VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 710
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 735
  • SF
Напротив - в спалнята му сподели, че би искала другите хора да са я номинирали, и ако я е номинирал Орлин, ще й бъде много мъчно.
Той каза "Не знам, ще видим" - един вид: "Нямаме право да коментираме"
После си призна, че я е номинирал и ги наказаха заради признанието му.

# 736
Марияна защо ли даде на Орлин медальона , та нали той я номинира ?
Или пък номинацията му и тя е била планувана и поръчана от ББ  и в такъв случай тя няма за какво да му се сърди ?
Защото тя иска да излезе.Както и Златка,Никол и Фънки-открито си заявяват,че искат да си ходят.Така,че Орлин и направи услуга с тази номинация.

# 737
Напротив - в спалнята му сподели, че би искала другите хора да са я номинирали, и ако я е номинирал Орлин, ще й бъде много мъчно.
Той каза "Не знам, ще видим" - един вид: "Нямаме право да коментираме"
После си призна, че я е номинирал и ги наказаха заради признанието му.
Аз го разбрах по друг начин - точно обратното, но не съм на 100% сигурна.
Трябва пак да го изгледаме, за да разберем истината, но нямам
идея в кой ден беше излъчено, за да търся линка. Rolling Eyes

# 738
  • SF
Всички ли искат да си ходят??
Аз пък ти казвам, че им се виси вътре до последен бой!

# 739
И е една от малкото, които на излизане не оплюха съквартирантите си.
Защото е лицемерка, личи й в погледа, била умопомрачена като нарекла Златка миндил......и един мармот завива шоколад  Whistling
Е ,не е откровенна като Златка,която всеки ден псува Къцко и го обижда,а  лицемерно веднъж си изтърва нервите,друго си е всеки ден да вика на Злата да те е.а в бургаския миндил  Joy Joy Joy

Точно, че не е откровенна, можеше да каже: вбесих се, изпуснах си нервите, но това съм аз, а тя както винаги започна да се мазни и лицемерно да увърта как била изпаднала в умопомрачение и нарекла Златка Бургаски миндил, но всъщност много я харесвала и не искала да го каже.Мразя хора, които не стоят зад думите си.

# 740
Ама каква е наградата все пак ако има такава.Това с медальоните е много бошлаф работа

# 741
Що ли си мисля че Къци като отиде на финала в Вип Брадър 2012 продуцентите ще му резнат главата.Няма по лошо нещо ти да се мислиш за победител а накрая да загубиш.
Юлиан се е разхубавил.Станал е много по готин Heart Eyes

# 742
  • София
Проценти дадоха ли ?
Само от любопитство питам Whistling

А, те в този сезон % дали ли са някога?

казаха само процентите на Бони, когато я изгониха..

# 743
Не всички.Къци,Орлин,Багата и Люси не съм ги чула да казват,че искат да си ходят.А и на Камито и се стои вътре до края  Grinning

# 744
А, за това, че им се виси съм сигурна. Laughing
По този повод да споделя, че съм много доволна за Къцко. Laughing
Голям кеф, че този път нито в темата познаха, нито във Фейсбук. newsm24
Да му мисли Фънки, че пак не му се отвори парашута. Joy

# 745
Днес Камелия се шегуваше,че това е единствения ВИП брадър, в който всички искат да си ходят Simple Smile

# 746
Помните ли концерта , за който Люси каза,че баща й го организира. Има снимки тук: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151118553530843.4399 … 975842&type=3

# 747
Ама каква е наградата все пак ако има такава.Това с медальоните е много бошлаф работа
Май всеки си е взел наградата предварително или са им обещал,ако спечелят някаква сума.Ето Къци казва,че ще се бори до края,щото с парите иска филм да снима.Ами той има само своя си медальон и най-много още един да вземе ако спечели-какъв филм ще снима с 10-20 000  newsm78

# 748
  • SF
Абе дрън-дрън!

И най-смешно ми става, когато някой си тръгне с такова желание, подскоци, Yes! Yes!, Това исках! Така исках! Не гласувайте за мен! Искам вкъщи!
ОМГ!!!!!!
Я не ни правете на будали, че като ви видях мозъците и навиците и .....  #Cussing out

Вратата на ББ и във ВИП и в Регюлар изданията е отворена завинаги на всеки, който пожелае да я прекрачи.

И оня Фънки, като беше заприпадал по едно време, оклюмал, пуши настрани.... Щото беше номиниран. Първите му номинации и дайте да покажем колко не ни пука, че ни гонят.
На другия ден главоболието взе, че му минА!

# 749
Според мен Мариана се представи сравнително достойно в ББ,
като изключим някои забележки - например постоянното й пушене.
В сравнение със задкулисната Патрашкова, Мариана доста истини
казва в лицето, което на мен лично ми харесва. Peace
Патрашкова много говори, но постоянно с някакви ЗАУЧЕНИ ФРАЗИ.

Мариана, прекалено бе очернена ми се струва.
И не мисля, че по някакъв начин е контролирала Къци, той за пореден път много добре обясни какъв човек е и защо се държи така.
Един човек да чуя с мотивация и желание, защо е влязъл в тази Къща.
Хареса ми и защитата му, това е действителността.

...спирам с негативизмите...и започвам с едно Ооммммм...  Laughing

Призовавам и ББ да излъчи два победителя - Орлин и Люси.[/b] Mr. Green

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 23:53 от Audrey

Общи условия

Активация на акаунт