VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 712
  • 3 248
  •   2
Отговори
# 780
То е ясно, че за пари го правят. Особено сега повечето от тях са доста огладнели. Еле, Мариана както няма участия- тя сама го изрева това, но както й да е. Само не ми е ясно Фънки, дето казвате, че е милионер, а и е видно че неговия бизнес върви добре, какво прави вътре? Хем и по едно време се тръшкаше, че му е мн мъчно, ама не излиза. Той има някакви комплекси към това да се показва и да става известен, ако се има и в предвид и предните формати, в които участваше и се държеше като идиот.

# 781
Хора, ние написахме сценария за днешното предаване с анкетите Wink

Наблюдавам, че малко прекаляваш с тази параноя. Някаква мания ли имаш?!

# 782
Хора, ние написахме сценария за днешното предаване с анкетите Wink

Наблюдавам, че малко прекаляваш с тази параноя. Някаква мания ли имаш?!

Ей пусто не разбирате от майтап..

Да кажете ,че само аз съм мнителна добре, ама всеки втори тук казва,че за тях всичко е съшиъо с бели конци..не знам що си ме набелязал/а мен и се заяждаш ама..айде да не се захапваме щото за мен форума е за развлечение, а не за да се дракам с някой..

# 783
Умрях от смях. Къци също се забавлява и това беше очевидно. На сутринта си лафи с Фънки и нищо му няма. Само вие го преживявате. Успя да ви убеди, че е жертва и ще стигне до финала.

# 784
  • София-в сърцата на моите деца
Ами що пък да не стигне до финала...след толкова тормоз го заслужава Peace

# 785
Умрях от смях. Къци също се забавлява и това беше очевидно. На сутринта си лафи с Фънки и нищо му няма. Само вие го преживявате. Успя да ви убеди, че е жертва и ще стигне до финала.

На него това му е тактиката. Той сам си го каза. Аз лично никак не го съжалявам и преживявам и се обзалагам, че другия понеделник той ще излезе.  Peace

# 786
  • София /Абсурдистан
То е ясно, че за пари го правят. Особено сега повечето от тях са доста огладнели. Еле, Мариана както няма участия- тя сама го изрева това, но както й да е. Само не ми е ясно Фънки, дето казвате, че е милионер, а и е видно че неговия бизнес върви добре, какво прави вътре? Хем и по едно време се тръшкаше, че му е мн мъчно, ама не излиза. Той има някакви комплекси към това да се показва и да става известен, ако се има и в предвид и предните формати, в които участваше и се държеше като идиот.
Фънки е купонджия. Допускам да там и заради купона, а и заради популярност все пак. Нещо като Митьо Пищова  Mr. Green

# 787
Уф едвам ви изчетох (30 страници от миналата и 50 от тази тема)... Малко тегаво ми стана от спора Къци-Фънки, ама мазохистично и прилежно (като първият) изчетох всичко Simple Smile

Не можах да се включа по-рано, но твърдо заставам зад мненията на Бианка, винаги съм харесвала хора с обективно мнение, които могат да се аргументират интелигентно и без да нагрубяват останалите   bouquet

Радвам се, че днес излезе Мариана, не ми беше забележителна и приятна с нищо, даже по-скоро ми беше антипатична. Повече щях да се радвам обаче, ако беше излязъл Къци, защото вече нямам надежда, че някой може да "прогледне" за много от негативните му качества. Днес на лайфа си се показа такъв какъвто е: зад маската на доброто възпитание и уж благата дума, успя да оплюе и да насочи погледите към най-лошото у хората, които не харесва (пардон, много харесва по негови думи)... Както и да е, не ми се коментира даже, защото не ми се четат после 10 страници негова възхвала.

Иначе и аз много смях се смях с тези очила, ама много добре се справиха с леда, аз като се знам колко не държа на лед и студ, направо шапка им свалям. Само се чудя това защо не ни го бяха показали малко по-раничко, като е от времето на влизането на близначките. Но това си е поредната излагация на "живото" им предаване.

Мамби, мамби, ама като ги гледам, повечето се кискат, не само мамбоправещите...

# 788
Ей пусто не разбирате от майтап..

Да кажете ,че само аз съм мнителна добре, ама всеки втори тук казва,че за тях всичко е съшиъо с бели конци..не знам що си ме набелязал/а мен и се заяждаш ама..айде да не се захапваме щото за мен форума е за развлечение, а не за да се дракам с някой..

Споко, аз така си говоря, нищо лично. Laughing Умирам си да дразня потребителки, които са обсебени от идеята, че пълнят страниците на изданията. Нещо като манията за величие на някои звезди.  Joy Глей сега колко ще ми скочат или утре като отворят очички, ама аз си тръгвам и кой знае кога пак ще ги сръчна - ще им мине.  Party

# 789
Ама той и там играеше ролята на лошото ченге Laughing
Или е подписал договор във всички предавания да се държи така грубиянски
или просто си е такъв, макар и с процъфтяващ бизнес. Thinking

# 790
..... дори и Гларуса ги бие в много отношения  Joy
Аа, Гларуса е класика в жанра  Mr. Green
  Joy Така си е , толкова си е повярвал че е плейбой  Mr. Green , та чак си е пуснал и секс - видеоклип в мрежата, с нейно величество Христина- Приморска   Mr. Green

# 791
Къци остана единствения дразнител в къщата. Дори Кънчев, който ми правеше впечатление, че винаги казваше само хубавите неща и защитаваше всеки един от къщата до сега, тази вечер не се сдържа да изкаже позиция, че и на него му е дотегнало от Къци и глупостите му. И като му го каза, Къцаря се обоснова, че това му било тактиката  Joy

Най-вероятно Камелия ще е служебно номинирана, Къци ще е номиниран от всички, а главата на къщата, която ще е Люси си мисля, че може да номинира Златка.

# 792
Изчетох ви  най- накрая Crazy, и каква изненада, отново най- злостните мнения са на потребителки възмутени от злобата и лицемерието на Марияна  Tired.

# 793
Ама той и там играеше ролята на лошото ченге Laughing
Или е подписал договор във всички предавания да се държи така грубиянски
или просто си е такъв, макар и с процъфтяващ бизнес. Thinking

Фънки си е такъв, какъвто си беше в Мюзик Айдъл като жури-арогантен, с черен хумор, Макар, че аз харесвам хора с черен хумор и самата аз имам такъв понякога. След това се опитаха да му изчистят името и да го представят, че е било роля да играе лошото ченге. Признавам почти се бях вързала. Но сега в къщата, отново го виждам такъв- арогантен, вулгарен и доста груб. Така, че няма кой да ме убеди, че е друг. Очевидно, че е оправен човек, с акъл в главата и си разбира от бизнеса, но това няма нищо общо с това що за човек е, а и в БГ всички знаем как се върти мащабен бизнес за милиони.

# 794
  • София-в сърцата на моите деца
Къци повече няма да го номинират,защото видяха,че го връщат в къщата Peace

Общи условия

Активация на акаунт