VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 669
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 2 115
Как пък някой родител / нормален, средно интелигентен/ ще търси примери за подражание за детето си точно в Биг Брадър. Къци май е объркал предаването. Joy

# 2 116
Егати двойния стандарт за морал имат Никол и Камелия. Когато те не оставят Къци да спи, шегите им са невинни и не били злобни. Когато той ги буди, е психопат. Аз ако бях, веднага щях да кажа на Камелия, че е психо-патка. Отвратителни са ми тези номера. И си заслужават отмъщението. Трябваше да е по-брутално - черен пипер бих избрала, а не кафе.  Twisted Evil
А коментарите на Александра са очевидно срещу Къци.

# 2 117
  • София
Никол и  сервитьорката както са се сложили заедно в кревата, да вземат да се награбят, да разберем , че Никол е там, то бива безлична мома, ама нейното, само фон дьо тен и букли Joy Joy

# 2 118
  • София
Как пък някой родител / нормален, средно интелигентен/ ще търси примери за подражание за детето си точно в Биг Брадър. Къци май е объркал предаването. Joy
а не се права, можеш  да кажеш / учи мама, за да не си  толкова глупав/а , като Злата/ Laughing Laughingили не прекалявай  с фитнеса че ще заприличаш на Багата, прост и мускулест Grinning Grinning Grinning Wink

# 2 119
Всеки ще преживея да е победител, но само дано не са Златка или Багата, че това ще бъде тотално падение. Tired

О, ако жената-мъж "Злати" или дървото Бага гушнат парите, това ще е най-големият резил на всички времена. Не вярвам, обаче че хората ще гласуват за тях. Аз за победител не мога да приема друг освен Орлин или Къци. То на всеки човек може да се намерят недостатъци, обаче те са най-възпитаните и може би най-умните хора вътре. Всички останали са достойни наследници на Бай Ганьо.

# 2 120
Хайде, налазиха го. Mr. Green
Ей, ужасни интриганти са тези ББ, яко ме изнервят-представяте ли си само Къци да е коментирал срещу другите, смях...

# 2 121
  • София
Злата , си прави устата като крава-тореадорка, бясна е само огън и жупел и змии липсват Laughing Laughing

# 2 122
И защо пак основно Къци цитираха.Нима другите не клюкарят и не плюят зад гърбовете на останалите

# 2 123
  • Разпиляна във въображението
Ей, ужасни интриганти са тези ББ, яко ме изнервят-представяте ли си само Къци да е коментирал срещу другите, смях...

И на мен ми направи това впечатление. Другите го обиждат нон-стоп, обаче излиза, че само Къци злослови.

# 2 124
  • Велико Търново
Надежда пак пощуря.

# 2 125
Браво на тризначките, кажете си за Люси.  Mr. Green

# 2 126
а не се права, можеш  да кажеш / учи мама, за да не си  толкова глупав/а , като Злата/ Laughing Laughingили не прекалявай  с фитнеса че ще заприличаш на Багата, прост и мускулест Grinning Grinning Grinning Wink
Да си гледа книжките по-добре.
А и то с казване не става тази работа. Laughing

Никол и Орлин бяха много сладки водещи. Добре стоят на екран, особено Орлин.

# 2 127
Къци: "Аре бе, Злате, аре да станем приятели"   Joy

# 2 128
  • Разпиляна във въображението
В косата на Никол има ли изкуствени кичури? Стои й като на фитили, фалшива някак.

# 2 129

И на мен ми направи това впечатление. Другите го обиждат нон-стоп, обаче излиза, че само Къци злослови.

Явно е, че се опитват да настроят хората срещу Къци. На мен това обаче не може да ми повлияе.

Общи условия

Активация на акаунт