VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 689
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 1 815
Чудя се Златка наистина ли е толкова рязка, или се репчи на Къци, защото по този начин се харесва на Фънки и Багата?

Определено е за да се хареса на "силните на деня" , макар че доколкото виждам и доста от останалите пригласят по същата причина.
Просто им се чудя и наистина недоумявам как така Къци им е най-важната тема .
В живота също често се случва така , по-силните и по-арогантните мачкат дори понякога със садистично удоволствие по-слабите.
Мисля, че би било интересно ББ да даде мисия на Фънки  да се обърне например в защита на Къци и тогава ще видите колко интересни обрати ще настъпят и в отношението на доста от другите участници.

newsm10  Абсолютно си права за мисията " Защити Къци"!

# 1 816
Добро утро  Hug

След вчерашното предаване и аз да споделя моите впечатления. Ще се опитам да е кратко, защото съм забелязала, че колкото по-многословно се изказва човек, толкова по-неразбран остава.

Мариана ми харесва, съжалявам само, че в първата половина на престоя и не можах да оценя всичките и качества, защото ББ ме подведе с отбраните моменти. Откровена, силна да отстоява мнение и добър приятел. Дори след излизането си се държи на положение и не си плю на думите, които е казвала в къщата, не загърби тезите си, които защитава.

Иска ми се Люси да излезе. Не ми допада, въпреки веселият и нрав, за мен няма онова положително излъчване когато я погледна с мимиките, с тръскането на коса и клатенето напред-назад. Още повече как се е вкопчила в Камелия и на всяка цена иска да я пробута във вип-средите.

Камелия пък от своя страна е толкова безлична и оттегчителна и се прави на дръж ми шапката. Тя все едно не беше в стаята и не видя, че всички номинираха Къци, че тръгна да пита ББ да и каже, кои да не номинира като победител в играта. Мариана сбърка с капитаните на отборите, не прецени, че номинациите и изхода от игрите ще решат двете еднолично. Не е честно спрямо другите участници.

Къци ми се иска да остане на финала, заслужил си го е да бъде там. Изнесе шоуто на свой гръб и поне заслужава едно от трите места. Освен това пръв се осмели да се изкаже по "баговия" въпрос.

И накрая какво се получи? На финалната права ще са Багата, Златка, Камелия, Фънки, Никол и двама от номинираните. Не е ли пародия, че проспалите два месеца ще се борят за голямата награда? Или грубата и недодялана Златка да вири джуки колко е харесвана? Или Камелия?  Или "уплашената" от злобата на Къци, Никол, която показва красота, интелект, но не и собствено мнение, а винаги съгласна с всичко, което и се каже. Може би само Фънки/ предвид приноса му за шоуто/ и Орлин имат място там. Всички интересни играчи без значение на техните характери и недостатъци твърде рано напуснаха шоуто.

Пак се получи дългичко, но който иска ще разбере какво имам предвид.

Лек и хубав ден изпълнен с усмивки ви желая   bouquet

bouquet

Благодаря ти, че ми спести писането!   С изключение на Фънки-финалист ( няма как да искам грубиянщината, простотията, цинизма, вулгарността, арогантността  и пародията на мъж, демонстрирани с гордост от Фънки, да са на финал), всичко друго съвпада напълно с моето мнение.    Peace

# 1 817
Като казахте крокодила, много смешно ми стана, когато се чудеше защо Люси се обиждала на епитетите, като си бил сигурен в себе си, и си знеал че не си такъв...не трябвало. Издавало несигурност, нещо в този дух беше. Питам се тогава защо тя се пени, когато я наричат крокодил  newsm78 Никак несигурна не ми изглежда, напротив, самочувствието и е до небесата, и до руско, както се оказа  Mr. Green

# 1 818
  • гр.София
абе Златка, такава, онакава.. ама Златка е вътре.  Confused и е на финал  ooooh!
че смее ли някой да я изгони, тя ще го напсува, набие и ще го прокълне Laughing
Да попитам, има ли тук някоя дама, която да харесва Фънки като мъж, пак повтарям МЪЖ/чисто физически/? newsm78

# 1 819
До сега някак не забелязвах Люси.  Thinking Не се набиваше на очи. То и не е възможно покрай такива вресльовци като Златка и Фънки.  ooooh! Но понеже е номинирана и снощи малко повече се загледах, ами мисля, че трябва да излезе. Хубаво би било да си излезе в комплект с половинката, но такива са приумиците на ВИП Брадър. Става парадоксално - да излезе един що годе ВИП, а да остане Камелия, която никой не я знае от къде е!  ooooh!  #Crazy

# 1 820
  • Русе/София

Да попитам, има ли тук някоя дама, която да харесва Фънки като мъж, пак повтарям МЪЖ/чисто физически/? newsm78
май този въпрос е излишен.............едва ли.Всъщност не е грозен,но.....ако свали някое кило и промени начина си на обличане ще се появят фенки.

# 1 821
  • в моя гьол
Цитат
Да попитам, има ли тук някоя дама, която да харесва Фънки като мъж, пак повтарям МЪЖ/чисто физически/?

Аз  Heart Eyes

# 1 822
абе Златка, такава, онакава.. ама Златка е вътре.  Confused и е на финал  ooooh!
че смее ли някой да я изгони, тя ще го напсува, набие и ще го прокълне Laughing
Златка доста я номинираха.
Тя е от кучетата дето лаят ,но не хапят.
Къцко ми става все по-антипатичен , в началото ми беше абсолютно безразличен .
Мисля ,че искам Никол да победи.

# 1 823
До сега някак не забелязвах Люси.  Thinking Не се набиваше на очи. То и не е възможно покрай такива вресльовци като Златка и Фънки.  ooooh! Но понеже е номинирана и снощи малко повече се загледах, ами мисля, че трябва да излезе. Хубаво би било да си излезе в комплект с половинката, но такива са приумиците на ВИП Брадър. Става парадоксално - да излезе един що годе ВИП, а да остане Камелия, която никой не я знае от къде е!  ooooh!  #Crazy

Добро утро и от мен ! Ами ако Люси излезе /което е много вероятно де/ , Камелия ако има достойнство ще си излезе и тя . Ама едва ли има толкова мозък и достойнство  Whistling

# 1 824
Забравяте, че всички останали в къщата към момента са полуфиналисти, а не финалисти. В сряда, преди финала излизат още двама. Peace

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 09:44 от Малвина~Ина

# 1 825
И накрая какво - гледахме, гледахме, та да видим на полуфинал Златка, Камелия и т.н. Златка ми е симпатична, но не е за там и още повече за финал. Нейният типаж вече е печелил - тризначките.
Типажа на Камелия също- Христина на Здравко...Та изобщо няма да съм изненадана който и да е победителят...Най-достойният играч беше Марияна Попова. Съжалявам също и за излизането на Юлиян.
Извинявам са на всички негови почитателки, но Къци според мен "се промъкна" до тук подло и подмолно...

# 1 826
грешка на ББ е, че оставиха Камелия като отделен играч.
Че то Ирен и сина И имаха повече основания да ги разделят като играчи - и двамата правеха собствено шоу...
а Камелия нищо не сътвори.

Но аз имам съмнение, че Люси е влязла с това условие - или Камелия е вътре или тя няма да остане дълго. Но пак казвам, това че са отделни играчи е недомислие на Брадъра.

И на мен Люси ми е странна.

# 1 827
Забравяте, че всички останали в къщата към момента са полуфиналисти, а не финалисти. В сряда преди финала излизат още двама. Peace

А как ще се излиза на полуфинала?  Thinking Снощи казаха, че това са последните номинации.  Peace

# 1 828
А как ще се излиза на полуфинала?  Thinking Снощи казаха, че това са последните номинации.  Peace
И аз се чудех на какъв принцип ще ги изкарат, но със сигурност излизат двама в сряда. В сайта им си го пише. Peace

http://vipbrother.bg/?module=news&method=read&id=2112

# 1 829
и на мен ми е интересно как ще излизат в сряда без номинации......искам в сряда Камелия да си тръгне,защото мисля че в понеделник ще излезе Люси.Златка също в сряда а може и Фънки и да видим до финала Къци как ще се държи без основните си дразнители

Общи условия

Активация на акаунт