VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 665
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 1 485
Антония - Къци с женското поведение и Златка с мъжкото поведение...

Веднъж да каже нещо на място

Защо веднъж бе, много е точна почти винаги Peace ..съвсем се вземате вече за уникални ooooh!

# 1 486
  • Разпиляна във въображението
Не следя 1 към 1 Биг Брадър, но колкото и многословен и т.н. да е Къци поне си каза всичко и май не шикалкави. Златка е такава смешничка. Да се хареса на Багата и Фънки. Ужасно грубо отношение. А Багата е такава 0, че беше като част от интериора. И Къци беше прав - номинира за нещо Къци, а се възхищава за същото, но у Багата ooooh!

# 1 487
Ми поне най-накрая се намери някой да каже реално какво вършеше Багата през тези 2 месеца едно нищо.

Вярно е и това-не си представям той да победи, направо ще е подигравка.
Със същият успех, могат да вкарат и някой възрастен човек, който не говори, има проблем със слуха и по цял ден спи...

# 1 488
Искам да благодаря на ВБ че прекъсна Къзи ,че иначе той щеше да откара най малко4-5 часа
Но не съм съгласна ,че Багата е човека отказал участие в най много мисии.мисля ,че това беше Юлиан

Мариана също се поуспокои като видя че Люси най после е на номинации

# 1 489
ОФФФ на тази Злата не мога да и схвана мисълта изобщо ooooh!
Трудно се схваща тва що го няма  Mr. Green

# 1 490
Къци става за парламентарния контрол по БНТ
Мъжо каза, че ставал за конкуренция на Фидел Кастро по изнасяне на речи  Laughing

# 1 491
Къци става за парламентарния контрол по БНТ
Мъжо каза, че ставал за конкуренция на Фидел Кастро по изнасяне на речи  Laughing
smile3532 да, но ще го бие

# 1 492
  • Велико Търново
Искам да благодаря на ВБ че прекъсна Къзи ,че иначе той щеше да откара най малко4-5 часа
Но не съм съгласна ,че Багата е човека отказал участие в най много мисии.мисля ,че това беше Юлиан

Да, ама Юлиан се прави на луд диригент поне, а Благой в коя мисия се раздаде? Човекът си отспа и отяде и накрая ще си тръгне и като победител.

# 1 493

Мариана също се поуспокои като видя че Люси най после е на номинации

Бъркаш. Юлиан отказа да участва в 2 мисии, а Багата участва в 2 мисии. Grinning

# 1 494
А, ко да го бие, добре, че не поканиха нея тогава. Тя пък се съблече. Laughing
Ей, по забавно ми е да коментирам опосумо-катеричките истории, отколкото тая пародия на ВИП.
Това със събличането само го четох, така и не го гледах. Имам си праг на поносимостта. Crossing Arms
Абе Иван си е Иван и Андрей, защо трябва да си показва жените, че и водещи да ги прави, не знам.

До 22:30 ч ли ще е лайфа днес?

# 1 495
Е, вие какво очаквате от Златка-здрава, груба кака, на която повече би и отивало да оре по нивята, вместо да го играе секс бомба.Ограничена, истерична, тъпа като галош.
Все се питам, как не я беше срам така да се извърти в мнението си за нея, другата злобна фуста-Криската Патрашкова.

# 1 496
  • ВАРНА
Антония много добре го каза.Златка много има да работи по себе си,а на Къци му трябва много самочувствие,по-голяма категоричност и да се обяснява по-малко.Иначе ми е фаворит.Забелязала съм ,че всички дребни мъже са пълни с много много комплекси.

# 1 497
Ми поне най-накрая се намери някой да каже реално какво вършеше Багата през тези 2 месеца -едно нищо.
Точно.

# 1 498
  • Варна

Да, ама Юлиан се прави на луд диригент поне, а Благой в коя мисия се раздаде? Човекът си отспа и отяде и накрая ще си тръгне и като победител.

ми то беше ясно от първата седмица кои ще са на финала. Багата, Никол и Орлин. тези. които не се обаждат много и си трайкат винаги са  на финал.

# 1 499
  • София
Мога да разбера всеки, който не харесва Къци... но нокога не мога да разбера, как някой може да харесва Златка...

Общи условия

Активация на акаунт