90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 202

• 36 324
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Цитат
Днес обаче вместо белтъчен ми се налага да направя въглехидратен. Вечерта сме канени на пицария от офертите на Грабо - т.е. вечерята не може да бъде различна от пица. Затова смятам днес да направя въглехидратен. Но утре как да продължа??? Голяма объркация значи....

Съжалявам, но за мен това е лиготия. Теб може да те канят всяка вечер на гости, на пицария или на сладкарница. Това значи ли, че постоянно ще променяш дните? Все пак е хубаво, когато човек реши да прави нещо, да го прави както трябва. Извинения винаги има.

Rolling Eyes На теория може би, но на практика не е много вероятно всяка вечер да ме канят на гости.
Лиготия, казваш?!?!  Thinking Ние тук във военен лагер ли сме, що ли??? Предпочитам да си разменя дните веднъж, вместо да обяснявам на всеки срещнат, че съм на диета и трябва да ям нещо друго.

# 661
  • София
Цитат
Днес обаче вместо белтъчен ми се налага да направя въглехидратен. Вечерта сме канени на пицария от офертите на Грабо - т.е. вечерята не може да бъде различна от пица. Затова смятам днес да направя въглехидратен. Но утре как да продължа??? Голяма объркация значи....

Съжалявам, но за мен това е лиготия. Теб може да те канят всяка вечер на гости, на пицария или на сладкарница. Това значи ли, че постоянно ще променяш дните? Все пак е хубаво, когато човек реши да прави нещо, да го прави както трябва. Извинения винаги има.

Rolling Eyes На теория може би, но на практика не е много вероятно всяка вечер да ме канят на гости.
Лиготия, казваш?!?!  Thinking Ние тук във военен лагер ли сме, що ли??? Предпочитам да си разменя дните веднъж, вместо да обяснявам на всеки срещнат, че съм на диета и трябва да ям нещо друго.

Не, не си на военен лагер. Казах какво е моето мнение за подобни "невъзможности". А ти можеш да си правиш каквото искаш. Но след като пишеш в темата и самата ти отчиташ още несвършеното като проблем, то тогава защо се сърдиш?

И какво значи да се обясняваш? Нужно ли е? Просто не ядеш пица и точка. Аз не се обяснявам на никого и за нищо. Просто не ям това, което не ми е за деня. А защо - това е моя работа.

# 662
Цитат

Не, не си на военен лагер. Казах какво е моето мнение за подобни "невъзможности". А ти можеш да си правиш каквото искаш. Но след като пишеш в темата и самата ти отчиташ още несвършеното като проблем, то тогава защо се сърдиш?

И какво значи да се обясняваш? Нужно ли е? Просто не ядеш пица и точка. Аз не се обяснявам на никого и за нищо. Просто не ям това, което не ми е за деня. А защо - това е моя работа.

И аз така..хич не се обяснявам...А ти можеш да си хапнеш във къщи каквото ти е по ден и като отидеш просто дай твоята пица на друг Simple Smile...Примерно

# 663
Момичета, съвсем сериозен въпрос
Зеления боб зеленчук ли е, или да го ям през деня за варива
И още нещо
Аз като небезгрешна гафя, не често но.......
Ако на обяда се издъня, да ям същото и на вечеря
или да продължа като за деня
Нана, предполагам и какво би ми отговорила
"има ли значение, какво ще ядеш, след като вече си се издънила" Laughing Wink

# 664
  • София
И още нещо

За мен зеленият фасул е вариво.

Ако на обяд се издъниш, си го пишеш издънка, носиш си последствията и на вечеря си ядеш това, което трябва да ядеш според съответния ден.  Mr. Green

# 665
И още нещо

За мен зеленият фасул е вариво.

Ако на обяд се издъниш, си го пишеш издънка, носиш си последствията и на вечеря си ядеш това, което трябва да ядеш според съответния ден.  Mr. Green

Аз точно днес четох в уикипедия за зеления боб и грахта и си пише варива че са..Понеже тук четох че някой ги ползва като гарнитура през останалите дни.

# 666
нормално ли е на 4тия ден още нищо да не съм свалила

# 667
  • София
нормално ли е на 4тия ден още нищо да не съм свалила

Зависи какво е началното ти тегло. Колкото е по-близо до нормалното за твоя ръст и структура, толкова по-бавно и трудно се сваля, защото няма реално какво да се сваля, въпреки твоите точно обратни виждания  Grinning

# 668
Здравейте, момичета!   bouquet Стартирам от днес режима, че малко по малко натрупах около 5кг, които ми понатежаха. Преди две години спазвах нещата от първа страничка и свалих каквото иах, че го и задържах  Grinning Книгата не съм чела, мисля, че всичко в началото много ясно е казано и действа, стига да не се самоинтерпретира. Спортувам вкъщи интервално и с тежести понякога.

Днес планът е:
З-две зелени ябълки
О-4 бъркани яйца и салата
В-2 бъркани яйца и салата

Хубав ден на всички!

# 669
Момичета, защо не трябва да се яде филия с лютеница newsm78

# 670
  • София
Момичета, защо не трябва да се яде филия с лютеница newsm78

Няма проблем да се яде филия с лютеница. Няма нищо нережимно в нея.

# 671
Karola, ти имаш повече воля и сила от всички тук  Hug и ще успееш! Разбира се, вкусотиите, които гледам всеки ден в темата от готварския, че си ги сготвила, са голямо препятствие, но ще се справиш  bouquet

# 672
Здравейте, момичета,

за пръв път от дълго време ми беше много приятно да чета спокойно постовете ви тази сутрин  Hug

На първо място, бих искала да кажа добре дошли на новите фиданчици - Maginka , iv4eto_s , KaRoLa  ... Желая ви воля и стриктност (със съгурност имате в изобилие от тях) - така резултатите няма да закъснеят. И разумно сваляне, че да задържим постигнатите резултати  Peace Не сте сами - дерзайте  Hug

ГорджъсHug  Heart Eyes  Peace   bouquet

Днес се посвещавам на белтъците в месния им вариант (да видим какво ще ни предложи столът за обяд Mr. Green) -  в почивка съм.  Закуската ми беше хубава голяма круша, за вечерята ще са сварени яйца със зелена салата. Довечера - народни танци за душата.

Усмихнат, успешен и спокоен да ви е денят   bouquet

# 673
Добър ден, отслабващи момичета!
Да ви споделя днес от сутринта чупя, първо голямата си ваза, а след това и един сувенир който ми бе подарък от Турция Heart Eyes Но както и да е, надявам се да е за добро.
Иначе днес ми е ден за варива. З- банан, О- Посни пълнени чушки, а  вечерята мисля да е ориз със зеленчуци.
Хубав ден на всички.

# 674
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте
Тъй като съм малко объркана от много информация да попитам днес съм на въглехидрати и ми се яде кус-кус,става ли за обяд или да го оставя за довечера

Общи условия

Активация на акаунт