VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 710
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 465
Злата голямо напъване се напъва с тези танци с тресящи се, необуздани телеса. Чак страх ме фана. Доста отпусната ми се види за жена, която си изкарва хляба с тялото.

И аз точно това си мислех докато гледах танца под дъжда, изглежда доста отпусната, а уж тренира редовно, освен това има и излишни килограми.  Rolling Eyes

# 466
Като чета тук коментари на някои форумки, Кристина Патрашкова повече ми се издига в очите.
Къци се издъни в мисията, не мисля че Юлиян е изпратен. Ако знаеше кого ще види, щеше да е много по адекватен. Юлиян може да е агресивен и с нетърпимо его, но е умен.

Да е умен не го прави достоен човек, той е абсолютно арогантен, инфантилен и не умее да губи, а номерата му към Къци бяха като на петокласник на летен лагер.
24 часа бездействие води до там. Ако имаха поне книги за четене, нямаше да се занимават с този инфантил.
Много кофти за тях, а ти спри да се излагаш.
Записах се в темата.  Mr. Green

# 467
За мен Злати има много хубаво тяло

Циганушка!

не те разбирам защо го казваш,но Злати има добро телосложение и се грижи за себе си.

# 468
Гледам и аз, ако не си беше пипала гърдите, щеше да е с перфектна фигура. Има много хубави крака.

Бианче, убеждавам се,че сме от една порода!!   bouquet

# 469
За теб - да. За мен - не.
Конструкцията й е добра, но има какво да се желае по отношение на мускулатурата. А може и дрямането в къщата да й се отразява зле. За жена, която не прави нищо друго, освен да се показва гола, би трябвало да се старае малко повече да извайва формите си, а не само да ги тъпче със силикон.
На танца ясно се вижда как се тресат сланинки по корема и краката например. Това, че може би я познаваш, в никакъв случай не я прави безупречна, колкото и да ти изглежда такава, защото я харесваш заради нещо.

# 470
Златка - от верото до танца под дъжда - много добър клип......

# 471
  • София
Моралната Злата, пък разказа пред цялото българско човечество , че има женен любовник Grinning
Тази чалгарка ми е мега противна Laughing

# 472
+1.Млко гърдите по-големи,но иначе изглежда много добре.

# 473

Циганушка!

не те разбирам защо го казваш,но Злати има добро телосложение и се грижи за себе си.
Че ми прилича на ромка.

# 474
  • Велико Търново
Гледам и аз, ако не си беше пипала гърдите, щеше да е с перфектна фигура. Има много хубави крака.

Peace И дупето ѝ е хубаво.

# 475
  • Варна
Таня Боева  ми заприлича на Майкъл Джексън. Tired

НК пак направи включване преди малко.

# 476

Циганушка!

Че ми прилича на ромка.
Да, циганките- неродилите имат такава конструкция. Петнистата й кожа изобщо няма да коментирам.

# 477
Бианче, убеждавам се,че сме от една порода!!   bouquet
Heart Eyes Hug

buttinsky, много тренира Златка, това не може да и се отрече. В това отношение е много дисциплинирана. Ако учеше със същото усърдие, щеше да е академик вече.

# 478
24 часа бездействие води до там. Ако имаха поне книги за четене, нямаше да се занимават с този инфантил.
Много кофти за тях, а ти спри да се излагаш.
Записах се в темата.  Mr. Green
[/quote]
Използвам стратегията на Къци - колкото повече се излага, толкова повече го харесват.

# 479
Таня Боева  ми заприлича на Майкъл Джексън. TiredНК пак направи включване преди малко.
Много добро сравнение. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт