VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 710
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 705
Гледате ли Господарите? Joy Joy Joy Joy Joy Joy
На бат Бойко да не му се пишка, та дава тоя зор?! hahaha

# 706
Мариана според мен си изпълни ролята по договор  и просто я пуснаха да си върви. Нейният принос към сапунката беше церемонията с годежа, и всички съпътстващи го простотии ... пръстени, мисия, скандал - вярвам достатъчно са ѝ платили, за да компенсират това, че един от най-интимните моменти в живота ѝ  е заснет и излъчен  в национален ефир.  

Добра номинация  - малко да се "поразбърка блатото", че някои хора си отспаха вътре

# 707
  • Варна
Гледате ли Господарите? Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Е, как да не гледаме.:" Аз не работя, аз съм депутат" Joy Joy Joy

# 708
Мариана според мен си изпълни ролята по договор  и просто я пуснаха да си върви. Нейният принос към сапунката беше церемонията с годежа, и всички съпътстващи го простотии ... пръстени, мисия, скандал - вярвам достатъчно са ѝ платили, за да компенсират това, че един от най-интимните моменти в живота ѝ  е заснет и излъчен  в национален ефир.  

Добра номинация  - малко да се "поразбърка блатото", че някои хора си отспаха вътре

Съгласна.

# 709
  • sofia
Капитаните са тези, които си пожелахме!
Щеше ми се Злата да си тръгне, но и така съм доволна! Simple Smile

# 710
д.ба не познах

явно на тъпия българин му минава номера за естествената Златка пове4е от колкото си мислех

от друга страна определено не се радва много на хубавото - слу4ката с Мариана и Ханес/би трябвало да не завиждаш 4ак толкова на слу4ай който не те засяга директно/

с две думи по злобен и по тъп от колкото си мислех

ти верно лимислиш, че българинът го е определил това?
Я, кажете си тук, колко от вас гласуваха с смс?
Аз определено не съм.

българинът го е определил 100% съм сигурен
биг брадър не могат да изкривяват самите цифри на вота
за такова нещо не може да се излъже

по други на4ини става манипулацията
това е твърде елементарно и невъзможно в същото време

# 711
Ох......пуснеш Господари на ефира и....Къци с Моцарт и Едисон.......

Къци към детенце - Целуват ли се вашите? Или поотделно се целуват?

Тази вечер не мога да ви изчета.....Каквото и да реша да пусна - вече не е актуално Crossing Arms.......

# 712
Сега ни е смешно като гледаме записите от Риск печели, ама тогава имаше само него Simple Smile

# 713
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Още днес в РАЗКРИТИЯ.КОМ обявиха че е Мариана......Исках да ви пратя, линк ама не се отваря.....Що ли? Идете там и четете.....Всичко е мижи да те лажем и пусни СМС....Смешковци!!!  Whistling ooooh!

# 714
Ох......пуснеш Господари на ефира и....Къци с Моцарт и Едисон.......

Къци към детенце - Целуват ли се вашите? Или поотделно се целуват?

Тази вечер не мога да ви изчета.....Каквото и да реша да пусна - вече не е актуално Crossing Arms.......

Като е интересно предаването и тук оживява. Simple Smile

# 715
  • Велико Търново
Ама па Тити не ревна. Разочарована съм.  Crossing Arms

# 716
Още днес в РАЗКРИТИЯ.КОМ обявиха че е Мариана......Исках да ви пратя, линк ама не се отваря.....Що ли? Идете там и четете.....Всичко е мижи да те лажем и пусни СМС....Смешковци!!!  Whistling ooooh!

Този сезон е толкова режисиран, че чак прозира. Нагласено е от всякъде. И аз мисля, че Мариана си изпълни мисията, взе си хонорара и чао.

# 717
  • Някъде в Матрицата
 Joy Joy
Айде и къщата на Баш Баай Брадър.  hahaha ВНЛ

# 718
Цитат
Още днес в РАЗКРИТИЯ.КОМ обявиха че е Мариана

Ами какво четете форума. Четете разкрития ком това е най-достоверната медия на света. Заедно с вестник Уикенд.Ние сме по-бетер от американците дето вярват на всичко, което им кажат по телевизията.  Смешки сте всички. Нали с брака Мариана си бетонирала финала, а Къци бил омаскаряван за да изгонят. Сами не си вярвате.

# 719
Патрашкова и тя като една бизнес дама, рано , рано излезе. Влезе вътре, колкото да вземе някой лев и си вдигне тиража на оня чаршаф дето го издава. Абсурдно е тя да стои вътре 2 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт