VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 665
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 1 875
предлагам Златка д  бъде накана от биг брадър за обидите срещу Къци #2gunfire

# 1 876
  • София

И според вас какво трябваше да прави Багата, за да "допринесе за шоуто"?

Ами като за начало да не се отказва от мисията със Златка и да облече трикото за олимпийската мисия.

# 1 877
Фънки, Багата, едната близначка и Камелия коментират Къци. Нещо снощи явно е станало, защото Фънки каза, че са се поддали на емоцията и е трябвало да доведат нещата докрай, но се били разчуствали от реакцията на момичетата.  Rolling Eyes Говорят с недомлъвки, нищо не мога да разбера. Laughing

# 1 878
А защо смятате и откъде дойде това, че алкохола бил на отделен бюджет?
Чета го вече това твърдение доста пъти в темата и се чудя... Thinking

Извинявайте, че се самоцитирам, но никой не ми е отговорил на този
въпрос, а ми е любопитно защо твърдите, че алкохола бил на отделен
бюджет, като аз останах с други впечатления по заявките им,
а и във всички издания на ББ до сега се е поръчвал за сметка
на общия им бюджет
newsm78

# 1 879
Златка...това момиче ако спечели, още повече ще си повярва...на моменти събуди някакво съжаление у мен, когато по женски се опита да спечели симпатии с уж все още съществуващите чувства към Багата и сълзи, но тъй като явно бяха фалшиви, не съумя да ги пробутва дълго.
Наистина нищо женствено няма в нея и ме отвращава на моменти с грубостта си
Фънки би бил наистина забавен, в по-малки количества обаче. Но явно не може да си мери и приказките, точно както не умее да си мери и чашките

# 1 880
  • Пловдив
Къцката отдавна се е изчерпал, само той си вярва...

# 1 881

на общия им бюджет
newsm78

Снощи при разправията Фънки/Къци за гроздето и споменаването на Къцун, че алкохола и пурите стрували скъпо, Фънки избухна и ясно каза, че тия неща си ги купуват и не са от бюджета. Да се успокоял Къци, че няма да му набъркат бюджета.

# 1 882

Ами като за начало да не се отказва от мисията със Златка и да облече трикото за олимпийската мисия.

И? Кое щеше да е интересното за шоуто с тези му действия?

# 1 883

на общия им бюджет
newsm78

Не знам от къде се знае, за пурите чух , че Фънки си ги плащал, но иначе е удобно да се твърди , че алкохолът е на отделен бюджет за да злепоставя Къци с наглостта му да иска плодове. Инак не се връзва, храна срещу алкохол май нямат много общо за нуждите на човек, но все пак зависи за кой човек де Laughing Доста потребители писаха тук, че са видяли как и алкохолът си има цена и влиза в сметките при поръчването му, но май става въпрос за определени напитки и марки.

# 1 884
  • София
Да, когато имат пари си взимат допълнително алкохол по-различни от другият. Единият път Камелия искаше бяло вино, а мъжете някаква водка

# 1 885
А какво ще кажете за снощния коментар на Мариана за Багата. И реакцията на водещия...
Ще кажа "Имаме победител!". Радвам се,че и на друг му е направила впечатление непремерено силната защита на НК за Багата. Като прибавим хвалбите на Патрашкова, Колтуклиева, май и Венетка Р се получава една хубава конспирация на ББ. Ние виждаме един дремещ мутраген, те хуморист и душичка. Още тогава заподозрях, че гледаме филм с предизвестен край.

Абсолютно подкрепям мнението ти!
Доколкото виждам в коментарите повечето хора мислят по тозин начин за Багата.
Този човек наистина с нищо , ама с нищичко не допринесе за шоуто!
Абсолютно дърво или мебел , все едно е как ще го класифицираме .
И не се ли замислят поне малко "творците" от ББ за мнението на хората .

Ами, първо да не спи по 28 часа от 24 възможни....
Второ, да проведе поне един (1) смислен разговор с когото и да било от съквартирантите, вместо само да мучи.....
Трето, да се включва във всички мисии.Не съм чула да е  коронован за принц/цар, та да проявява инати и да отказва участие в тях....
Четвърто, ....първите три са ПРЕдостатъчни.
Така се сля с леглото си , че ако не беше Златка вътре, изобщо щяхме да забравим, че има и такъв участник.  

# 1 886
Най-много от участието си във ВБ загуби Къци. Според мен.

Искам да попитам защитничките му тук, как си обясняват факта, че всички участници номинираха Къци с почти еднакви мотиви? Дори Никол, която като цяло не показваше никакво отношение към него, го номинира и то с доста голяма обида.

И с какво е различен Къци от Златка? Може да се е научил да говори тихо и културно , да не влиза в открити конфликти, но е също толкова елементарен в отношенията си с хората като нея. И от какво мислите, че вдига кръвно - от стаената агресия, която няма смелост да покаже, защото ще развали образа си на доброто момче, на жертвата.

Вие искате ли човек като Къци в обкръжението или дома си?

# 1 887
Щях да ви питам, едно бяло плетено пуловерче, с което Златка рева преди седмица, онзи ден го мернах на Камелия- не са ли големички тез моми да си менкат дрехите като на детски лагер  newsm78

# 1 888
За анкетата - сценаристите най-много.
Колкото повече наближава финала, толкова повече не знам кой ще е победител.
Багата - защото е имал неприятен инцидент...
Никол - с доброто възпитание, за да ни служи за пример...?
Златка - ?!? че била различна от другите обитаващи страната на Златките?
Камелия - най-голямата ВИП. Добре, че е Люси...да чуем за нея. (интересно ми е до кога ще продължи връзката им)
............

# 1 889
Защо Кънчев вчера не обясни защо Къци е дуднал на Златка преди няколко дни - нали имаше мисия да я дразни!

Общи условия

Активация на акаунт