VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 710
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 720
Аз съм много доволна, че Ива Екимова си затваряше устата днес

# 721
Още днес в РАЗКРИТИЯ.КОМ обявиха че е Мариана......Исках да ви пратя, линк ама не се отваря.....Що ли? Идете там и четете.....Всичко е мижи да те лажем и пусни СМС....Смешковци!!!  Whistling ooooh!

Този сезон е толкова режисиран, че чак прозира. Нагласено е от всякъде. И аз мисля, че Мариана си изпълни мисията, взе си хонорара и чао.

Ха Ха.., който и да изгонят все има някой който е сигурен, че е нагласено от всякъде Laughing За мен не е нагласено..живеем в държава на Златките все пак..и гласуването си го доказва  Peace

# 722

оооооо, тая с чиста съвест мога да я нарека мин*ил.

# 723
Още днес в РАЗКРИТИЯ.КОМ обявиха че е Мариана......Исках да ви пратя, линк ама не се отваря.....Що ли? Идете там и четете.....Всичко е мижи да те лажем и пусни СМС....Смешковци!!!  Whistling ooooh!

Този сезон е толкова режисиран, че чак прозира. Нагласено е от всякъде. И аз мисля, че Мариана си изпълни мисията, взе си хонорара и чао.

Ха Ха.., който и да изгонят все има някой който е сигурен, че е нагласено от всякъде Laughing За мен не е нагласено..живеем в държава на Златките все пак..и гласуването си го доказва  Peace

Не е само до това кой остава и кой гонят. Като цяло ми се вижда един голям сценарий животът в къщата. Сравнявам го с първите сезони на ББ, където екипа имаше мн по-малко опит и нещата се случваха по-непринудено.

# 724
Някак хубаво и без напрежение се получи тази вечер, Мариана поиска да я изгонят и хоп!, готово! Все едно повика мистър Пропър Laughing
Дори не ми се гадае какви точно са били процентите, при положителен вот напълно възможно е Златка и Къци да са събрали повече гласове, но това само в екипа на ББ си го знаят със сигурност, пък те с нас не споделят тази конфиденциална информация Rolling Eyes

Мариана ми стана симпатична в къщата, преди това не я харесвах и се радвам, че някой в това шоу ме е накарал да си променя мнението за него в положителна посока Simple Smile Желая и късмет!

# 725
Ама па Тити не ревна. Разочарована съм.  Crossing Arms

И аз  Crossing Arms

# 726
  • Варна

Мариана ми стана симпатична в къщата, преди това не я харесвах и се радвам, че някой в това шоу ме е накарал да си променя мнението за него в положителна посока Simple Smile Желая и късмет!
и на мен така ми подейства.

# 727
Къци вече се чувства недостижим.  Simple Smile На много елиминации издържа.

И няма нито един медалион, освен своя!
И няма и да има друг.

# 728

оооооо, тая с чиста съвест мога да я нарека мин*ил.

Защо, че не съм наясно с нея? newsm78

# 729
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Цитат
Още днес в РАЗКРИТИЯ.КОМ обявиха че е Мариана

Ами какво четете форума. Четете разкрития ком това е най-достоверната медия на света. Заедно с вестник Уикенд.Ние сме по-бетер от американците дето вярват на всичко, което им кажат по телевизията.  Смешки сте всички. Нали с брака Мариана си бетонирала финала, а Къци бил омаскаряван за да изгонят. Сами не си вярвате.

Амииии, замина си Мариана... travel Точно както написаха РАЗКРИТИЯ.КОМ hahaha Joy
Вярваааай народе...и СМС-а ...да не забравиш, ей!! Mr. Green

# 730
Според мен Мариана се представи сравнително достойно в ББ,
като изключим някои забележки - например постоянното й пушене.
В сравнение със задкулисната Патрашкова, Мариана доста истини
казва в лицето, което на мен лично ми харесва. Peace
Патрашкова много говори, но постоянно с някакви ЗАУЧЕНИ ФРАЗИ.

Удивена съм за пореден път що злоба се е изляла по адрес на Мариана
в темата, но този път и срещу Ханес.  Rolling Eyes Абе хора, какъв ви е проблема,
че не можете да им се позарадвате и да им пожелаете щастие?!
Дори и да е спектакъл, личи си, че много си се обичат двамата и не
виждам какво ви засяга вас кой как и защо говорел или не говорел
някой език?! Все едно тук сте се събрали все отбор разбирачи - полиглоти. Mr. Green

П.П. Предварителните проценти бяха:

Къци - 37%, Златка 36.6 % , Мариана 28.4 %
Интересно е какви ли ще да са били крайните проценти. Thinking

# 731
Жалко за Марияна, харесвах я, не я смятах за  интригантка.
Ханес също ми е симпатичен-не смятам, че дебел,разплут дядо?! Shocked Та Марияна е на около 35, той да е малко по-голям, аз харесвам такива типажи като него.

Много се надявах истеричната и креслива естествено проста Златка да си иде.
А Патрашкова ми е много смешна вече -като латерна повтаря едно и също и става досадна.Тази вечер май успяха да я позатапят.Много ми хареса когато Станчев каза, че това, че някой е световен шампион не е причина да спечели ББ:) Което си е така

# 732
И е една от малкото, които на излизане не оплюха съквартирантите си.
Защото е лицемерка, личи й в погледа, била умопомрачена като нарекла Златка миндил......и един мармот завива шоколад  Whistling
Е ,не е откровенна като Златка,която всеки ден псува Къцко и го обижда,а  лицемерно веднъж си изтърва нервите,друго си е всеки ден да вика на Злата да те е.а в бургаския миндил  Joy Joy Joy

# 733
Марияна защо ли даде на Орлин медальона , та нали той я номинира ?
Или пък номинацията му и тя е била планувана и поръчана от ББ  и в такъв случай тя няма за какво да му се сърди ?

# 734
Марияна защо ли даде на Орлин медальона , та нали той я номинира ?
Или пък номинацията му и тя е била планувана и поръчана от ББ  и в такъв случай тя няма за какво да му се сърди ?
Тя му каза, че ще му се разсърди, ако не я номинира. Peace
Това го излъчиха - бяха заедно в спалнята и тя го помоли завоалирано.

Патрашкова като зареди едни шаблони и по едно време си помислих,
че на Златка аха-аха да й поникнат ангелски крилца. Shocked
То да се чуди човек да се смее ли или да плаче. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт