90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 202

• 36 379
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Много,много благодаря на двете момичета отговорили ми...

# 646
Ха добър вечер ..Току що се прибирам от фитнес и съм много доволна от тренировката си и от кг те си Simple SmileВъпреки вчерашната вечеря ужасна (всичко ) кантара днес ми даде минус,което значи че 1та страница работи Simple Smile)))

# 647
  • София
Добро утро!

Напълно нормално, поради наличието на МЦ, кантарът ми отчете миниатюрен минус след белтъчния. Като си гледам и пръстените - със сигурност съм задържала вода. За днешното меню ще разчитам на топлата витрина в магазина до офиса - там обикновено има ориз с гъби и боб, така че това ще е менюто. Закуската - последната огромна ябълка  Grinning

# 648
Добро утро. nana77, пийвам си от кафенцето. Grinning
 Аз не съм се мерила, защото също съм в МЦ, но през почивните дни ще го направя.
Днес съм на плодове- имам портокали, помело. Може и нещо друго да си купя. През деня-нямам проблеми с храненията, ама вечер... ooooh! много воля трябва.

# 649
Добро утро и от мен с кафето.

Гледам, че се посъбрахме хора за две четворки. После ще засечем резултатите  Mr. Green
Аз днес съм с -800гр.  Mr. Green

А довечера съм решила да се завърна на мегдана. Така де, кракът е добре, а пък на народни танци не съм ходила от 2 седмици  #Crazy

# 650
Добро утро!
И на мен ми е най-трудно вечер, а да не говорим за почивните дни. Направо не мога да си обясня как успявате да вечеряте в 16-17ч. Толкова рано да приключите с храненето. newsm78
Вчера бях на плодов. Криво-ляво изкарах - вечерта хапнах салата.
Днес обаче вместо белтъчен ми се налага да направя въглехидратен. Вечерта сме канени на пицария от офертите на Грабо - т.е. вечерята не може да бъде различна от пица. Затова смятам днес да направя въглехидратен. Но утре как да продължа??? Голяма объркация значи....

Като казахте за водата - абе защо толкоз много ходя до тоалетна /по малка нужда/ като почна диета??? Вие така ли сте? А не се наливам чак толкова много с вода.... Най-много се дразня като се наложи да ставам през нощта, а по време на диета ми се налага поне 1-2 пъти.

Аз вече не знам колко кила съм. Този електронен кантар си мери както си иска. Онзи ден ме изкара с кило по-лека от предния ден. А вчера ме изкара с кило и половина по-тежка. Струва ми се невъзможно. После пак се теглих и три пъти подред отново ме претегли с кило по-надолу от първото теглене....

# 651
Добро утро и благодаря за кафенцето  Hug
Прекрасен ден от мен   bouquet
strange_love - случва се. Не се притеснявай, тя техниката така действа. Ако продължава така - вади сантиметъра Simple Smile
Днес след кофти среща с кенефа  Sick реших, че плодовия ще мине под знака на зеленчуците Simple Smile

# 652
  • Русе
Добро утро и от мен.

Аз също ходя на народни танци и след всяко посещение сутринта съм щастлива от показанието на кантара. Ако имаше как всяка вечер да се ходи щеше да е СУПЕРРРР. Днес са се изчистили цели 800 грама .

Успешен ден на всички.

# 653
эдравейте  Simple Smile реших да се присъединя към вас  Simple Smile днес ми е 4ти ден  страх мее дали ще сваля с таэи диета но силно се надявам на 21 съм и имам да свалям поне 25 кг

# 654
  • София
Добро утро!
И на мен ми е най-трудно вечер, а да не говорим за почивните дни. Направо не мога да си обясня как успявате да вечеряте в 16-17ч. Толкова рано да приключите с храненето.

С желание и воля. След няколко дни с ранна вечеря, след това изобщо не ти е комфортно да ядеш късно.

Цитат
Днес обаче вместо белтъчен ми се налага да направя въглехидратен. Вечерта сме канени на пицария от офертите на Грабо - т.е. вечерята не може да бъде различна от пица. Затова смятам днес да направя въглехидратен. Но утре как да продължа??? Голяма объркация значи....

Съжалявам, но за мен това е лиготия. Теб може да те канят всяка вечер на гости, на пицария или на сладкарница. Това значи ли, че постоянно ще променяш дните? Все пак е хубаво, когато човек реши да прави нещо, да го прави както трябва. Извинения винаги има.

# 655
Добро утро фиданчици....Как сте?
Снощи моят син беше на пицария с баща си,докато аз се потях във фитнеса иии прибирам се аз малчо ми вика ''мамооо погледни в хладилника,донесли сме ти изненада(на акъла си викам ООО НЕЕЕЕЕЕ),НО нали е детенце и се радвам и  ''я да видя '' и той Плодова салатка сме ти донесли,нали си на диета    Heart Eyes..Но как да го разочаровам ,че това е салата и плодовете са смесени Simple Smile..Тъъъ днес ще чоплия от нея плод по плод аххах..
Днес съм белтъчен и съм решила да си хапна така чакания кашкавал и сиренеееееее

# 656
Днес ми е втори ден и ще закуся с бананчета, на обяд ориз със зеленчуци, предполагам и вечерята ще е така.. С много слаба воля съм и тепърва започвам да се настройвам Cry

# 657
Днес ми е втори ден и ще закуся с бананчета, на обяд ориз със зеленчуци, предполагам и вечерята ще е така.. С много слаба воля съм и тепърва започвам да се настройвам Cry

Стига деее.Недей така сега-слаба воля ...Погледни някой дънчици 28ми номер ахахах или 26 ти и си кажи ето в тези дънки искам да вляза Simple Smile

# 658
Много добре звучи  Hug Hug Hug Благодарна съм,че никога не ми се е налагало да откажа цигарите (примерно), че никога няма да успее да го направя с тая мойта овля Wink Аз затова искам с половинката двамата да сме на диета, че поне така се следим един друг Simple Smile

# 659
  • Cavan, Ireland
ДОбро утро, днес варива Simple Smile

Закуска: фреш портокал
Обяд и вечеря: ориз със зеленчуци и доматена салата

merian996 ако днес ти е плодов ден след 12 можеш да си я ядеш салатата цялата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт