VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 712
  • 3 248
  •   2
Отговори
# 450
 Къци колко "деликатно" насоли Златка и Фънки...Малко злобно същественце.

# 451
Като чета тук коментари на някои форумки, Кристина Патрашкова повече ми се издига в очите.
Къци се издъни в мисията, не мисля че Юлиян е изпратен. Ако знаеше кого ще види, щеше да е много по адекватен. Юлиян може да е агресивен и с нетърпимо его, но е умен.

Точно така. Всеки умен мъж със залязла певческа кариера и декларирано желание да се върне на сцената пие, пуши и си ляга късно. Да, много е умен! Joy

# 452
Къци, не е въобще тъп. Отделно от това е и хитрец. Бяга му центъра за някои въпроси, напр. до крайност е стигнал с здравословното хранене. За разлика от Фънковоза, който не е много умен и е средно хитър. А за възпитанието му да не говорим. Липсват му на Фънковоза първите 14 години.

# 453
Злата голямо напъване се напъва с тези танци с тресящи се, необуздани телеса. Чак страх ме фана. Доста отпусната ми се види за жена, която си изкарва хляба с тялото.

# 454
Като чета тук коментари на някои форумки, Кристина Патрашкова повече ми се издига в очите.
Къци се издъни в мисията, не мисля че Юлиян е изпратен. Ако знаеше кого ще види, щеше да е много по адекватен. Юлиян може да е агресивен и с нетърпимо его, но е умен.

Точно така. Всеки умен мъж със залязла певческа кариера и декларирано желание да се върне на сцената пие, пуши и си ляга късно. Да, много е умен! Joy
Точно е изпратен. И е с залязла кариера, а не залязваща. Чак умен за Юлиян е много силно казано.

# 455
Ако Къци успее и този път да остане в къщата, направо го признавам. Laughing

# 456
Като гледам, този сезон на VIP-овете, са събрани някакви екземпляри с неизживяно детство и явно тормозени като малки, та сега им е паднало да си излеят насъбраното през годините.Но толкова да не се усещат, че освен за инфантилизъм, вече навяват размисли и за разни отклонения... Mr. Green

# 457
Злата голямо напъване се напъва с тези танци с тресящи се, необуздани телеса. Чак страх ме фана. Доста отпусната ми се види за жена, която си изкарва хляба с тялото.

Отпусната ли? Може да е всичко друго, но не и отпусната.  Rolling Eyes

# 458
За мен Злати има много хубаво тяло

# 459

Циганушка!

# 460

Да е умен не го прави достоен човек, той е абсолютно арогантен, инфантилен и не умее да губи, а номерата му към Къци бяха като на петокласник на летен лагер.
24 часа бездействие води до там. Ако имаха поне книги за четене, нямаше да се занимават с този инфантил.

# 461
  • София
Ако Къци успее и този път да остане в къщата, направо го признавам. Laughing

Не става, вече са решили да го махат,всичко натам е насочено.

# 462
Ей, как подбират кадрите, когато искат да изгонят някой и да оставят друг... Crossing Arms

# 463
Гледам и аз, ако не си беше пипала гърдите, щеше да е с перфектна фигура. Има много хубави крака.

# 464
Къци колко "деликатно" насоли Златка и Фънки...Малко злобно същественце.
Вярно, атакува ги по много фин начин.

Общи условия

Активация на акаунт