VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 712
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 405
Божее и Юлиян се появи ooooh!

ппознайте как случайно се появи там

# 406
  • В света на диска
 Никой не може да ме убеди,че Юлиян е отишъл случайно там.Пратили са го.
дааааа Simple Smile и аз така мисля

# 407
Юлиаааааааанннннннннн...... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Случайно, случайно.......

# 408
  • sf
 hahaha  ееееееееее  не е истина просто, това с Юлиян ме разби,горкия Къци  hahaha

# 409
Е тия се оляха!

# 410
Къци е като прокълнат, където и да ходи, все Юлиан насреща му hahaha hahaha
Станчев ми прилича на пингвин в тези тесни дрешки. Винаги съм се съмнявала, че не го слуша главата този човек

# 411
Аз познах една колежка пред количката на Страхил. Crazy

# 412
Кристино, Кристинооо, дано Господ бъде милостив към теб и скоро те ощастливи някой заблуден, че не ти влияе добре тази суша! Mr. Green

# 413
  • София
hahaha  ееееееееее  не е истина просто, това с Юлиян ме разби,горкия Къци  hahaha
Сигурно  , ще дойде в съня му  тази нощ , Юлиян Grinning като кошмар

# 414
На хората май им писна да слушат подбивите на Юлиян. Искат си сандвичите хората.

# 415
Ха ха продуцентите са  се изгаврили  ли със Къци като са пратили Юли при Къци  Laughing

# 416
Ох, това определено е работа на ББ, но Юлиан вече изглежда като обсебен от Къци Shocked

# 417
  • Велико Търново
Кристино, Кристинооо, дано Господ бъде милостив към теб и скоро те ощастливи някой заблуден, че не ти влияе добре тази суша! Mr. Green

Тя сигурно затова се точи на Багата.
Laughing

# 418
  • София
Юлиаааааааанннннннннн...... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Случайно, случайно.......
Сега остава и Патрашкова да мине "случайно".А кажете,че не е нарочно, сценаристите ни взеха за много тъпи.

# 419
Наистина голям карък Къци.

Общи условия

Активация на акаунт