VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 710
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 480
  • В света на диска
Златка има много хубаво тяло,може да е малко необразована, но това няма нищо общо с телосложението и, единственото, което  ме дразни в нея, но не всички са перфектни е , че вика по Къцуна..но не защото ме кефи Къци, а защото ттака съм възпитана, все пак той е по-голям от нея има малко повечко житейски опит, но като цяло за мен Злати не е лоша и искам да остане Rolling Eyes

# 481
Еййй какви сте офффце тука, бе! Още преди много време ви казах, Къци ще си тръгне, всичко е организирано!

Само погледнете какво дадоха за него и какво дадоха за Златка като представяне! Знам от вътре, Къци е пълен късмет, че е там още, просто по чудо привлече симпатии на хората! Сега ще го очернят колкото се може и ще накарат да гласуват хората да остане Златка - трябва им финал Златка и Багата и да спечели Багата!

Слушайте Къци: Кой модел е за предпочитане, ако мъж бие жена си в съседите? Къци няма да отиде да се намеси, но Златка ще се развика! После Къци бил провалил мисията. ЮЛИЯН Е ПРАТЕН да го провали! Къци не знае!

Милата златка, танци, мечтателка, знае гръцки, естествена била, чисти... Къци заядлив, смешник, золбар, лицемер!

Жалко... зрелище за примитивни!

# 482
  • София
Таня Боева  ми заприлича на Майкъл Джексън. Tired

НК пак направи включване преди малко.
На мен ми прави впечатление, че всички люде с много пластики заприличват на него, последно гледах Бог да я прости Людмила Гурченко...не че е смешно, ама кому  е нужно това прекаляване

# 483
Къци колко "деликатно" насоли Златка и Фънки...Малко злобно същественце.
newsm10
Аз се чудя има ли още някой,който смята,че Къци е добродушен.За мен той е най-злобния човек в къщата,честно.

# 484
24 часа бездействие води до там. Ако имаха поне книги за четене, нямаше да се занимават с този инфантил.
Много кофти за тях, а ти спри да се излагаш.
Записах се в темата.  Mr. Green
Използвам стратегията на Къци - колкото повече се излага, толкова повече го харесват.
[/quote] Не знаеш как, не се напъвай, това оригинално ли трябваше да бъде?  Laughing

# 485
И дупето, и краката, и корема са й стегнати и хубави. Въпреки, че видимо е качила килца, корема не й виси и не се тресе. Краката са убиец! Само с гърдите е зле.

# 486
Надето и Златка големи аверки станаха. Laughing

# 487
Някой знае ли коя е песента на която Златка кълчеше кълки преди малко в клипа?

# 488
Ох, много забавно с тоя ток!  Laughing

# 489
  • Варна
Златка е като на електрическия стол.

# 490
"Ако ти перна един"
"Разкарай се, селяк прост, да ти е.а майката"

Тая Златка, басма не цепи. hahaha

# 491
Лелеле, горката Златка. Joy

# 492