VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 673
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 2 190
Къци как се прикомори само. Явно ще й търка гърба в банята Mr. Green

Joy Joy Joy

Ох, тея тризначки, Божичко... Crazy

# 2 191
Вече искам Къцамун да получи  не една, а две награди, но ако остане да изкара и следващия сезон ....  и оцелее  Mr. Green
О, да! Mr. Green

# 2 192
Фънки го изкара Къци по-черен от дявола, че искал да спечели, като че е най-големия грях на света. Все едно другите не искат да спечелят..
Дано изгонят Люси.
Торбата с л.....на Фънки, защо не излезе, като не иска да спечели, а вдигаше кръвно.......и преиграваше.

# 2 193
Фънки го изкара Къци по-черен от дявола, че искал да спечели, като че ли е най-големия грях на света. Все едно другите не искат да спечелят..
Ама как, ФЪнки специално е там само да се налива на воля и да се тъпче, докато циците му станат по-големи от на Златка. Ангелче.

# 2 194
Понеже някой питаше - ето клипчето, където Фънки говори лошо за Лили Иванова:
vbox7.com/play:7d5d4f8555
"Няма ли да умре вече" май каза?!

# 2 195
Фънки го изкара Къци по-черен от дявола, че искал да спечели, като че е най-големия грях на света. Все едно другите не искат да спечелят..

О, въобще не искат, те са там за нови приятелства, как!  Naughty

# 2 196
 moresmileКъци ,Къци и тризначките оле! newsm44

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 07:43 от Sause baus!

# 2 197
Леле, Фънки колко е пиян, едва гледа.

# 2 198
Вече ни подготви и Алекс накрая , че е много вероятно в понеделник да изгонят Къци.
Според мен целта на това манипулативно представяне е да принудят повече хора да гласуват за Къци , за да си приберат продуцентите паричките , а пък после ще си го изхвърлят абсолютно независимо от резултатите от гласуването.  

# 2 199
Анкетата е от официалната страница във Фейсбук. Това установиха зрителите преди малко в страницата. Разбира се никой не е знаел, че анкетата ще участва в предаването, но хората са си отгваряли реално.

# 2 200
Има ли ги някъде имената на сценаристите? Много искам да знам кой съсипа хубавия формат ББ и превърна иначе добри хора като участниците в глутница нападаща ...Къци. Ще ме накарат да пусна едно смс-че в негова подкрепа , не за друго, а защото чувството ми за равновесие и справедливост е нарушено. Всички тук сме свидетели какви ги говореха в групата "анти Къци", а сега се възмущават, че и той ги пообсъдил. Ще ми се някой журналист да има куража да зададе на Орлин и Никол въпроса " с какво ви обиди Къци ,че се обърнахте срещу него? Защо не правихте мамба на Багата? Давате ли си сметка как изглеждаше отвън включването ви в потерята срещу един човек ,давате ли си сметка как се прецакахте? Не за наградата, а в очите на зрителите, които ви мислеха за уравновесени,възпитани млади хора?"
Peace
Последните надписи не четете ли,че и продуцентите са си там Joy Joy Joy #2gunfire #2gunfire #2gunfire smile3511

Това е и моето мнение. Ако можех, щях да гласувам за Къци и то само напук на "потерята".

# 2 201
  • Пловдив
Как си пеят задружно, чак скандалите от преди малко изглеждат нереални  Mr. Green

# 2 202
Как си пеят задружно, чак скандалите от преди малко изглеждат нереални  Mr. Green

Алкохолът прави чудеса...

# 2 203
Понеже някой питаше - ето клипчето, където Фънки говори лошо за Лили Иванова:
vbox7.com/play:7d5d4f8555
"Няма ли да умре вече" май каза?!

аа. то направо сефте Фънки да говори лошо. Той нещо хубаво въобще някога казал ли е?

# 2 204
Ако Къци беше казал така за Лили щяха да го въртят постоянно. Peace

Общи условия

Активация на акаунт