VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 711
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 750
Цитат на: Audrey link=topic=686629.msg23455702#msg23455702 date=1352151627

[b
Призовавам и ББ да излъчи два победителя - Орлин и Люси.[/b] Mr. Green

За жалост сигурно ще е само един -Багата  Mr. Green

# 751

За жалост сигурно ще е само един -Багата  Mr. Green

Иска ти се, ама няма. Mr. Green  Laughing

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 23:53 от Audrey

# 752
  • Пловдив
Патрашкова и Златка живеят в една държата. Едната лъха на чалга, а другата е голям капазитет. Не харесвам представата им за живота.

# 753
  • Варна
Днес Камелия се шегуваше,че това е единствения ВИП брадър, в който всички искат да си ходят Simple Smile
Във всеки сезон е така. Като мине малко време почва да им писва.

# 754
За наградата още в самото начало на предаването Ники Кънчев
каза, че щяло да има награда, но нямало да я обявяват предварително
и щели сме да видим. Това е освен медалите. После нещо замаза,
че никой не си бил тръгнал от ББ с празни ръце, в смисъл, че се печели имидж.

Стана ми много забавно като дадоха мисия на Къци да ходи да досажда на
Златка, за да й провали мисията и той мърмореше и я дразнеше за това плуване. Laughing
Сетих се що страници и коментари се изписаха днес как оня еди какъв си Къци
пак мърморел и не бил доволен от представянето им и т.н., а то се оказа мисия.
Joy Joy
Сега ми е интересно дали и на Фънки не са дали задача да тормози Къци с
тези постоянни приказки - Тръгваш си, махай се и т.н. Thinking

# 755
За жалост сигурно ще е само един -Багата  Mr. Green

Иска ти се, ама няма. Mr. Green  Laughing
точно него не го искам да спечели.

# 756
  bouquet дублиран пост

# 757
Другата седмица ли е финала?

# 758
  • София
Абе дрън-дрън!

И най-смешно ми става, когато някой си тръгне с такова желание, подскоци, Yes! Yes!, Това исках! Така исках! Не гласувайте за мен! Искам вкъщи!
ОМГ!!!!!!
Я не ни правете на будали, че като ви видях мозъците и навиците и .....  #Cussing out

Вратата на ББ и във ВИП и в Регюлар изданията е отворена завинаги на всеки, който пожелае да я прекрачи.

И оня Фънки, като беше заприпадал по едно време, оклюмал, пуши настрани.... Щото беше номиниран. Първите му номинации и дайте да покажем колко не ни пука, че ни гонят.
На другия ден главоболието взе, че му минА!
Като си взел 70-80 000, че и нагоре, 10 000-те хиляди от финалната награда не са ти стимул. Единствено егото, за който иска да се окичи с титлата. И не сравнявай с регюлар предаванията, защото разликата да си вземеш хонорара и да се бориш за евентуална награда е огромна.

# 759
Аз мисля, че много от нещата, които стават в къщата са не само по предварителен сценарий, а и с някаква уговорка с участниците. Пример - след 2 години голямата любов на Златка, ревове, истерии и изведнъж - за две минути я е преодоляла. Фънки - да дразни Къци, за Марияна е ясно - годежа. И как така стана, че Юлиян се появи точно на това място да си купува хот-дог. Аз живея до Южния парк и там има поне 3-4 места, където се продават такива закуски. Изобщо не вярвам на Биг Брадър. А всъщност не ме и вълнува толкова много, но не ми харесва да не оценяват нашата интелигентност.

# 760
Аз мисля, че много от нещата, които стават в къщата са не само по предварителен сценарий, а и с някаква уговорка с участниците. Пример - след 2 години голямата любов на Златка, ревове, истерии и изведнъж - за две минути я е преодоляла. Фънки - да дразни Къци, за Марияна е ясно - годежа. И как така стана, че Юлиян се появи точно на това място да си купува хот-дог. Аз живея до Южния парк и там има поне 3-4 места, където се продават такива закуски. Изобщо не вярвам на Биг Брадър. А всъщност не ме и вълнува толкова много, но не ми харесва да не оценяват нашата интелигентност.

Напълно подкрепям написаното от теб. Аз съм на абсолютно същото мнение.

Аз още в началото се опитах да напиша, че този формат е леко обиждащ, но веднага бях заплюта. Гледам го, за да си правя изводи как може да се манипулира във всички аспекти на манипулацията- публика, участници, вот. Така ни манипулират и медиите, и новините, и политиците.

# 761
  • Пловдив
Струва ми се че и на Ники Кънчен не му е присърце да води този сезон. Много айляк го дава. Репликите просто ги изчита. Особено темата за Стефан Данаилов беше много деликатна ...

# 762
Марианка ли излезе? Не гледах, но това го прогнозирах, казах ви Златката остава, тя ще е на финал с Багата и не защото искам, аз също зяпам от време на време просто като експеримент. Въобще не ми пука за странните хора вътре.

А с последните коментари съм съгласна, то си е като сериал, не за първи път изразявам това мнение в темата. Всеки се е цанил за ролята си, има си предварителен сценарий.

# 763
Хаха,даваха ор вицовете на Любен Дилов Wink

# 764
Цитат
Още днес в РАЗКРИТИЯ.КОМ обявиха че е Мариана

Ами какво четете форума. Четете разкрития ком това е най-достоверната медия на света. Заедно с вестник Уикенд.Ние сме по-бетер от американците дето вярват на всичко, което им кажат по телевизията.  Смешки сте всички. Нали с брака Мариана си бетонирала финала, а Къци бил омаскаряван за да изгонят. Сами не си вярвате.

То беше прозрачно, че изчерпват образа й и ще я гонят, аз го писах тук. А който може да анализира ситуацията добре, също ще го стори, явно в медията успели, то достоверна никъде в света няма, има само грешни очаквания. Кой на какво вярва, друг въпрос, всеки има глава на раменете, ама не всяка ражда нещо, както е видно.

Общи условия

Активация на акаунт