VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 672
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 1 845
Ако в понеделник Люси напусне ВБ си мисля, че в сряда ще я последват Никол и Камелия.

# 1 846
  • София-в сърцата на моите деца
А какво ще кажете за снощния коментар на Мариана за Багата. И реакцията на водещия...
Ще кажа "Имаме победител!". Радвам се,че и на друг му е направила впечатление непремерено силната защита на НК за Багата. Като прибавим хвалбите на Патрашкова, Колтуклиева, май и Венетка Р се получава една хубава конспирация на ББ. Ние виждаме един дремещ мутраген, те хуморист и душичка. Още тогава заподозрях, че гледаме филм с предизвестен край.
И победителят е.....БАГАТА/но може и червеният човек Laughing-същата работа върши//
На финала Багата и Червеният човек!!!!Познайте от кой имаше по-голяма полза и кой от двамата ще победи???? newsm78

# 1 847
Къци и Багата закусват на една маса, като нито един от двамата не отрони и дума. Laughing

# 1 848
В момента при Гала са Любен Дилов и Патрашкова.
Гала пита Дилов;
-Ти беше в къщата,наистина ли Къци е толкова голям дразнител,колкото го описват другите?
Неговият отговор беше,категорично ''ДА''
И взе да разправя примери,които още не са ги излъчвали.
Абе с две думи:мнението му за Къци е силно отрицателно.

Мненията на ЛДС трябва да се приемат с едно наум , той е доказано продажен плагиат , обиколил де що партия готова да му плати. Не защитавам Къци , странен ми е , но не забравяйте, че ЛДС е бил в кохортата на Слави изхвърлила Къцака от телевизията за да си уредят другарчето Милошев.

# 1 849
  • София-в сърцата на моите деца
ЛДС е приятел и на Патрашката!Сами си направете извода!Вижте му приятелите!Политик,сменил няколко партии-не ми го хвалете!Да,умен е,да, има стил, но е Слънчоглед!! Peace

# 1 850
А какво ще кажете за снощния коментар на Мариана за Багата. И реакцията на водещия...
Ще кажа "Имаме победител!". Радвам се,че и на друг му е направила впечатление непремерено силната защита на НК за Багата. Като прибавим хвалбите на Патрашкова, Колтуклиева, май и Венетка Р се получава една хубава конспирация на ББ. Ние виждаме един дремещ мутраген, те хуморист и душичка. Още тогава заподозрях, че гледаме филм с предизвестен край.
И аз мислех да го отбележа снощи,но се разсеях с хитовете на Люси и Мариана.
Много неадекватна реакция на НК и браво на МАриана Peace
П.С. Не забравяй най-върлия му защитник-простреляната "бизнес" дама. Whistling

# 1 851
  • ЯМБОЛ
                 Как го търпят Ники Кънчев?!Ужасен водещ е,изчерпан докрай!Вече дори и на него му е досадно май... SickКакви ли връзки има,че го държат още? newsm78

# 1 852
на мен също ми направи впечатление реакцията на Ники Кънчев спрямо Багата,но вип брадър не е предаване за оценяване на световните шампиони а един наистина добър социален експеримент.Багата е световен шампион никой никога не е оспорвал това,но Къци е единствения който изпълнява всички мисии в къщата,търпя обиди и подигравки и открито си призна,че желае да спечели.Много точно Къци каза,че Багата е добър в неговия си спорт,Къци с децата и т.н.......Искам Къци да спечели и да си направи филма.Никой ли не се замисли че на финалната права/както казва Къци/трябва да се номинират най-силните играчи за да има шанс за номиниращия да спечели.Оказа се че за всички Къци е силен противник,но никой не каза това а всички с това дразнене newsm78

# 1 853
Да се включа и аз по дискусията Люси-Марияна. По принцип слушам олд-скуул, както се казва, хард и хеви рок, така че не съм имала никакъв интерес да слушам разни лигави женски поп-формации или нашенска естрада, но доколкото добих представа от разни клипчета в Ютумбата, според мен в певческо и изобщо музикално отношение Люси е пълно дърво - нито има певчески талант, нито има някакво харизматично сценично поведение, а пък и как да има с тия нейни пингвиноподобни движения? Joy

Марихуяна пък, поне има гласови данни за нашенски тип естрадни шлагери и благодарение на това,  покрай разни мастити певци като Горанов, понатрупа стаж и си има някаква аудитория, иначе с виетнамската си визия тук може и да минава за екзотична, но нищо повече.

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 11:23 от Хълцуркова

# 1 854
  • гр.София
Къци и Багата закусват на една маса, като нито един от двамата не отрони и дума. Laughing
След снощната номинация...  Crossing Arms
А по време на Къциевата реч, имах чувството,че Багата ще скочи и ще го хване за гушата Laughing

# 1 855
  • пустинен пъпеш
  Моят фаворит за победа е Орлин,който е безупречен като участие и поведение.Ще си позволя да цитирам мнение,поместено в електронен вестник:
Камерата засече разговор между Камелия и Люси с очи и посочване на пръсти, което най-вероятно е било знак срещу кого ще й е по-лесно на Люси да се бори. Тя може да се справи с Орлин, но не и с Фънки, щом в тройката е Къци, а той пък неизменно е спасяван от зрителите.
 Добавям и още нещо,което вярвам всички забелязахме:
Интелигентната и умна Люси се направи на пълен олигофрен и почти се принизи до Златка, за да загуби. Тя не позна най-малката държава в света, макар че повечето хора, а и тя, знаят, че това е Ватикана, както и не се „сети“ за птичката, която лети напред и на заден ход, въпреки че й подсказаха къде живее и че е много мъничка. Люси губеше и съзнателно ценно време уж да мисли. А целта й беше да минат петте минути. Така тя  даде победата на Камелия .

# 1 856
Мариана няколко пъти си въртя мнението в къщата, така че реакцията ѝ не ме учуди.
Първо в къщата поддържаше тезата, че не може да възприеме спорта на Багата, после започна да лансира версията на Патрашкова, че понеже Багата е световен шампион не трябва да се номинира. Опълчи се на другите в защита на Къци, после пък отиде да му се подиграва зад гърба. Снощи пък се въртя в тезите си за него ту така, ту иначе. Извини се на Златка след като излезе от къщата, в предаването обаче не пропусна да я позахапе злъчно.
Изобщо Марианка си е Марианка - една чиста душа. Laughing

# 1 857
След снощната номинация...  Crossing Arms
А по време на Къциевата реч, имах чувството,че Багата ще скочи и ще го хване за гушата Laughing
Багата защити и Златка, направи ли ви впечатление? Двамата достигнаха до полуфинал...
Според мен сценаристите на ВБ трябваше де замислят едно сближаване м/у тях на по късен етап в шоуто, и според мен, щеше да им се получи...А те "от вратата за краката"...Ами то на Багата му трябва време да разбере какво се случва, по-бавно загрява....

# 1 858

Върнах се да изгледам по-подробно тази част от предаването. Тези много го пазят Багата, нещо лошо да се не каже за него, да не се очерни пред зрителите и т.н. НК, ни в клин ни в ръкав се изцепи, че ако на Мариана и се случи близък да пострада, дали би го загърбила и то точно след като тя каза, че всички са с равен старт и всеки преценява дали да влезе. Е кой е длъжен да се грижи за Багата? Мариана, другите съквартиранти, ние ли? Това си е отговорност на неговото семейство ако си седеше у дома, вместо да се развява из реалити-форматите.  Морално да го подрепим заради ситуацията в която беше и му пожелаем пълно възстановяване, да, но зорлем да го правим победител без никакъв принос не съм съгласна. Всички в къщата да не са му слуги, трябва ли да го носят на гръб и толерират цял сезон?

# 1 859
Багата е подстриган, Златка е с прикачени кичури вече. Идвала е фризьорка от Лозен.
Багата и Фънки коментират, че Къци им е сърдит и не им говори. Фънки се възмущава на песните, с които са ги будили сутринта. Една от тях е била на Икебаната. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт