VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 709
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 930
Прибира се дъщерята от купон и има смучка на врата. На въпроса на родителите си - какво е това? отговорила - амииии, прискрипах се на вратата.
 Crazy  Joy Joy

hahaha Joy

Златка си правела грим и прическа сама, картата за фитнес безплатна, а косата /изкуствената/ си правела на два месеца.

Ску-ка.

# 931
  • София

Разбираме го ние Къци какво яде.Всичко което си изброила + синьо сирене ,кашкавали ,риби ,други сирена и т. н.
Лошо няма.  Всеки има право да се храни така както си иска.
Но защо не го е заложил когато е подписвал договора си.Тогава ВБ ще бъде длъжен да му го доставя както на Фънки ,Ласки и на Багата./За последният не съм сигурна/
Защото сушито на Ласкин му се доставяше по договор

Нима тия тримата не хапваха от общата храна, въпреки индивидуалното меню?!
Не защитавам Къци, ама бъдете обективни!

# 932
Ох мама, двенките са философски настроение.
Златка за живота: ''Животът е сУрав и кУрав''.

Предавам се. Crazy

Поправка: двенките са станали тринки.
А Николчето си накиснало поличката, да я пере. Това - снощи. Чудят се кога ще се сети да я изпере, надяват се да е днес. Rolling Eyes

# 933
Ако някое мамче се е чудило къде се губя напоследък - просто в един момент усетих, че твърде много ценно време загубих в чакане да се случи нещо наистина интересно в Къщата, затова гледам да уплътнявам с полезни занимания времето до началото на следващия ББ, но имам подозрения, че той ще е още по-трагичен, имайки предвид, че ще гледаме отново изтърканите стари герои.

# 934
Ох мама, двенките са философски настроение.
Златка за живота: ''Животът е сУрав и кУрав''.

Предавам се. Crazy

Поправка: двенките са станали тринки.
А Николчето си накиснало поличката, да я пере. Това - снощи. Чудят се кога ще се сети да я изпере, надяват се да е днес. Rolling Eyes

Умиргам. Joy

# 935

Разбираме го ние Къци какво яде.Всичко което си изброила + синьо сирене ,кашкавали ,риби ,други сирена и т. н.
Лошо няма.  Всеки има право да се храни така както си иска.
Но защо не го е заложил когато е подписвал договора си.Тогава ВБ ще бъде длъжен да му го доставя както на Фънки ,Ласки и на Багата./За последният не съм сигурна/
Защото сушито на Ласкин му се доставяше по договор

Нима тия тримата не хапваха от общата храна, въпреки индивидуалното меню?!
Не защитавам Къци, ама бъдете обективни!

Да хапваха, но основната им храна беше заложена по договор
По същият начин Къци можеше да заложи основната си храна/плодове, ядки, мюсли , риба ,варива/ в договора и намаше да има проблеми с доставянето им и с количеството им.И тогава и той щеше да бъде доволен че получава това с което основно се храни  , и пак щеше да си взима от общите сирена ,млека ,кашкавали

Просто има неща които Къци не си е договорил,явно зает в изготвянето на стратегиии
Щом си на специален хранителен режим мисля ,че трябва да го заложиш в договора си

# 936

Не мога да разбера тези,които критикуват външния вид на Златка.
Вие сигурно сте минимум мис Съвършенство.
Много съм чела колко идеална е ССф,ама някои прекалявате вече.
Малко злобничко идва Peace
Извинете, но какво е ССф, вече няколко пъти го срещам, звучи ми като съскаща съфорумка или смотана софиянка, но едва ли е това Laughing
Тялото на Златка си е екстра, но в комплект с главата и темперамента и, се получава точно пощръкляла магарица, както точно я определи някой вчера Simple Smile
Да поздравя и съфорумката, която измисли прякора Къцерица, мнооого е сполучлив Laughing

# 937
Ако някое мамче се е чудило къде се губя напоследък - просто в един момент усетих, че твърде много ценно време загубих в чакане да се случи нещо наистина интересно в Къщата, затова гледам да уплътнявам с полезни занимания времето до началото на следващия ББ, но имам подозрения, че той ще е още по-трагичен, имайки предвид, че ще гледаме отново изтърканите стари герои.

аз не съм (се чудила), ама като започна снощи да пишеш нещо за някакви гърци,  не знам защо се сетих за  Въздишкова  Laughing  .... ама вие май не се засякохте с нея  Mr. Green

# 938
Извинете, но какво е ССф, вече няколко пъти го срещам, звучи ми като съскаща съфорумка или смотана софиянка, но едва ли е това Laughing
Хахахах
Горе-долу си права.
ССФ е средностатистическа форумка. Laughing

# 939
Sмениха най-накрая камерата, всички са вече в спалнята.

Фънки се бъзика с Орлин, че му омръзнало през пет минути да му вдига възглавницата от пода. Joy
Сега го кара да става.

Говорят няколко човека един през друг и е трудно да се следи определен разговор.

Къци предположи, че са ги затворили в саплнята, защото подготвят Къщата за някаква игра.

Аууу, Николчето помоли Къци когато следващият път каже, че отива да пишка, да се шмугва пред нея в тоалетната. Ама той пък се шмугнал, щото мислел, че ще свърши преди нея.

Коментират мисията на Къци да дразни Златка.

Фънки ръчка Орлин да става, скучно му е до безобразие. Кара му се, че вече му било лошо от толкова сън.
Ф: Айде ставай.
О: Оф, добре, ама след малко.
Ф: Ето!Вече е след малко. И ако искаш да знаеш, имаше земетресение.
Тук вече Орлин почти се оживи. Joy

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 16:43 от Бианkа

# 940
Хахахах
Горе-долу си права.

Неееее, това е съкращение от "Сексуално Стресирана Фльорца"

# 941
Хахахах
Горе-долу си права.

Mam4е, благодаря!  bouquet

# 942
Николчето помоли възпитания  кавалер Къци, когато каже, че ѝ се пишка Къци да не тича пред нея. Laughing Никол споменала, че отива в тоалетната, а Къцко бегом пред нея. Joy Laughing

# 943
[Неееее, това е съкращение от "Сексуално Стресирана Фльорца"
Хлъц! Embarassed

# 944
Тази нощ Орльо бълнувал,че днеска отварят някакъв клуб, който бил Караоке. Simple Smile

И сега още мързелува в леглото и говори с Фънкарчето.. Хубав му е гласа на Орльо и  много бързо влиза в шегите на другите

Общи условия

Активация на акаунт