изглеждаш чувствително по-добре (и да си и по-здрав физически). 

202uu newsm74 smile3501

# 513
Днес въглехидратен  Mr. Green
З. - малък банан и чай с мед
О.- спагетки със зеленчуков бульон
Малко по-късно определено ще имам някаква плодова следобедна закуска, на мен 3 хранения не са ми достатъчни - наследство, останало ми от 5-6 хранения, които правех преди ..
В. - Еклерова торта Малина, ммм  Laughing

За спорта искам само да се включа и аз като човек, който е тренирал и се е хранел по режим, съставен лично за нуждите ми. Спорта ВИНАГИ е в плюс. Но и целите са важни. За сериозно спортуване е нужна и сериозна храна, и то предимно съставена от белтъчини - чисти протеини и то не 1-2 яйца или 1 пържолка на ден, а яко протеин през 3 часа. Тогава мазнините си отиват, а остава едно добре оформено тяло. С по-малко храна мускулът страда. Тази храна, която ядем всички ние тук, не е достатъчна и не допринася за нъждите по изграждането и запазването на мускула. Не знам дали добре се изразявам, но добре знам какво говоря. На 30 изглеждам по-добре с високо-протеинов режим, отколкото бях на 18-20  Peace И ако ме питате защо съм го заменила с 90д.д., пак казвам - в момента не мога да поглъщам вече толкова месо  Sick Явно имам нужда от почивка...

Последна редакция: нд, 11 ное 2012, 16:30 от Tears Of The Sun

# 514
Много интересна теза, за първи път чувам, че спорта е вреден  newsm78
И то специално за 90ДД. Наистина би било много полезно да разберем защо Thinking

Имам един друг въпрос, защо в дните за варива съм гладна или огладнявам по-бързо за разлика от другите?

И нещо, което забелязах като изгладнееш, после само прекаляваш с количествата  #Cussing out
Ако си следваш режима - часовете на хранене всичко е ок и няма гафове  Embarassed

# 515
 Praynig Здравейте на всички! Е не се сдържах с тази нова глупост на новата личност тук .Само мога да ви кажа СПОРТА НЕ ВРЕДИ.....Ето и обосновката аз благодарение на този режим плюс спорт свалих 25 кг ,а приятелката ми близо 30кг.Аз ходя на зумба и фитнес а тя само на фитнес.Само мога да ви кажа че нея който я види я пита кога си е правила липосукция.Изводът Нана тук за мен е човекът който може и трябва да се слуша,режимът пазен с правилата от първа страница работи а не с тези глупости който само натоварват темата и объркват новите момичета .И моля админа да направи нещо не е приятна темата по този начин дори и за четене.
И да не е спам днес белтъци
закуска кафе и круша
обяд сьомга и салата
вечеря същото като обяда
вода 3л
Лека вечер на всички разумни момичета   bouquet

# 516
В началото GigiBo беше забавна, ама да навиваш човек да прави воден ден при положение, че лекар му е забранил да го прави, ми идва в повече  Sick
да, така си е. Аз си знам какво ми е и затова няма да правя воден. Въпросът ми беше не дали да правя воден или не, а дали вместо него да направя втори плодов или да си продължа с белтъци. Май май ще си продължа с белтъци, тъй като не получих отговор от никой.

днес плодове, до тук съм на боровинки, около 50гр кашу, фреш (портокал, ябълка, круша, банан и пъпеш). За вечеря ще са сини сливи и може ми още малко кашу.

# 517
Аз си знам какво ми е и затова няма да правя воден. Въпросът ми беше не дали да правя воден или не, а дали вместо него да направя втори плодов или да си продължа с белтъци. Май май ще си продължа с белтъци, тъй като не получих отговор от никой.

В УВОД- БЕЛЕЖКИ- ВОДЕН ДЕН :
Цитат
Веднъж месечно трябва да имате ‘воден ден’ (на всеки 29 дни), който задължително следва витаминния ден, а след него идва протеиновият. По време на ‘водния ден’ пийте само вода. Ако не можете да издържите, хапнете зеленчукова супа или прясно изцеден сок от плодове или зеленчуци ( или просто се откажете от водния ден).
  Hug

# 518
Аз си знам какво ми е и затова няма да правя воден. Въпросът ми беше не дали да правя воден или не, а дали вместо него да направя втори плодов или да си продължа с белтъци. Май май ще си продължа с белтъци, тъй като не получих отговор от никой.

В УВОД- БЕЛЕЖКИ- ВОДЕН ДЕН :
Цитат
Веднъж месечно трябва да имате ‘воден ден’ (на всеки 29 дни), който задължително следва витаминния ден, а след него идва протеиновият. По време на ‘водния ден’ пийте само вода. Ако не можете да издържите, хапнете зеленчукова супа или прясно изцеден сок от плодове или зеленчуци ( или просто се откажете от водния ден).
  Hug

благодаря ти, dobroslavka  smile3525

# 519
  • София
Днес - варива
з - сливи
о - зелен боб с картоф
в - същото (и не наполовина)

Днес бях много гладна, явно зеленият боб не ме засища хич.
Днес си направих каша от 1 ч.л. тахан и половин ч.л. мед. Хапнах го сутринта, на гладно. Около час след това ядох плодовете. Не знам колко вреди таханово/медената смес на режима, но смятам да хапвам занапред сутрин, на гладно по една такава лъжичка смес. Ако някой знае как се отнася към 90 ДД, моля да сподели.

Утре съм на въглехидрати и се чудя какво да ям. Имам пълнозърнест хляб, имам пресни печурки и праз.. Дали мога да си направя гъби с праз и да си ги хапна с хлебче?

ПС. За протокола, и аз прескочих водния ден. Издържах до 14 часа, после щях да припадна и си хапнах. Направо минах на белтъчния ден така да се каже, не съм пробвала да изкарам втори плодов. Уплаших се.

# 520
Днес ми беше воден ден но заради антибиотика бях на ябълки и водичка довечера ще хапна пак една ябълка преди лекарството и ще видим утре кантара какво ще ме изненада  и да нямам минус не ме притеснява важното е че не ме заболя стомаха .

# 521
ronic_st

Защото са с Висок Гликемичен Иднекс, за това към тях е хубаво да добавяш голямо количество сурови зеленчуци на салата Simple Smile Пробвай, мисля, че ще те засищат. И аз първия път като правих огладнявах много след картофи и ориз  и д.р.

Спорта НЕ МОЖЕ да спре отслабването. Големите количества храна приети след спорт ( с оправданията "е аз спортувах мога да си хапна малко") могат да спрат и забавят отслабването. Мускулите тежат повече от сланината и мазнината. Нормално е при усилена физическа активност, да се забележи застой в килограмите за определено време. Но това е само привидно и в никакъв случай не влияе на цялостното здравословно състояние и намаляване на подкожните мазнини и мазнините около органите. Ако това са доводите на Gigibo - да, приемам го. Но ... майната им на килата - те нямат значение. Значение имат мазнините, затластяването и общото състояние на тялото и здравето. Писнало ми е да обяснявам защо искам да отслабна още - хората като ме видят не разбират. Еми да не разбират, защото 1 во в дрехи изглеждам много добре и 2 ро те ме гледат с очите, когато бях 105, за тях е непонятно. За мен е изключително понятно и разбираемо като се видя гола пред огледалото. Още 5-6 кила и доста спорт и ще съм доволна от себе си. Но и 10 да сваля, без спорт ще изглеждам също толкова зле, колкото в момента.

# 522
Здравейте момичета,искам да ви се похваля:преди 10 минути изядох две от най-вкусните палачинки с шоколад на света Simple Smile)) Сигурно съм в голямо нарушение и незнам дали тази вечеря се казва "Греховна" или как й беше там името ,ама от сутринта акъла ми е все в тях Хихихиххи.Резултати от кантара ще кажа след утрешния плодов ден Simple Smile След тези палачинки сдобих и сили и настроение да продължа с диетата Simple Smile)))))

# 523
  • Pleven, Bulgaria
За първи път вечерята ми беше в 17:00,друг път гледам да е към 18-18и30 най-късно,за да не огладнявам,но днес апетитът ми беше заспал и това беше добре за мен,защото цял ден си бях вкъщи и не ме се мисли кокло можех да изям.
Закуската я съобщих
О:1/2 кофичка кисело мляко,а да попитам може ли примерно в млякото да си нарежа някакъв плод  newsm78
В:салата от домат и лук със сирене.

# 524
Здравейте.

С голям интерес следя дискусията за спорта. Аз не спортувам, но се движа доста през деня. Не смятам да започвам някакви тренировки, но бих могла да намеря време вкъщи да правя нещо. Засега единствените ми упражнения са сутрин след събуждане.

Много съм изтормозена и даже малко отчаяна. Подута съм ужасно много, стягат ми дънките, което ми е много дискомфортно. Очаквам МЦ. Започнах работа - пътувам из София по цял ден, което ми затруднява пиенето на вода. Затова реших да изпивам около литър рано сутрин, докато съм вкъщи. Трудно ми е да спазвам разделния принцип на хранене, имам доста смесени хранения. И накрая - с едно кило съм отгоре.

Днес опитах да направя белтъчен ден и почти успях.

Хубава вечер.

Общи условия

Активация на акаунт