VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 673
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 2 265
Абе тия хора , така наречените ВИП-ве не се ли нагледаха достатъчно вече на предишните такива предавания , не видяха ли ,че ББ си прави каквото си иска с тях , едни лансира , други срива/В.Райкова , А.Пенчева/,  та дори разрушиха на някои хора сравнително успешните им кариери /Галя от "Каризма"/.
Играта се манипулира , в това няма никакво съмнение .
Ама от пуста алчност ли или чист наивитет , че точно на тях няма да им се случи и ето на, все се лъжат да участват.
Жертвените  агнета отново ще бъдат заколени и дори някои може изобщо и да не се съвземат дори и в чисто физиологичен аспект да си навредят.
А Тупарев и компания ще си напълнят касичката и ще потриват доволно с ръце.

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 22:49 от peti07

# 2 266

За Къци- съгласна съм- тенденциозно го орезиляват, но още от първите плахи опити за това и вече след влизането на Ласкин (който подпали фитила на всички) се питам защо позволява това? Ако е истина, че е силен, че за него мълчанието и навеждането примиренчески на глава, както и постоянните въпроси към явните му противници дали все пак ще станат приятели, ако всичко това според него е реакция на сдържан, владеещ се и омиротворен човек, то мисли ли, че е нормална и възпитателна за неговите момчета? Как не помисли за тях, за това, което възприемат те навън и отношението към тях, след като превърнаха баща им в най-големия муньо в очите на хиляди зрители? Струва ли си тази саможертва заради евентуална възможност да вземе някакви 10000лв? Издиша отвсякъде стратегията му, ако е била роля и е целил наистина само да провокира- то време е да сваля маската и победоносно да се изсмее в лицето на всичките си съквартиранти (ако това стане ще е велико), но аз все повече си мисля, че е един страхлив, комплексиран мъж, който не може да се адаптира към огромните промени през последните години, който прекарва твърде много време само с деца и подчинени и е изгубил реална (само)оценка, поради което се опитва да проектира света по своите правила, а би трябвало да е обратното- да се опита да впише себе си в него и едва тогава да прокарва идеите си за мир, любов и т.н.
Е, с кое не се е адаптирал?Има си собствен бизнес, справя се успешно...
Или за да се  води вписал се в новия свят, трябва да пие, да бие, да псува и да се прави на велик?
Не се ли прехласвахме достатъчно по мутри-бизнесмени?

# 2 267

Това на което аз попаднах една вечер , беше разговор между Мариана, Ханес и Ф, предимно на английски със злобни изблици на български на Ф срещу "Лиляна Иванова" ,Васил Найденов и цялото им поколение.Беше грозна тирада , завинаги отписах Ф от списъка си"Хора които уважавам и  чието мнение държа да чуя".

Да , точно за това говорех и аз .Имах щастието или нещастието да го чуя и видя .
Грозните изказвания за нашите певци си ги каза обаче на чист български.
Ако някой го е записал , нека да го пусне , заслужава си да  го чуете , иначе в сайта им не вярвам да го качат.
Дали няма да го излъчат, ако Багата и Фънки останат последни в къщата Rolling Eyes

# 2 268
  • sofia
Предаването беше толкова неприятно за гледане тази вечер, че дори не го догледах...То аман от сценарии и промиване на мозъци. За пореден път ББ излъга и изобщо се почувствах обидена, като един нормален, интелигентен човек, че гледам това...
Май ще се огранича до четене тук, а финала явно ще пропусна, щото ще съм на купон!
П. П. Някой от темата ще се присъедини ли?

# 2 269
Здравейте! Поздравявам всички с това изпълнение на Синева от Люси Simple Smile

http://www.youtube.com/watch?v=jrzpMeSJt04

Още снощи като се заговори за пеене,се сетих как я изпълнява тази песен.Много е готина

# 2 270

За Къци- съгласна съм- тенденциозно го орезиляват, но още от първите плахи опити за това и вече след влизането на Ласкин (който подпали фитила на всички) се питам защо позволява това? Ако е истина, че е силен, че за него мълчанието и навеждането примиренчески на глава, както и постоянните въпроси към явните му противници дали все пак ще станат приятели, ако всичко това според него е реакция на сдържан, владеещ се и омиротворен човек, то мисли ли, че е нормална и възпитателна за неговите момчета? Как не помисли за тях, за това, което възприемат те навън и отношението към тях, след като превърнаха баща им в най-големия муньо в очите на хиляди зрители? Струва ли си тази саможертва заради евентуална възможност да вземе някакви 10000лв? Издиша отвсякъде стратегията му, ако е била роля и е целил наистина само да провокира- то време е да сваля маската и победоносно да се изсмее в лицето на всичките си съквартиранти (ако това стане ще е велико), но аз все повече си мисля, че е един страхлив, комплексиран мъж, който не може да се адаптира към огромните промени през последните години, който прекарва твърде много време само с деца и подчинени и е изгубил реална (само)оценка, поради което се опитва да проектира света по своите правила, а би трябвало да е обратното- да се опита да впише себе си в него и едва тогава да прокарва идеите си за мир, любов и т.н.

Искаше ми се да не е така , защото  никое човешко същество не заслужава такова поругаване и съм абсолютно против насилието , простащината и агресията срещу когото и да било, но за  съжаление мисля, че си много права в преценката си.

# 2 271
Пожелавам на Орлин като спечели и излезе от къщата,
приятели любезно да му покажат записа с изказването на Фънки
за чупенето на краката му, понеже забелязвам, че се опитва да играе
двойна игра. Замълчава си където не му изнася или разсеяно пропуска
да каже какво точно е чул. И никого не номинира с истински вот,
а уж любезен и приятел, а им забива номинацийката с уж благодородни подбуди.
Да, той и Мариана номинира така по приятелски. От добри чувства. Laughing
Нищо лично спрямо Орлин, но за мен той е единствения, чиято маска не падна, а на моменти изглеждаше, че ще падне. Той не винаги е толкова добронамерен и чак такъв веселяк вътрешно, но от възпитание ли, характер ли трупа негативното в себе си и се старае да го игнорира. Wink

# 2 272
Имам чувството,че "вота на зрителите"  е малко шано...
Е малко дирижиран.

Леко казано. Редакторите вече тотално се оляха. Елементарни манипулации. Цитати извън контекст. Даже си позволиха да покажат 'цитат' който де факто показа, че Къци е прав че изказването му за Фънки е цитирано по непълен начин, който тотално обръща смисъла му, и после се надсмиваха на Къци че е лъжец. Истинските лъжци и манипулатори са организаторите на това шоу, и вече ми е противно да гледам как във всяко предаване се опитват да искарат Къци пълен идиот.

# 2 273
Предаването беше толкова неприятно за гледане тази вечер, че дори не го догледах...

И аз не го догледах.....Още в началото ме изгубиха като зрител за вечерта.....Но пък с удоволствие изслушах края на предаването - от време на време пусках все пак ВБ....Защо не може повечето от репортажите от ВБ да са точно като края тази вечер......

# 2 274
Веднъж вече изказах мнение за Къци и се сетих разни работи та да споделя. Имам някакви спомени от предаване с гост Къци и най- големият му син преди доста време беше. Имаха голяма драма, защото момчето не искаше да става вегетарианец като него и нещо за свирене на китара май имаше, Къци искал той да свири, а момчето не искало или нещо в този стил. Още от тогава не ми е симпатичен за съжаление не мога да си спомня къде и кога беше това предаване, може и при Гала да е било. А през не до там далечната 2006г. в Ахтопол Къци и семейството му бяха на почивка, е няма такова "дуднене"  и претенции, претенции и пак претенции, а поведение...Всички тогава се чудехме защо след като има такива завишени изисквания е избрал Ахтопол, едно село с един приличен магазин за храна и т.н.
Не ми харесва този човек и това си е!

# 2 275
От този сезон почти никой не ми е приятен честно казано.

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 23:03 от monique15

# 2 276
Искам да пуснат 24 часов канал с хората от къщата, без коментари и манипулации.Всеки да си преценява кой му е любимец и да гласува.Победителите няма да са тези, които са в момента.

# 2 277
Възмутена съм от издевателствата над Къци и от стремежа да се представи в отрицателна светлина в днешния епизод! Напоследък гледам с неудоволствие, защото е засегнато чувството ми за справедливост. Ще ми се да вземе наградата, наистина я заслужи, колко простотии и грубости понесе...

# 2 278
  • Някъде в Матрицата
 ooooh! ooooh! ooooh!

С всяка изминала вечер, с всяко едно излъчване по Нова, ми се убива желанието да коментирам.
Но ще се включа с предложение  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Има едно произведение на Христо Смирненски, наречено "Приказка за стълбата".  Патрашето, ако чете тук - да го включи в списъка на Златка.  hahaha
Смирненски го е посветил на на всички, които ще кажат: "Това не се отнася до мене!"

Абе може и да го разпечатат и в следващото издание на ВипБрадър телевизия, да го включат в часа за телевизионен театър. Стига само новини, шоу програми и сапунени сериали са им излъчвали на съквартирантите.  hahaha

,

# 2 279
Пожелавам на Орлин като спечели и излезе от къщата,
приятели любезно да му покажат записа с изказването на Фънки
за чупенето на краката му, понеже забелязвам, че се опитва да играе
двойна игра. Замълчава си където не му изнася или разсеяно пропуска
да каже какво точно е чул. И никого не номинира с истински вот,
а уж любезен и приятел, а им забива номинацийката с уж благодородни подбуди.
Да, той и Мариана номинира така по приятелски. От добри чувства. Laughing
Нищо лично спрямо Орлин, но за мен той е единствения, чиято маска не падна, а на моменти изглеждаше, че ще падне. Той не винаги е толкова добронамерен и чак такъв веселяк вътрешно, но от възпитание ли, характер ли трупа негативното в себе си и се старае да го игнорира. Wink
Готин е Орлин като цяло, но успя да използва уникална тактика - къде спи,
къде се прави на разсеян, къде се прави на приятел и така до края не си свали
маската и обра симпатиите ни. Маската му взе да се пропуква, но вече е късно.
Докато ние тук се занимаваме и ни занимават с Къци, Златка, Фънки и Юлиян,
той успя да стигне до финала през цялата тази буря и хитро прекарвайки всички. Laughing
Нямам против да спечели, все пак е положителен герой. Просто си давам сметка. Peace

Общи условия

Активация на акаунт