VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 671
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 1 860
Относно разсъжденията на някой тук ,че Люси имала по-голям шанс срещу Орлин-ми не съм съгласна. Аз си мясля ,че по-гоялм шанс би имала срещу Багата или срещу Златка. Не ,че смс-те решават,но пък точно Орлин,дето няма и една издънка? newsm78
Нелогично ми е малко.
Много вероятно е сметките да им излязат криви и Люси да си замине в понеделник.
А за Къци снощи чак жал ми стана. Така явно са го взели на подбив,че аз на негово място бих си излязла сама отдавна. Егати и унижението Tired

# 1 861
Багата е подстриган, Златка е с прикачени кичури вече. Идвала е фризьорка от Лозен.
Багата и Фънки коментират, че Къци им е сърдит и не им говори. Фънки се възмущава на песните, с които са ги будили сутринта. Една от тях е била на Икебаната. Laughing
И аз бих се възмутила. Както си спя сладко, сладко изведнъж да подскоча от звуците на Икебаната ужас  #2gunfire

# 1 862
Предлагам Анкета:Кой се орезили най-много този сезон на ВБ и за кого си променихте мнението
напълно??

Пускам я до 1 час.....

Само да питам - по колко опции за гласуване да имат анкетите...Че то де факто са 2 анкети...

Другата анкета - утре. Много дълго ще дойде и по-трудно за скролване на темата.....

# 1 863
Любен Дилов беше от хората на Слави участващи в свалянето на Къци от ефир. + това Къци вътре не му го е спестил.. така, че реакцията на Дилов син беше предсказуема  Laughing
Естествено, че ще го подразни  Crazy

Абе кой ти иска да чуе истината?  Outta Joint

А Кънчев и реакцията му снощи в защита на Багата беше покъртителна  Twisted Evil Ама и Въргала поклакьорства...
Марияна беше права.

# 1 864
Да не бяха им се досвидили парите на продуцентите и да бяха вкарали Икебаната вътре тогава щеше да види Фънки кон боб яде ли?!  hahaha Joy

# 1 865
Да не бяха им се досвидили парите на продуцентите и да бяха вкарали Икебаната вътре тогава щеше да види Фънки кон боб яде ли?!  hahaha Joy
hahaha hahaha да и нашите телевизори щяха да гърмят от творчеството му #Cussing out

# 1 866
Колко им е подредена спалнята, ще взема да се засрамя  Shocked

# 1 867
Снощи Мариана, която ненавиждах докато беше в къщата ми хареса представянето и като цяло с малки изключения.
Аз лично до някъде симпатизирам на Къци. Не знам какво толкова прави този човек което дразни останалите. Може би е странен, особен чешит понякога, но пък цялата тази помия която изсипват върху него мисля, че вече прекрачи всякакви граници. Грозно и подло е по този начин да се подиграваш с някой, още повече "мъжкари" като Юлиян и Фънки. Ако наистина бяха толкова мъже щяха да махнат с ръка и да се отнесат с безразличие към него, а те се опитаха по всячески начин да го стъпчат сякаш по този начин се доказват като мъже!| Ако това не са комплекси-не знам как да го нарека по друг начин.
И другото нещо което много мразя е коалициите които се сформират-срещу някой. Не е редно всички да застават срещу един. Това нещо се случи  с Бони, сега и с Къци.  Определено съм склонна да защитавам хора в това положение, защото смятам, е това не е равностойна битка. Два лагера един срещу друг да , но всички срещу един.....!

# 1 868
Мариана няколко пъти си въртя мнението в къщата, така че реакцията ѝ не ме учуди.
Първо в къщата поддържаше тезата, че не може да възприеме спорта на Багата, после започна да лансира версията на Патрашкова, че понеже Багата е световен шампион не трябва да се номинира. Опълчи се на другите в защита на Къци, после пък отиде да му се подиграва зад гърба. Снощи пък се въртя в тезите си за него ту така, ту иначе. Извини се на Златка след като излезе от къщата, в предаването обаче не пропусна да я позахапе злъчно.
Изобщо Марианка си е Марианка - една чиста душа. Laughing

Абсолютно подкрепям!  Hug

# 1 869
А какво ще кажете за снощния коментар на Мариана за Багата. И реакцията на водещия...
Ще кажа "Имаме победител!". Радвам се,че и на друг му е направила впечатление непремерено силната защита на НК за Багата. Като прибавим хвалбите на Патрашкова, Колтуклиева, май и Венетка Р се получава една хубава конспирация на ББ. Ние виждаме един дремещ мутраген, те хуморист и душичка. Още тогава заподозрях, че гледаме филм с предизвестен край.

Абсолютно подкрепям мнението ти!
Доколкото виждам в коментарите повечето хора мислят по тозин начин за Багата.
Този човек наистина с нищо , ама с нищичко не допринесе за шоуто!
Абсолютно дърво или мебел , все едно е как ще го класифицираме .
И не се ли замислят поне малко "творците" от ББ за мнението на хората .

# 1 870
hahaha hahaha да и нашите телевизори щяха да гърмят от творчеството му #Cussing out
  Joy Joy Joy
Можеше пък да ги научи как се събират съчки , пък те намират пръчки  Mr. Green

# 1 871
  Joy Joy Joy
Можеше пък да ги научи как се събират съчки , пък те намират пръчки  Mr. Green

Все пак съм зрител, който иска шоу.....Ако Деян Неделчев би го направил - защо не?

Поздрав с негова песен, която много харесвам -

# 1 872
А какво ще кажете за снощния коментар на Мариана за Багата. И реакцията на водещия...

Върнах се да изгледам по-подробно тази част от предаването. Тези много го пазят Багата, нещо лошо да се не каже за него, да не се очерни пред зрителите и т.н. НК, ни в клин ни в ръкав се изцепи, че ако на Мариана и се случи близък да пострада, дали би го загърбила и то точно след като тя каза, че всички са с равен старт и всеки преценява дали да влезе. Е кой е длъжен да се грижи за Багата? Мариана, другите съквартиранти, ние ли? Това си е отговорност на неговото семейство ако си седеше у дома, вместо да се развява из реалити-форматите.................
Е, ако се възстановяваше другаде, трябваше да си плаща сам.А тук , в къщата, хем изкара два безплатни месеца като на Спа-курорт, хем ще му платят за това.А и ако са го "цанили" за победител....що да ходи да си дава парите     Mr. Green
И не виждам как точно ще го защитят....то и бебетата вече научиха, че е пребивал хора заради залози при лихвари....май само НК и Нова си мислят, че това е някаква тайна.
И Златка, като простакеса не ми се връзва на финал, ама ако спечели мутрата.....
То бива мутренска държава, ама вече минА всякаква граница.

# 1 873
А за Къци снощи чак жал ми стана. Така явно са го взели на подбив,че аз на негово място бих си излязла сама отдавна. Егати и унижението Tired
И аз съм на същото мнение.
Колкото и да "дудне", мрънка и досажда - все пак отношението на всички спрямо него беше прекалено ..  Rolling Eyes
Не го защитавам, нито го оправдавам, но нека преди всичко бъдем хора! Peace

# 1 874
Ще кажа "Имаме победител!". Радвам се,че и на друг му е направила впечатление непремерено силната защита на НК за Багата. Като прибавим хвалбите на Патрашкова, Колтуклиева, май и Венетка Р се получава една хубава конспирация на ББ. Ние виждаме един дремещ мутраген, те хуморист и душичка. Още тогава заподозрях, че гледаме филм с предизвестен край.

Абсолютно подкрепям мнението ти!
Доколкото виждам в коментарите повечето хора мислят по тозин начин за Багата.
Този човек наистина с нищо , ама с нищичко не допринесе за шоуто!
Абсолютно дърво или мебел , все едно е как ще го класифицираме .
И не се ли замислят поне малко "творците" от ББ за мнението на хората .

И според вас какво трябваше да прави Багата, за да "допринесе за шоуто"?

Общи условия

Активация на акаунт