VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 665
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 2 355
Че защо пък да е безхарактерен Къци?
Да псува и да обижда всеки може, да устоиш на това е по-трудно. Peace
Много е смешно това, че хем те нападат Къци, хем повече се нервят от него. Laughing

Никол явно не я знае бабината рецепта,
че в маските за коса се слага кафе, щом смята, че било опасно. Simple Smile

А близначката си беше права - защо ги слагат по разни анкети
да им се смеят хората, като не са активни участнички, а само гости?

# 2 356
Не знам защо Камелия е с Люси, но според мен не е заради пари, защото някъде пишеше, че семейството на Камелия е богато. newsm78

Цитат на:  lol:[/quote

А аз пък съм чела ,че е била барманка.Поведението и снощи беше отвратително

# 2 357
  • гр.София
Тея двете пък Камелия и Люси какво толкова се засегнаха,че Къци бил казал, че изглеждала самотна...истината явно наистина боли. Отдалече се вижда, че Камелия не е хомосексуална..поне според мен. Да сте я чули един път да говори за връзка с жена? Винаги е говорила за връзките си с мъже...
и аз това си помислих, че може би е поредната златотърсачка, но в малко по различен вариант Simple Smile
На мен снощи ми стана мъчно за близначките и Къци ,че така ги унижават.Дойде ми повече,поздразни ме.За Златка не ми е жал,тя просто няма срам от нищо.Ако имаше начин щеше да ходи гола през цялото предаване.Спомням си я още от участието и при Слави.Пак си събличаше блузата и си показваше гърдите.Ако ще най-добрата домкиня да е.Много ми е тъпа и елементарна.

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 09:25 от valentina2006

# 2 358
Симпатизирам на Къци, но не мога да го разбера Confused Едва ли хонорара, който ще вземе за участието си в тази простотия е толкова голям, че да се примирява с цялото това унижение! Аз, на негово място, щях да си изляза още в началото, без да ме интересуват нито пари, нито нищо. По- важно щеше да ми е да си запазя достоинството  Naughty Евала, че успя толкова време да запази самообладание и да не пада до нивото на останалите "ВИП"ове, но на каква цена!? Честно, не го разбирам!
То е ясно, че от ББ са го поканили, за да има кого да правят на маймуна, но чак толкова ниско да паднат  Sick Никой, ама никой не заслужава подобно отношение.. Жалки хора! Дали са станали по-велики и по-достойни със смешното си предаване, като успяха да смачкат един възпитан човек? Отвратена съм, меко казано! Определено повече няма да гледам този цирк и съжалявам, че до сега съм го правила Crossing Arms

# 2 359
Погледнах фейсбука на ВБ и се ужасих. Всеки втори коментар беше псуване, или поне мръсни думички.
Една "дама" дори беше писала за Люси: "Мръсна, долна лесбийка, шаврантия" и подобни.

Сега наистина разбирам Марияна, защо изпусна думичката "миндил".
че то си било начин на говорене това, да нагрубиш, да обидиш, та да се покажеш самият ти по-Убав.

Грубост и агресия. Това е българското общество. Показват го по ТВ-то, където "черният хумор" на Фънки е на почит, прочетох го и в нета.

За Щастие, БГ-мамма е някакъв самотен остров, където все още се спазва добрият тон.

# 2 360
За Щастие, БГ-мамма е някакъв самотен остров, където все още се спазва добрият тон.

Не е сигурно!  Thinking Wink Peace

# 2 361
Не знам за децата на Къци, но моите деца много го харесват и искат да спечели
По принцип не смятам че ББ е предаване за деца, самата аз рядко го гледам, повече следя темата тук, но когато зяпам, те също малко или много го гледат, поне като фон. И определено го харесват и му симпатизират

# 2 362
Симпатизирам на Къци, но не мога да го разбера Confused Едва ли хонорара, който ще вземе за участието си в тази простотия е толкова голям, че да се примирява с цялото това унижение! Аз, на негово място, щях да си изляза още в началото, без да ме интересуват нито пари, нито нищо. По- важно щеше да ми е да си запазя достоинството  Naughty Евала, че успя толкова време да запази самообладание и да не пада до нивото на останалите "ВИП"ове, но на каква цена!? Честно, не го разбирам!
То е ясно, че от ББ са го поканили, за да има кого да правят на маймуна, но чак толкова ниско да паднат  Sick Никой, ама никой не заслужава подобно отношение.. Жалки хора! Дали са станали по-велики и по-достойни със смешното си предаване, като успяха да смачкат един възпитан човек? Отвратена съм, меко казано! Определено повече няма да гледам този цирк и съжалявам, че до сега съм го правила Crossing Arms
Къци го прави заради себе си, за да си докаже, че може.
На мнение съм, че продуцентите едва ли ще му позволят  да спечели, но заслужава поне троен хонорар.
" Одрязаното салкъмче" ми стана много неприятен след като си отвори заплашително устата, че и скочи от масата......
Камелия, никога не ми е била симпатична.....
Люси, явно си усеща, че цялата им връзка не е истинска, и леко фалшивее, и тя си има съмнения, за това направи думите на Къци на политически проблем.....прав си беше човека, ако толкова се обичат, няма да се отлепят една от друга, ще пеят, ще танцуват, ще се радват една на друга, а не да чисти Люси.....да, чистотата е важна, но когато има любов, то просто се усеща във въздуха......флуиди

# 2 363
..Къци го прави заради себе си, за да си докаже, че може.
На мнение съм, че продуцентите едва ли ще му позволят  да спечели, но заслужава поне троен хонорар.
...

Заради себе си, а и заради семейството си изобщо не трябваше да влиза, или поне да излезе докато беше време. Сега е късно.. Със сигурност няма да спечели, а относно хонорара - едва ли ще му върне нервите и здравето.

# 2 364
Искам новини с изказванията на Фънки и Златка. Нека тогава ги видим ка ще реагират!

smile3508 newsm74 newsm50

# 2 365
Златка всеки ден тренира
но акълът и не увира,
мускули иска да развие
време е Къци да набие.

Никол все още е сломена
от злобата на Къци е сразена,
трудно раната ще заздравее
куршум ще трябва да и се лее.

Камелия зъбките забели
вика, кряка и се дзвери:
"Как възможно е това,
Къци да прави си с мен шега?"

Никол се бързо окопити
и показа си ноктите:
"Абе Къци ти не си у ред,
шегички може само ние на теб."

Златка от фитнеса долетя
ще му прасне една ей сега,
как е силички събрала,
ще му строши и дудука и кавала.

Багата ставайки от сън
дочу кавгата той навън,
да разбере докато се напряга
стана време отново да си ляга.

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 09:49 от amsimom

# 2 366
..Къци го прави заради себе си, за да си докаже, че може.
...

Заради себе си, а и заради семейството си изобщо не трябваше да влиза, или поне да излезе докато беше време. Сега е късно.. Със сигурност няма да спечели, а относно хонорара - едва ли ще му върне нервите и здравето.
Принципно си права, но той явно мисли по различен начин, мисля, че за него това е предизвикателство, което иска да издържи.
Отделно съм на мнение, че Къци само спечели от формата,  повечето хора го харесват.
Само да вметна, че ММ е почитател на по-твърдата музика/т.е. групите водени от Фънки в Бг/, има по-черен хумор, но определено е отвратен от Фънки

# 2 367
 Joy Joy Joy

amsimom   bouquet

# 2 368
Снощи прочетох едно много интересно мнение във Фейсбук,
че Къци с това си държание е успял да свали маските на всичките
ни ВИП-ове в къщата и да покаже истинското лице на шоу индустрията в БГ,
тъй като в момента освен със съквартираните, му се налагало да се
бори и с екипа на предаването ВБ.
Rolling Eyes

# 2 369
Бях голям фен на предаванията биг брадър.....интересно ми беше съжителството на различни хора под един покрив......но след снощното предаване съм потресена от сценаристи,режисьори и сие......вторият сезон на биг брадър бях по майчинство и успявах през деня да гледам излъчването на живо/тогава имаше канал/ и повярвайте ми беше страхотно....нямаше нищо общо с излъчването вечер.Дано спечели Къци!Желая му го от сърце!

Общи условия

Активация на акаунт