VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 672
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 1 425

Мариана е била най-истинската  в Къщата, всички други играят театър. Crazy ooooh!

Да бе да, а ние ядем доматите с колците, айде стига вече, че ми писна от нейните артистични изяви, тя била най-естествената  WhistlingДа си отива при Ханчо и да ни отърве от начервените си джуки......лицемерка, преливаща от злоба.

# 1 426
много тъпо предаването тая вечер. Tired

И на мен днес не ми хареса предаването, гледаме кадри от преди 2 месеца до сега, а най- новото беше само мисията им! Не им се получава нещо или мен днес грам не ме грабнаха  Tired

# 1 427

Аз го харесвам Иван, нищо, че е опосум. Mr. Green

Аз го харесвах до момента, в който изпростя да изложи личния си живот на мегдана, по най-бруталния начин.

Ей, отвътре я напира Мариана да плете интриги. Тя знаела  кой не е истински, ама нямало да каже.

# 1 428
  • Варна/Лондон
Тази вечер час и половина запълниха само с глупости...
Само тази да беше...

# 1 429

Аз го харесвам Иван, нищо, че е опосум. Mr. Green

Аз го харесвах до момента, в който изпростя да изложи личния си живот на мегдана, по най-бруталния начин.

Ей, отвътре я напира Мариана да плете интриги. Тя знаела  кой не е истински, ама нямало да каже.
Мно'о важно. Биг мама също знае Whistling

# 1 430
Къде видяхте злаба у Мариана тази вечер?  Tired
Абе лаф да става  Joy

# 1 431
Повечето, което виждаме е сценария на продуцентите, .....  Crossing Arms
newsm10
От доста време подозирам,че гледаме филм ,защото изваждането на играчи е точно в подходящия момент,като се изчерпят. Имам и силни съмнения дали изобщо има гласуващи. На Нова не им пука,те си ечелят от рекламите, така ,че най-вероятно гледаме некъдърна продукция .Все пак вътре са събрани интересни хора, а се залага на първосигнални скандали / добре,че спряха навреме заигравката с "етническата нетърпимост"/.

# 1 432
Абе лаф да става  Joy
Четейки темата понякога наистина май само тази е целта. Някой като набере инерция и няма спирка  Tired

# 1 433
  • Варна/Лондон
Вихра изложи живата им с опосума на показ, не Иван. Е, доживях да защитя пияндето и аз. Laughing

# 1 434
Абе лаф да става  Joy
Четейки темата понякога наистина май само тази е целта. Някой като набере инерция и няма спирка  Tired

Peace

# 1 435
Къцито колко доволно се усмихна след питането на ББ към Златка. Mr. Green

На Златка още малко пяна ще и излезе от устата, така се ентусиазира. Laughing

# 1 436
  • Велико Търново
Златка ми е мъка да я слушам. ooooh!

# 1 437
Вихра изложи живата им с опосума на показ, не Иван. Е, доживях да защитя пияндето и аз. Laughing

абе моля те, кой пръв кой прав, ама аз Иван го гледах при Карбовски и получих позиви за повръщане.
Пък новата му изгора е още по-зле и от Вихра, която поне на външност го докарва.

# 1 438
Нека ти е. hahaha
Ама не го би тя да ходи при Карбовски.

# 1 439
Златка ми е мъка да я слушам. ooooh!

Мани, мани...
В средата бил Орлин, оф, оф, друго не измисли. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт