VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 669
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 2 070
  • Велико Търново
На мен Никол ми прилича на препечена филийка, но иначе стои добре.
Орлин е симпатяга.

# 2 071
На мен Никол ми прилича на препечена филийка,
Joy Joy Joy
Ох, от къде го измисли тоя лаф...  Joy Joy Joy Крадя си го.

# 2 072
До момента не видях никъде да излъчат или да споменат нещо от вечерта когато Фънки обиждаше поголовно всички наши певци от по-старото поколение. / Л.Иванова , В.Найденов , Й.Христова , М.Хранова и т.н./

# 2 073
Момичета,имам един въпрос,вярно ли е ,че на Мариана годеникът и е казал,че останал очарован от Багата и от английският му.Били си разговаряли добре в къщата?Питам ,че се хванах на бас  :mrgreen:

# 2 074
Може ли някой да ме осветли какви са тези номера с хапчета ?

Все още и ние не знаем. Wink
Ама това не попречи на някои потребителки да направят подробен разбор на ситуацията Whistling
А песента на Люси е един път ooooh!

# 2 075
Вече почти всяка вечер новините по НТ завършват с някаква новина за Къци , та така и тази - Къци бил започнал да отмъщава на жените.
Голяма новина , няма що ! Толкова ли нищо друго интересно няма за показване , та всичко се върти около Къци !
Направо си стана като  сериал " Всички се забавляват с Къци ".

# 2 076
БианкаВсе пак наистина не се знае какво е станало, но за мен фактът, че всички осъждат такъв вид агресия е показателен, че тука сме все интелигентни и трезвомислещи хора.

Как може да се коментира и осъжда нещо, което не се знае дали е станало?
Права си, показателни са реакциите, но не точно за това, което ти струва.

Освен това подобни реакции освен пресилени /ако приемем, че  се е случило нещо такова/, са и леко лицемерни. Нищо подобно като реакция не се получи, когато Благой сипа кило сол върху яденето на хипертоника Къци. Доста опасно за неговото здравословно състояние. Беше и излъчено, беше представено като шега и толкова.

Чак на мен, която не харесвам Къци, ми направи впечатление, че дори и най-върлите му защитнички само маркираха бегло случая и подминаха, а това реално можеше да застраши здравето му.

# 2 077
Писна ми да гледам стари излъчвания Close, ето я и Марияна Попова ужассссс, тея се уляха. Заявявам искрено и лично, че този сезон на ББ е пълна скръб  Peace

# 2 078
Момичета,имам един въпрос,вярно ли е ,че на Мариана годеникът и е казал,че останал очарован от Багата и от английският му.Били си разговаряли добре в къщата?Питам ,че се хванах на бас  :mrgreen:
Да, по време на лайфа го каза.

# 2 079
Хайде пак "звездата" на предаването тази вечер май ще е пак Къци  #Crazy

# 2 080
Вече почти всяка вечер новините по НТ завършват с някаква новина за Къци , та така и тази - Къци бил започнал да отмъщава на жените.
Това сериозно ли? В новините? Crazy

# 2 081
  • Пловдив
Момичета,имам един въпрос,вярно ли е ,че на Мариана годеникът и е казал,че останал очарован от Багата и от английският му.Били си разговаряли добре в къщата?Питам ,че се хванах на бас  :mrgreen:
Да, по време на лайфа го каза.

В къщата бил различен от това, което се показва.

# 2 082
Искам Къци да изсипе кафе на косата на Златка  Mr. Green

# 2 083
Къци - THE BEST
 smile3501

# 2 084
Значи те могат да му правят номера, а той на тях не....

Общи условия

Активация на акаунт