VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 710
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 810
  • София-в сърцата на моите деца
Само исках да коментирам, не е ли чудно как г-жа Патрашкова не вижда, че точно Къци е пример за бунтар и човек със собствено мислене, а нейната възлюблена Златка е примиренчески настроена робиня?
Не виждат!    Laughing
За другите в къщата, за Патрашкова , а и за доста от тук пишещите начинът на живот и изискванията на Къци са .....битови капризи.
А истериите Златкини се определят като бунт.....

Аз съжалявам, че излезе Мариана.Не слушам Бг музика и инцидентно само съм я виждала в разни предавания, нямах мнение за нея.В къщата обаче видях що за човек е , допадна ми.Има си трески за дялане, но на фона на ужасната плеймейтка е направо ангел.
Но не се учудвам, че Златка остана.Простотията и чалгаджийството са силни.....няма да се учудя и ако спечели, както триглавата Ламя навремето.
Фактът, че Къци остана,  доста ме обнадеждава, явно все още има хора, които ценят доброто възпитание и поведение, ценят хората, които имат свой стил на живот и държат на него, и най-важното-успяват да са достатъчно толерантни към различните и да не се поддават на грубостта и провокациите на всякакви простаци.

smile3508
Патрашкова защо имаше вид на препечена дюля??Съвсем се спече тази жена!Ей тъй ще вземе да се удави в собствената си злъч и плюнка!Най-много съм разочарована от нея и Юлиян!Промених си мнението за тях на другият полюс!!Не искам да ги гледам повече!Само ,като ги видя и вече им знам репертоара и...превключвам канала!Житейски тъпи излязоха ooooh!

# 811
  • София
  Никога досега не ми е било толкова безинтересно.Никога не е било толкова нагласено и предвидимо.Нямам любимци, пиша за Къци,колкото да има за какво ,но всъщност никой не ме интересува.В предишните все заставах на страната на най-мразените, за да провокирам хората, сега дори и за това нямам желание. ConfusedПреди гледах денонощния канал, сега и лайфовете гледам без звук.

# 812
 Никога досега не ми е било толкова безинтересно.Никога не е било толкова нагласено и предвидимо.Нямам любимци, пиша за Къци,колкото да има за какво ,но всъщност никой не ме интересува.В предишните все заставах на страната на най-мразените, за да провокирам хората, сега дори и за това нямам желание. ConfusedПреди гледах денонощния канал, сега и лайфовете гледам без звук.
Те сега всички са мразени....Simple Smile

# 813
  • софия
 За съжаление и аз съм така. Даже и тук не пиша , защото всички са ми безразлични.

# 814
  • На морето!
..... дори и Гларуса ги бие в много отношения  Joy
Аа, Гларуса е класика в жанра  Mr. Green
  Joy Така си е , толкова си е повярвал че е плейбой  Mr. Green , та чак си е пуснал и секс - видеоклип в мрежата, с нейно величество Христина- Приморска   Mr. Green
Shocked Сефте чувам.
Дайте линк, аз не вярвам на подобни слухове  Naughty

# 815
Защо има затишие в темата.............Марияна не е ли при Гала?

# 816
  • sofia
И аз. Даже рядко гледам късното издание...
Не ми харесва режисурата. Много е нагласено всичко, вадят случки и реплики извън контекста.
Например не дадоха гафа с музиката в състезанието по синхронно плуване, заради който отбора на Люси получи толкова високи оценки. На фона на това, оценяването бе нелепо и нечестно.

# 817
  • София
В сайта на Биг Брадър има още една въпросителна, още някой ли ще влиза?
и аз това питах преди два дни, то вече края на шоуто се вижда  Whistling

# 818

Къци влиза там с всичките си особености и странни прищевки, не ги крие, не се прави на удобен за другите, а постоянно иска от ББ всяко нещо, което смята, че заслужава, за да живее добре. Не е ли това именно типът човек, който ще протестира утре срещу лошо управление и ще иска по-добър живот? Междувременно, Златка постоянно на всички обяснява как много да не знаят и да не искат, защото и тя много неща искала, ама се примирявала и това е. И ги бие едва ли не по главите, да не би случайно да проявят някакъв каприз, та всички като нея да стискат стадно зъби.
Не виждат!    Laughing
За другите в къщата, за Патрашкова , а и за доста от тук пишещите начинът на живот и изискванията на Къци са .....битови капризи.
А истериите Златкини се определят като бунт.....

Аз съжалявам, че излезе Мариана.Не слушам Бг музика и инцидентно само съм я виждала в разни предавания, нямах мнение за нея.В къщата обаче видях що за човек е , допадна ми.Има си трески за дялане, но на фона на ужасната плеймейтка е направо ангел.
Но не се учудвам, че Златка остана.Простотията и чалгаджийството са силни.....няма да се учудя и ако спечели, както триглавата Ламя навремето.

[/quote]
Да ,сигурно чалгата е виновна и за финансовата криза ,нали?

# 819
Оплаквате се от сезона, от сценария, от участниците, от всичко...просто спрете да гледате и толкова.
Аз пък искам да се оплача от темата. Смятам, че ББ беше така приятен за нас, главно заради хубавата тема, с много репортерстване както го наричахме, и т.н. А сега темата е просто един спор, спор, спор, спор  и пак спор. Направо се изморявам докато я чета, но продължавам на инат да го правя, пък и с надежда, че ще стане като преди.

# 820
За мен е кофти, че Марияна излезе, но тя си го е пожелала да бъде номинирана.. 99% съм сигурна, независимо какво са излъчили по стриймове, тя се е наговорила с Орлин да я номинира. Било завоалирано, било явно - тя му е подсказала. Радвам се за нея и дано е щастлива с Ханчо  Simple Smile

Жалко, че не излъчиха нищо с Любен Дилов, защото поостанах да гледам заради него... но нищо на мен все пак този сезон ми беше най-интересен.

За мен е важно от сега нататък първо да си излезе Златка, после Фънки и чак тогава Къци.. а всички останали когато искат. Победителя накрая не е важен. Всъщност ще се радвам да е Орлин. Дори държа да е Орлин, пред Багата.  Confused Не може Багата да е победител. нищо не е направил в тази къща и ББ е доста благосклонен към него. Камелия и тя няма работа вътре - дано излезе та следващите елиминации. То колко седмици има още? Май не остана.

Хареса ми снощи Къци на сцената... Стоеше доста самоуверен, надявам се наистина да се изправи срещу Фънки. Голям майтап беше като тормозеше Златка...  Mr. Green

А Фънки не понасял Тити...Боже, боже.. този човек няма спирка. Той май не понася нищо и никого и най-вече себе си, след като не може по никакъв начин да си наложи самодисциплина и да направи нещо за тялото си.. а след като мрази и толкова хора около себе си - и за душата си не мисли.

# 821
с риск да се повторя но Марияна не гостува ли при Гала......понеже няма коментари затова питам.......за мен Марияна е наистина открита и беше щастлива че излиза.....а Патрашкова чак и стана гадно че Марияна я има за приятелка а тя какви гадости наговори за нея

# 822
  • Русе/София
В момента гостува.Нищо скандално не каза.Може би и затова няма коментари.

# 823
Мариана е при Гала в  момента , да.

# 824
На мен пък снощи ми беше толкова забавно с мисиите на Къцун и Златка.
Къцун голям късмет извади с ЮК hahahaАма и ЮК не спря-Къцата,та Къцата,ейй,това е Къцата-Къца,махни си шапката,Къца махни си очилата hahaha hahahaЗабавно ми беше.
Също и със Златка и токовата й огърлица.Какви физиономии правеше,като я треснеше тока JoyКорема ме заболя от смях,и въпреки всичко издържа на натиска на Къци LaughingИ Марианка не се представи зле-доста съвпадения имаха с Ханчо.Може и да е режисирано,но добре се представиха PeaceТя на кой даде медальона?

Общи условия

Активация на акаунт