VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 671
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 2 280
В тоя ред на мисли и аз си спомних нещо за Къци .
В последните месеци когато Слави и компания баха започнали яко да се гаврят с него всяка вечер , по известни на всички вече причини , той какво правеше. Всеки ден в своето предаване и думичка не каза в своя защита и се правеше сякаш нищо не е  станало , но това което най-много ме изумяваше , че в края на предаването си абсолютно всеки ден , започваше за благодари на ръководството на БТВ , че му дават този ефир и той може да си прави предаването .

Нямам нищо против Къци и както вече казах и преди изобщо не одобрявам агресията и злостната и манипулативната кампания срещу него , но щеше да е много хубаво ако не беше толкова слаб и страхлив човек.Никой не бива да позволява чак такава гавра със собствената му личност.

# 2 281
Абе тия хора , така наречените ВИП-ве не се ли нагледаха достатъчно вече на предишните такива предавания , не видяха ли ,че ББ си прави каквото си иска с тях , едни лансира , други срива,  та дори разрушиха на някои хора сравнително успешните им кариери
Ама от пуста алчност ли или чист наивитет , че точно на тях няма да им се случи и ето на, все се лъжат да участват.
Не е от наивитет, уверявам те. Чрез Вип Брадър по-скоро искат да са на екран. Все пак да те дават месец-два по тАлАвизора и всеки да те обсъжда е по-добре от това да тънеш в забрава нали?  Тези вътре повечето една седмица да не им чуваме имената и да не им мяркаме лицата и сме ги забравили. Известността на голяма част от тези вътре е от типа "всяко чудо за три дни" и затова я подхранват постоянно. Изключая Люси, на която не би следвало да й пука колко е популярна у нас, при условие, че в Германия я знаят.

За да се обоснова - Златка беше накарала някой (своята приятелка?) да я снима в болницата и снимката обиколи пресата (получила нещо на стомаха или червата от диети). Според вас нормално ли е това да си правиш ПР със здравето си? Да накараш приятелката си да те снима и после да изпращаш снимката насам-натам, при условие че преди малко едва не си хвърлила топа?!

# 2 282
  • Някъде в Матрицата
.....
Май ще се огранича до четене тук, а финала явно ще пропусна, щото ще съм на купон!
П. П. Някой от темата ще се присъедини ли?

Купон, купон   bigdance2 , какъв купон?  Grinning

# 2 283
  • София
Виждала съм Орлин много пъти, когато беше водещ на Точно така, което беше наживо, случвало се е някой да направи грешка, да се изложи той, но никога не е крещял или обиждал. Той просто е по-интровертен. /не съм пристрастна към него заради това, че съм го виждала наживо, тъй като съм била в доста предавания и съм виждала за какво става дума/.

# 2 284
  • sofia
.....
Май ще се огранича до четене тук, а финала явно ще пропусна, щото ще съм на купон!
П. П. Някой от темата ще се присъедини ли?

Купон, купон   bigdance2 , какъв купон?  Grinning
Как какъв?! Такъв:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=683713.0!!!

# 2 285
Веднъж вече изказах мнение за Къци и се сетих разни работи та да споделя. Имам някакви спомени от предаване с гост Къци и най- големият му син преди доста време беше. Имаха голяма драма, защото момчето не искаше да става вегетарианец като него и нещо за свирене на китара май имаше, Къци искал той да свири, а момчето не искало или нещо в този стил. Още от тогава не ми е симпатичен за съжаление не мога да си спомня къде и кога беше това предаване, може и при Гала да е било. А през не до там далечната 2006г. в Ахтопол Къци и семейството му бяха на почивка, е няма такова "дуднене"  и претенции, претенции и пак претенции, а поведение...Всички тогава се чудехме защо след като има такива завишени изисквания е избрал Ахтопол, едно село с един приличен магазин за храна и т.н.
Не ми харесва този човек и това си е!
За Ахтопол не мога да коментирам, защото не съм била там, Simple Smile
но предаването е "В джаза Събота вечер", само че там е точно обратното,
от това, което описваш - гостува със сина си, който свири на китара в предаването
и Къци казва, че синът му не е вегетарианец и няма нищо против това.
Peace
Нека бъдем по-точни все пак, ето и цялото предаване:

http://www.slusham.com/sinat-na-katsi-vaptsarov-napraviha-bashta … nishto-video.html

# 2 286
пропуснах тази вечер и разбрах от моите хора, че не са успяли да го изгледат и са сменили канала... брутална и отвратителна серия.
Май няма да я гледам и аз.  Sick
Съжалявам, но ББ започна да ме натоварва, вместо да разтоварва.

Много държа да разбера кой и дали е сложил хапчета в храната на Къци. Две от съфорумките подкрепиха. Няколко други казаха, че са били като гузни пред Къци.
Ако четете във Фейса, кажете - там потвърди ли се?

# 2 287
  • София
Какви хапчета да са му сложили? Малко поизпуснах темата.

# 2 288
От този епизод вдигнах по-високо кръвно от това на Къци #Cussing out . И все пак - вече прекалиха !!!

Камелия и Никол какво куткудякаха като кокошки  #2gunfire ? Какво беше това пискане, какво беше това чудо ? Особено първата е толкова неприятна Sick . Бе казвам ви аз, че е долна и зла, ама не вярвате. С нейното 'Това няма да ти го простя', та тя за каква се помисли ? Да не е светата Дева, че трябва някой да иска прошка от нея ? Пикла с пикла ! Евала на Къци ако наистина е казал, че не трябва да са с 2 отделни медальона. Та това е самата истина. Отвратително момиче с претенции, фалшив морал и невероятно голямо самочувствие ! Поне малко не я ли я е срам, че е единствения човек там, който с нищо не се занимава, нищо не е постигнал и единствената причина да е там е, че оправя Люси ? Никакво чувство за мярка, никакво уважение към другите няма . Най-наглата там е тя ! Аман от такива парвенюта като нея, аман !

# 2 289
Тези от вас, които казват, че Къци трябва да отвръща на удара и да не си мълчи, какво по-точно смятате, че трябва да направи? Простака убий с мълчание се казва!

# 2 290
Какви хапчета?! Сега чувам. Е това вече е прекалено..И да, прав е за медальоните! Той един път ги засегна нещо и те като гракнаха...А те да издевателстват, може!

# 2 291
Някой питаше дали Патрашкова кълняла, да, каза нешо от рода да умрат от ядене.

# 2 292
НИкой не коментира това, което тризначките казаха, че Люси им казала да не говорят с никой, а тя какви физиономии правеше.  Laughing Много са долни с Камелия.

# 2 293
От този епизод вдигнах по-високо кръвно от това на Къци #Cussing out . И все пак - вече прекалиха !!!

Камелия и Никол какво куткудякаха като кокошки  #2gunfire ? Какво беше това пискане, какво беше това чудо ? Особено първата е толкова неприятна Sick . Бе казвам ви аз, че е долна и зла, ама не вярвате. С нейното 'Това няма да ти го простя', та тя за каква се помисли ? Да не е светата Дева, че трябва някой да иска прошка от нея ? Пикла с пикла ! Евала на Къци ако наистина е казал, че не трябва да са с 2 отделни медальона. Та това е самата истина. Отвратително момиче с претенции, фалшив морал и невероятно голямо самочувствие ! Поне малко не я ли я е срам, че е единствения човек там, който с нищо не се занимава, нищо не е постигнал и единствената причина да е там е, че оправя Люси ? Никакво чувство за мярка, никакво уважение към другите няма . Най-наглата там е тя ! Аман от такива парвенюта като нея, аман !
Peace Peace

# 2 294
  • sofia
С две думи: Люси вън! Дори и само заради противното си гадже!

Общи условия

Активация на акаунт