VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 666
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 2 340
  • София
За първи път съм съгласна с проф.Вучков

# 2 341
Къде се изявява той сега? В коя ТВ?

# 2 342
  • София
Къде се изявява той сега? В коя ТВ?

ТВ7 ,  всеки петък има рубрика " Професия професор" в сутрешния новинарски блок , и май още  веднъж пак там

# 2 343
Добро утро Hug

Първо да ви почерпя по едно "усмихнато" кафе, да ви е сладко Wink Wink

"Гледам и не вярвам на ушите си", така мога да определя вчерашното издание на ВБ. Ако вчера смятах, че Къци трябва да е поне в тройката на финала, сега смятам, че той трябва да бъде победител.
Нова телевизия се изцяло"къцелизирала", всяко предаване, всеки гост в него са толкова вманиачени да разнищват действията му, че даже отделен ВБ канал за него създадоха. Не е ли смешно една телевизия да впримчи всички сили срещу един човек? Не е ли тъжно отдавна излезли съквартиранти да обикалят предаванията и едно и също да напяват?
Изгледах прословутите новини с плашещите за Никол изказвания. Тя видя цялата истина в няколко реда, а пропусна цял сезон на пиянство, простотия, цинизъм.  Хвърлят ни прах в очите за да може спокойно до финала да долази Багата- любимецът на народа, подкрепян от себераздавщата се Златка.
Багата пък от своя страна ми се видя по-активен, успял е да свали очилата и се опитва да реди някакви изречния, но това сигурно е по поръчка на Нова, раздвижил се е, сигурно някой му е подшушнал, че финалът е близо.
Камелия така се е сляла със средата в която е попаднала, че даже надига вече глас в истерични откровения, нищо чудно някой ден да има звезда в алеята на славата. Тя единствено защитавала Къци, колко ли трябва да е толерантна и скромна, че никой да не разбра за това и действие. Може в някой разговор да е казала нещо в негова подкрепа, но там си е останало за пред камерите.
Никол се самоизложи, толкова я вълнуваше косата и буклите сигурно, че не можа да преживее закачката на Къци с кафето. Доброто момиче на сезона си показа зъбките и двойния стандарт. Шеги са подигравките към Къци, какво толкова, а неговите към тях са непростими действия.
За тризначките признавам ми стана криво. Те никога няма да променят отношението на хората към тях, не и докато седят в такива формати, където на показ се изкарват само негативните страни. Сигурно ВБ в типично негов интригантски стил ги е убедил, че с участието си могат да изчистят имиджа си и смятам, че не е било трудно да ги подведе. На тяхно място, стягам си багажа и дим да ме няма.

Желая ви приятен петъчен ден и не забравяйте да се усмихвате, оставете пристрастията настрани, пийте по едно кафенце и се наслаждавайте на слънчевия ноемврийски ден. Ясно е, че победителят във ВБ ще е този, който продуцентите решат, без значение колко страсти и емоции сме изхабили.

п.п. Мари, чудесно предложение    bouquet
Вучков направо си е да влезе във формата и да им разбие на пух и прах идилията, която удобно за себе си са създали всички участници.

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 08:36 от amsimom

# 2 344
amsimom  Peace!

Добър пост!

Как ги устройваше да вярват на всички постановки н ана сценаристите.

Никол изгуби моята подкрепа.

Златка тръгнала да коментира кой е прост и елементарен  #Crazy. Дори не осъзнава, че не може да върже 2 изречения. Е, няма такава наглост.

# 2 345
Не можах да гледам вчера .Някой добра душица може ли да ми каже защо се тръшка едната тризначка и какво е направила Никол ?

# 2 346
Ясно е, че победителят във ВБ ще е този, който продуцентите решат, без значение колко страсти и емоции сме изхабили.

Подкрепям цялото мнение, особено цитираната част.

На Къци се полага троен хонорар за участие.

# 2 347
Не можах да гледам вчера .Някой добра душица може ли да ми каже защо се тръшка едната тризначка и какво е направила Никол ?

Защото им показаха анкета в която публиката определят тризначките като най-прости/ или глупави/, не помня точно. Тогава Надежда май беше толкова подпали, че какво ли не изговори.

Къци направи шега на Никол и Камелия докато спяха. Посипа им малко мляно кафе на възглавниците. На сутринта тези двечките такава уста отвориха, как можело това да направи и т.н.. Хайде за Камелия е простимо, но Никол определено не я бях виждала толкова невъздържана. Изгледай го по-добре сама, за да не ти предавам и моето отношение към случката.

# 2 348
  • Rock & Roll feeling ...
Сигурно знаеш ,че Никол и тризначките сложиха червената статоя надвесена над Къци . Вчера дадоха как Люси и Орлин пък обградиха леглото му с някакви дървета ( декоративни ) и отгоре провесиха чаршафи в стил " шатра"  Crazy
Къци се подразни от базиците и реши да си "отмасти". Взе в шепа смляно кафе и го поръси в косата на Никол докато спи . На сутринта тя беше много нервирана от постъпката на Къци с аргумента,че техните шеги са безопасни спрямо него ,а неговите не били такива ( нещо от рода ) .

Имаше мисия в ,кочто Златка и Къци трябваше да отговарят на анкети на които са отговорили предварително зрители .  Целта беше да познаят отговора. Според анкетите като най-тъпи същества бяха посочени тризначките и от това Надежда се разстрои.
Това е на кратко  Peace

# 2 349
Ясно е, че победителят във ВБ ще е този, който продуцентите решат, без значение колко страсти и емоции сме изхабили.

Подкрепям цялото мнение, особено цитираната част.

На Къци се полага троен хонорар за участие.

И аз подкрепям това ! newsm10

# 2 350
Подсигури си жената детска градина за чавето.

Ужас! Не бих причинила това на детето си. Няма начин да не му се отрази подобно общуване. Crazy
По-добре да е с лош характер, отколкото без характер, като положителния герой на нашето реалити. Peace
Сериозно?    Laughing
Искаш детето ти да се превърне в лоена топка, да лочи водка на корем, да пуши от сутрин до вечер, да псува като хамалин  и.....т.н.?
Верно  ли това е мечтаното бъдеще за детето ти?    Mr. Green

# 2 351
Орлин загуби от номинацията на Марияна. Не мога да приема такова предателство. Каквото и да казва Марияна, не е очаквала най-близкия й човек да й резне главата. Дори да не спечелеше ВБ, тя заслужаваше да бъде на финал.
Багата започна много да се взима на сериозно, че и да вкарва по 1-2 изречения. Не ми е симпатично това момче. Бил световен шампион - ами ОК, но това не е спорт, който да развива и дава нещо на практикуващия го. А и колкото и да се опитваха да крият информация, на всички им е явсно, че инцидента с него не е случаен, че и той е бил в доста тежко състояние - алкохол +....Достатъчно му даде държавата  с цялото лечение, което за обикновен болен би било спестено. Хайде няма нужда сега и ВБ да печели.
Никол и Златка са толкова близки. Едната грубиянка и невъздържана, другата се върти според вятъра като ветропоказател.

Достатъчно издевателстваха над Къци.
Искам новини с изказванията на Фънки и Златка. Нека тогава ги видим ка ще реагират!

# 2 352
Подсигури си жената детска градина за чавето.
Ужас! Не бих причинила това на детето си. Няма начин да не му се отрази подобно общуване. Crazy
По-добре да е с лош характер, отколкото без характер, като положителния герой на нашето реалити. Peace
Сериозно?    Laughing
Искаш детето ти да се превърне в лоена топка, да лочи водка на корем, да пуши от сутрин до вечер, да псува като хамалин  и.....т.н.?
Верно  ли това е мечтаното бъдеще за детето ти?    Mr. Green

Кого визираш Краси? Ако лоената топка е Фънки - и той ли има детска градина? И защо трябва да възпитаваме децата си, като взимаме пример от някого? Нито Фънки, нито Къци, нито пък някой друг може да бъде пример за подражание.
Аз поне си имам виждане за живота и възпитавам детето си по него. И въобще откога телевизора стана възпитател?

# 2 353
peti07,  newsm10 за "размислите и страстите" проф. Вучкови! А на професора  smile3501 !
Направил ги е на салата. Лидер ми е - "седи на сцената като един отрязан салкъм!"  ooooh! Peace Joy

# 2 354
Дааа..и аз да се изкажа сега изчетох само последните 5-6 поста после се връщам назад

Да ме извините, но дърти моми на 27 год. за 3те патки говоря , да седят и да чакат всенародна любов и призвание че са по по най?!

За какво се имат те ! Искат да обикалят по ТВ и всички да им "веят вятър" така казва баба ми относно хората искащи да са известни без усилие/труд .
Слушам ги ми те едно смисленно изречение не вкупом а самостоятелно немогат да свържат!
Обясняваха един ден как "Ние сме като, Кардашан сестрите" в Англия ни пускат по дискотеките без пари като им кажем че сме участвали в реалити Биг Брадър и сме победителки"
Няма лошо ,бравос ама ...докога

И за да не ме нападате в "техния" фрийк сезон ББ3 бях т те да спечелят съжалявах /съчувствах/ и твърдо бях за тях горките бедни и  изстрадали девойчета отгледани от самотна майка с пет деца!

Да ама от тогава до ден днешен какво направиха те :
- с тези 300 000лв. наградата
- с тези 50 000лв от Плейбой
с толкова пари вместо да се образоват и  т .н.
Те се възгордяха и решиха че така ще живеят , т
проблема им е като при децата .
Ако едно малко дете на 3-4 год. е сладко в говора и постъпките си то същото това дете ако на 6 год. се държи пак така то тогава вече е друг аршина и казваме лигаво ,глупаво за възраста си и невъзпитано

Общи условия

Активация на акаунт