VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 655
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 1 635
Марияна закопа Люси  Laughing  Българите едва ли  знаели Люси и едва ли можели да запеят нейна песен....   Joy
В интерес на истината аз не мога и не познавам никой под 20, който да може.  Laughing

Аз съм на 50 и слушам доста тежък метъл, но слушам и радио. Я пробвай това, може и да ти прозвучи познато  Joy

http://www.youtube.com/watch?v=6z4kJ3Z-SK0

Не.  Thinking Това ли им е най-доброто, доста тъпа песен.

# 1 636
Абсолютно ми се затвърди мнението, че Къци е мазохист! Не са му достатъчни гаврите с него в къщата, иска и извън нея! Ако това не е мазохизъм, не знам друго какво е! Жалко, Люси ще си тръгне, според мен.

# 1 637
Марияна закопа Люси  Laughing  Българите едва ли  знаели Люси и едва ли можели да запеят нейна песен....   Joy
В интерес на истината аз не мога и не познавам никой под 20, който да може.  Laughing

Аз съм на 50 и слушам доста тежък метъл, но слушам и радио. Я пробвай това, може и да ти прозвучи познато  Joy

http://www.youtube.com/watch?v=6z4kJ3Z-SK0

Ако ще вадите хитове в подкрепа на Люси поне припомнете летния й хит.  Tired
Стига сте я яли тази Мариана.Не ви ли писна? Няма да се изненадам Люси да излезе в понеделник. Peace

# 1 638
Изпуснах... Кои са номинираните?

# 1 639
http://www.youtube.com/watch?v=VmI9_ZOzLfo

Е не може да не сте я чували! Аз не ги слушам, а текста и знам от медиите. Толкова я въртяха. Mr. Green

# 1 640
  • София
Лека нощ момичета, благодаря за компанията.

# 1 641
Може Камелия да е била любима на някой познат на Орльо и затова да се изненадал заради разкритието..лично предположение

# 1 642
Не знам какво му харесвате на Орлин, с тоя мазен , зализан перчем  ooooh! нищо не трепва в мен,като го гледам

мисля,че Къци ще си замине в понеделник

Зъбките, как какво. Страхотно чаровна усмивка има. И глас.
Но наистина си беше зализал перчема олигофренски.  Joy

Дайте да не им мерим популярността на Мариана и Люси, че е малко като да сравняваме Сашка Васева със Спайс Гърлс. Laughing

Изпуснах ли Баш Бай Брадъра?

Къци към Фънки : "Нали ще си останем приятели и след формата"   Joy

Това серозно ли го е казал? Crazy

# 1 643
Мариана, млъкни ,моля те! Неизвестна на българите била Люси и не знаем неин хит. Crossing Arms
Аз я знам от Мюзик айдъл когато беше жури, иначе не я бях чувала Peace
Аз също.И до сега не съм чувала песен на Люси.Но пък ми е симпатична,но ако трябва да избирам между нея и Орлин...предпочитам Орлинчо да остане.

# 1 644
Цитат
Има нещо гнило между Орлин и Камелия още преди ВБ.......
Определено! Още помня физиономията му след "разкриването" на истинската й самоличност. Има някаква интрижка там, ама каква ли е?!
Има, има. Продължавам да съм на мнение, че той я познава в недотам добра светлина.

Или тя него. Нали се носеше слух, че е обратен.

# 1 645

Ако не се задействат Джемини.

# 1 646
  • София
А двамата неандерталци в къщата неусетно напредват към финала. Логично - те са кумири на групата, пускаща най-много смс-и.

# 1 647
Цитат
Има нещо гнило между Орлин и Камелия още преди ВБ.......
Определено! Още помня физиономията му след "разкриването" на истинската й самоличност. Има някаква интрижка там, ама каква ли е?!
Има, има. Продължавам да съм на мнение, че той я познава в недотам добра светлина.

Или тя него. Нали се носеше слух, че е обратен.
По-тъпо не можа ли да се изцепиш? И аз ти казвам, че с пълен педал, ама сигурно ще отречеш, нали?

# 1 648
  • Варна
http://www.youtube.com/watch?v=Tkb1JGxswfY
Тази не може да не сте я чували, просто не знаете , че на тази група. Simple Smile

# 1 649
Жалко, че няма да се изправят двамата - Къци срещу Фънки... жалко. Сега Къци като изхвърчи и никога няма да се изправят един срещу друг.

и ББ е излъган дори от Камелия Sad

Общи условия

Активация на акаунт