VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 711
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 435

На 100% си беше режисирано.  Stop

# 436
Уф,да си ходи в неговия свят,че ми писна вече. Tired
Абсолютно!
Сега остава да каже и че Юлиан му е фаворит и ще го призная.  Joy

# 437
Като чета тук коментари на някои форумки, Кристина Патрашкова повече ми се издига в очите.
Къци се издъни в мисията, не мисля че Юлиян е изпратен. Ако знаеше кого ще види, щеше да е много по адекватен. Юлиян може да е агресивен и с нетърпимо его, но е умен.

# 438
Да си тръгва вече Къци, че ми идва да спра да гледам заради него. Страшно много ме дразни! Tired

# 439
Ще ми е интересно,след като Фънки му е фаворит,на кого ще даде медальона си ,ако/като излезе днес newsm78 ?

# 440
  • София
  Като си тръгне,кой ще остане за одумване?

# 441
Златка  Mr. Green

# 442
Къцко пак не пропусна по неговия си начин на наплюва конкуренцията.
Преди няколко дни така деликатно нареди Гала, направо нищо не каза. Само че предаването и за пълнеж и негледаемо.  Joy

Не бил злобен. Дръжки. Той от злоба не е пораснал /във всяко едно отношение/.

Ще ми е интересно,след като Фънки му е фаворит,на кого ще даде медальона си ,ако/като излезе днес newsm78 ?
Е той с толкова подигравка го каза това, за да отвори без повод дума за Фънки и да ни изтъкне най-лошите му страни, че не вярвам наистина някой да е повярвал, че Фънки му е фаворит. Laughing

# 443

Тайне, подценяваш ни май. Naughty Mr. Green

# 444
Къци каза ,че ако остане следващият му ход ще е да се изправи срещу Фънки
Е това вече ще е интересно .Все повече започвам да се убеждавам ,че ВБ ще остави Къци
Ще гледаме сблъсък на титани

# 445

На 100% си беше режисирано.  Stop
То си личеше и от поведението на Юлиян,че всичко е нагласено!

# 446
Димитър Станчев също е опериран от чувсво за хумор.   ooooh!
Добре поне, че уточни че ще защитава Къци, който виждаме в къщата, а не Къци, извън нея. Защо прави това разграничение?  newsm78

Не вярвах, че е възможно, но тоя е по-зле и от Къци...  
Майтапа на Фънки за климатика го е приел 1:1   Shocked   това-не-е-истина-просто  Confused

Станчев: Ох, къде ли не съм живял  ... и как прилежно си ги изреди всички държави.
Впечатлих се значи и се подтиснАх някак Mr. Green

какъвто шефът - такива му и подчинените
Ох, сега видях снимките в подписа ти.  Joy hahaha
И аз... Не мога да спра да се смея. Не мога! Сълзи ми текат!! Хахаххахахах

Къцака си е пич    ...  как да не му скочиш Mr. Green

# 447
Като чета тук коментари на някои форумки, Кристина Патрашкова повече ми се издига в очите.
Къци се издъни в мисията, не мисля че Юлиян е изпратен. Ако знаеше кого ще види, щеше да е много по адекватен. Юлиян може да е агресивен и с нетърпимо его, но е умен.

Да е умен не го прави достоен човек, той е абсолютно арогантен, инфантилен и не умее да губи, а номерата му към Къци бяха като на петокласник на летен лагер.

# 448
Къцата веднага вкара стратегията, че филм ше снима..
С 10 000лв. от кога се снима филм бе, с***л.. Ще ме извините ама вече не мога да го търпя тоя.
Аре да си ходи там в детската градина, не съм сигурна дали е собственик,учител, гуру или квото е там..По скоро жена му го оставя през деня на детска градина , за да го гледат.
АМАН!!!!!!!!

# 449
  • София
  Защо рекламите бяха толкова малко, май и рекламодателите са се отдръпнали.

Общи условия

Активация на акаунт