VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 689
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 90
  • София-в сърцата на моите деца
Тая къща се клати от смях тая вечер Wink
Къде гледате? newsm78

# 91
# 92
Маме, благодаря за темата   bouquet
Веселба е на стриима, любов струи от всякъде, но защо ми се струва, че не е на живо  newsm78, чу ми се, че Фънки се моли на Брадъра за новата си китара, а той май я получи ако не се лъжа  newsm78

# 93
http://bg-gledai.tv/vip-brother-online
На живо е защото говореха за излизането утре.За това че на Мариана е първа номинация и т.н.

# 94
Той я получи ама явно я е върнал и сега пак си я получи.

# 95
Тая къща се клати от смях тая вечер Wink

Да, така е, ама иначе само ни облъчват и манипулират с простотии. Най-ме е яд, че не показват ЛДС.

# 96
Всички са събрани и се забавляват.Къци е също там и никой не го закача.
Преди малко някой попита кой има презервативи и Къцко отговори,че неговите вече са свършили  Joy Joy Joy
...

А Златка продължава ли да навиква? Фънки?

Ето, че не е във все по-голяма изолация, а напротив. Като се премахне източника и клакьорите се усмиряват...

# 97
Всички са събрани и се забавляват.Къци е също там и никой не го закача.
Преди малко някой попита кой има презервативи и Къцко отговори,че неговите вече са свършили  Joy Joy Joy
...

А Златка продължава ли да навиква? Фънки?

Ето, че не е във все по-голяма изолация, а напротив. Като се премахне източника и клакьорите се усмиряват...
Златка си легна.Фънки е там,но с Къци се смеят и си говорят приятелски-няма заяждане.

# 98
Да , и на мен ми е правило впечатление доста пъти как си говорят всички , в т.ч. и с Къци съвсем нормално .Все повече се убеждавам , че като че ли ролите са им определени според предварително начертан сценарий .

# 99
  • España
    bouquet за Мамето!
1. Марияна и Къци да останат,Златка вече съм безсилна да пиша колко има остра нужда да ни лиши от присъствието си според мен поне  Wink!
2. Нямам категоричен фаворит- у Къци харесвам неговата организираност,последователност,умен човек е ,перфекционист,не на последно място с доста добър външен вид ,има доста хобита и интереси. Всъщност ми прави впечатление,че при мисиите,колкото и да мрънка и да изнервя - крайният продукт с негово участие винаги се получава на висота,в границите на възможностите им ,разбира се (справка- музикалните клипове;сериала;синхронното им плуване!
 Фънки беше моят фаворит в началото,но с течение на седмиците леееееко ме отдалечи от себе си . На моменти кръвожадните изблици на иначе страхотното му чувство за хумор ми дойдоха с една идея по-внезапно и  :shock( визирам поведение срещу Влади,срещу Орлин ,а и срещу Къци). Според мен ,той не винаги е себе си, а и уж вдига кръвно,уж кризи,а когато доктор го прегледал- " кръвно на младеж",както се изрази НК  newsm78! И още нещо- на фона на Химна на Република България да припяваш Роулинг Стоунс ,трудно се преглъща!!! Naughty
Обаче ....само заради гледката на прелестните му телеса,прилежно изсипани в лилаво трико съм склонна да му опростя едно 30-тина процента от "греховете"! hahaha
3. И аз мисля,че е време капитани да бъдат Люси и Камелия! Не ми е ясно ,примерно ,втората с какво е по- различна като персонаж във Формата от Ханес newsm78 newsm78 ....!Та Ками е със статута на равноправен съквартирант единствено ,защото е гадже на Люси,нали?!
4. Предвид това,че ще излезе Златка,според мен,без да съм "гадателка" Laughing, мисля,че ще остави медальона си на Никол. Тя отдавна каза,че се е отказала да го дари на Багата,а от всички присъстващи,Синаптичката сякаш й е най-близка ми се струва,че!

# 100
Юлиян го няма да ги подкокоросва и хората мирнаха,че и се веселят даже... Laughing

# 101
Така ли ми се струва или днес Люси не е особено разговорлива  ,  дори  и с Камелия ?  newsm78  Какво му е на това момиче ?

# 102
Аз пък я чувам да се включва ама Фънкарчето пак ланка яката

# 103
Аз пък я чувам да се включва ама Фънкарчето пак ланка яката
Тоя не говори само ,когато пурата му е в устата..

# 104
  • Ботевград
 Mr. Green Фънки е много гот тази вечер, сигурно се готви да изпраща Къци утре  Mr. Green Няма начин просто да остане повече, дори и да Ви се иска на защитниците му, дори Злати е по-симпатична от него във всяко едно отношение  Mr. Green и Маряна ще получи медальона, защото този просто няма и с какво да ни изненада .. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт