90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 202

• 36 313
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте , фиданки ! И аз да се отчета за вчера и днес.

Вчера беше общо взето провален ден !
Ден 44 - варива :
З. - ПРОСПАТ !!!  Rolling Eyes
О. - Картофи с грах - 14ч
В. - Малки картофи - МакДоналдс - 17 :30 ч  #2gunfire

Ден 45- въглехидрати :
З.- Ябълка - 10:30ч ;
О. - Макарони , без нищо , само с масло и някоя подправка , друго не измислих
В. - Сладко - няма какво да си направя , най-вероятно ще е бисквити - Тутку.

В момента нямам достъп до кантар , ще се меря вече след 23-и. Успех на всички !   bouquet

# 676
Здравейте
Тъй като съм малко объркана от много информация да попитам днес съм на въглехидрати и ми се яде кус-кус,става ли за обяд или да го оставя за довечера

Обяд  Peace С какво мислиш да го хапваш ?

# 677
Здравейте
Тъй като съм малко объркана от много информация да попитам днес съм на въглехидрати и ми се яде кус-кус,става ли за обяд или да го оставя за довечера

мисля че да..нали вечерята е сладка...

# 678
  • София
Кус- кус ние правим по най-варварския начин! Със захар Joy
Може с доматена паста и босилек, маслини, сушени домати и т.н Peace

# 679
  • София
Здравейте

Кус-кус може да се яде и на обяд и на вечеря.
За обяд съответно с лютеница, доматен сос и зеленчуци.
За вечеря със захар или мед.

# 680

Кус-кус може да се яде и на обяд и на вечеря.
За обяд съответно с лютеница, доматен сос и зеленчуци.
За вечеря със захар или мед.

С мееееееееееед ! Звучи супер вкусно !  #Crazy newsm64

# 681
Кус- кус ние правим по най-варварския начин! Със захар Joy

Варварски бил  Joy
И аз утре ще взема така да го хапна. Имам едни симпатични буквички.

Днес бобов:
- две ябълки
- зеле с моркови на салата и зеленчукова супа
- зеле с моркови на салата и супа от коприва

# 682
Добър ден и хубави емоции,момичета!
Днес се събудих с още едно минусче-е,събуди се моето кантарче.
Мисля,че при мен ще е много трудно последните 3 кг- с тях или без се харесвам много.Но искам да видя 59-60.Имам едни любими дънки-навирам се,ама за малко не ги закопчавам,поне в тях да се видя да се разхождам свободно.
Днес варива:една картофена мусака с оранжева леща,че картофи най-рядко хапвам.
Плуване и сауна.

# 683
Здравейте момичета!От днес и аз съм във вашите редици.Имам страшно много за сваляне.
З.Ябълка
О.Шопска салатка,зеленчукова супа
В.ще му мисля като се прибера,може и да пропусна
Започвам,но не се чувствам мотивирана,нямам обяснение за което.Вас какво ми мотивира?

# 684
  • София
Здравейте момичета!От днес и аз съм във вашите редици.Имам страшно много за сваляне.
З.Ябълка
О.Шопска салатка,зеленчукова супа
В.ще му мисля като се прибера,може и да пропусна

Не пропускай вечерята, абсурд!
Дабре дошла! Hug

# 685
  • Бургас
Добър ден Hug
Записвам се днес с изцяло белтъчно меню Mr. Green
З - круша
О - печен джолан от топлата витрина на Била, домат
В - вероятно нещо сиренено - кашкавалено Joy Днес нали се заговява Crazy
Реших да постя. Предвид нещата, които се случват около мен напоследък, си мисля, че ще е хубаво да си попречистя душата малко Blush За мен ще е голямо предизвикателство да успея да съчетая режима с постите, хубавото е, че съм в почивка и ще ми е по-лесно. Споделям, понеже се разискваше този въпрос скоро и ако някой друг е взел същото решение, можем да се подкрепяме.

# 686
Добър ден мили дами !Да си отчета и аз днешното меню- З -грозде О и В - салата зеле и моркови + едно  импровизе миксче от варива- грах ,нахуд,церевичка и салатен боб всичко това от консерви в които няма добавена захар. Смесвам,овкусявам с подправчици и ям.От това си нося на работа в кутии и ми остава за вечеря. Две думи само за мен. В режимна почивка съм .На 11.11 започнах третия месец.В почивката до тук свалих още 2 кг и метаболизма ми работи безотказно до момента.Тук в темата намерих разбиране и подкрепа от хора,които не познавам лично,но ги чуствам многто близки . Сега от понеделник въртя две режимни 4-ки с няколко от тях и се чуствам отлично от факта ,че за сега си намерих правилният начин на хранене и живот.
Пожелавам ви да ви се случи това,което вие си пожелаете и спокоен ден !

# 687
Здравейте , дами с воля Simple Smile Аз съм нова и се записвам да ви следя за идей в менютата си Simple Smile Вчера една приятелка ми каза за тази диета, вечерта прочетох подробно за нея и днес хоб вече съм част от групата на отслабващите! Проблема при мен е волята , но докато си прибирах летните дрехи преди няколко дни , попаднах на едно-две потничета които се чудех наистина ли преди 2 години се сцепих от носене и едни дънки които е невероятно в днешна дата да съм ги носела ... аз напълнях за две години доста и как стана не знам (много стрес, депресия, застоял начин на живот, по-спокоен, тоез семеен .. ) : от 73кг през септември 2010г сега тежа 87кг / 175.5 см. Целта ми е да си върна обратно самочувтвието и стария гардероб.
 Днес ми е първи Белтъчен ден :
 закуска: 1 ябълка и 1 кафе(в чаена чаша го пия) с малко мляко и 1 к. лъж . казар -от него не мога да се откажа
 11:30ч. -1 ч.ч. чай с 1/2 ч. лъж. мед
 13:30ч обяд- 1 сварено яйце със салата от зеле и морков, подправена с копър и мн. малко сол
 вечерята ще е като обяд
 Стискам си палци и успех на всички Simple Smile

Последна редакция: вт, 13 ное 2012, 15:40 от Krasima84

# 688
нормално ли е на 4тия ден още нищо да не съм свалила

Зависи какво е началното ти тегло. Колкото е по-близо до нормалното за твоя ръст и структура, толкова по-бавно и трудно се сваля, защото няма реално какво да се сваля, въпреки твоите точно обратни виждания  Grinning

ами имам да свалям 25 кг та эа това се притеснявам

# 689
Здравейте   bouquet
не съм писала отдавна, но ви чета  Grinning
Успех на всички в борбата - с воля и най-вече постоянство всичко се постига! Борбата уви не е само 90 дни.
За да не е празно днес съм на зелен боб  Simple Smile
Хубав ден   Hug

Общи условия

Активация на акаунт