VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 665
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 2 325
Преди малко изгледах отново видеото от тази вечер и това ,което почти всички забелязахме относно пропуска на Орлин при четенето на новините беше :
Орлин цитиращ Къци:
"Когато Фънки не е пил , което е през така  15-20% през деня , през останалото време е злобен, циничен и арогантен."

А Къци казва във видеото:/ на 46.32/
" Когато не е пил и когато е в настроение е забавен , но това е около 15-20% през деня , в смисъл, през останалото време е злобен, циничен и арогантен"

Не знам дали Орлин съзнателно/т.е по нареждане / или пък несъзнателно по погрешка пропусна частта в червено, но после ми направи впечатление , че 2-3 пъти каза на Къци , когато той твърдеше ,че не е казано точно така , че вероятно Къци не си спомня какво е казал.

# 2 326
  • софия
Къци обаче остана верен на Мариана, както и тя на него. Simple Smile
Само хубави неща той за нея и тя за него, забелязахте ли?
Не е било само за пред камерите разбирателството им.

Аааа, тОпна я, като се оправдаваше за нещо, та моментално си я представих как си го псува на воля в домашна обстановка. Joy Joy Joy
Миндил, с миндил  русенски ама-ха ...  Laughing
Е, тя на Орлин нали уж беше простила за номинацията и вчера в студиото почти се захласна докато обяснява  (за кой ли път) как с него били мнооого близки и тооолкова добре се разбирали  дори без думи - само с погледи, а пък накрая като я попита НК кой иска да спечели каза - Къци  Wink Та кой е миндил? Laughing 

Подсигури си жената детска градина за чавето.

# 2 327
Не знам защо Камелия е с Люси, но според мен не е заради пари, защото някъде пишеше, че семейството на Камелия е богато. newsm78

Днес, като чета темата, разбирам как така тризначките се оказаха победители в техния сезон. Laughing
Според мен баба Вили беше истинският победител, но нарочно направиха така, че близначката да спечели, понеже явно смятат, че е по-готино победителят да е млад. Всъщност Вили е може би най-възрастната участничка стигнала до финала у нас май.

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 00:50 от monique15

# 2 328
Подсигури си жената детска градина за чавето.

Ужас! Не бих причинила това на детето си. Няма начин да не му се отрази подобно общуване. Crazy
По-добре да е с лош характер, отколкото без характер, като положителния герой на нашето реалити. Peace

# 2 329
  • софия
Ей сега те изядоха с парцалите  Laughing

# 2 330
Преди малко изгледах отново видеото от тази вечер и това ,което почти всички забелязахме относно пропуска на Орлин при четенето на новините беше :
Орлин цитиращ Къци:
"Когато Фънки не е пил , което е през така  15-20% през деня , през останалото време е злобен, циничен и арогантен."

А Къци казва във видеото:/ на 46.32/
" Когато не е пил и когато е в настроение е забавен , но това е около 15-20% през деня , в смисъл, през останалото време е злобен, циничен и арогантен"

Не знам дали Орлин съзнателно/т.е по нареждане / или пък несъзнателно по погрешка пропусна частта в червено, но после ми направи впечатление , че 2-3 пъти каза на Къци , когато той твърдеше ,че не е казано точно така , че вероятно Къци не си спомня какво е казал.

Браво! Точно за това ви намеквах и аз няколко пъти, мили дами, Laughing
ама като стане дума за Орлин и се правите на приятно разсеяни и вие. Laughing
Орлин спокойно можеше да каже, че това не е цялото изречение,
но както успя да каже, че пред него е казано, така и можеше да спомене, че не е цялото.
Е, предпочете да си затрае за по-удобно и комфортно и пак Къци бил интриганта. Mr. Green
Жив и здрав да е - такава е играта, както сам казва. Peace

За Мариана така и не разбрах дали я номинира от себе си или й направи услуга.
По-скоро ми се струва, че пак й подля водица, ама те си знаят най-добре.

# 2 331
  • Rock & Roll feeling ...
На какво отгоре , тази Камелия се състезава като равноправен V.I.P.  играч ?  Thinking
Да се брояха като един с Люси- разбирам . Ама отделно от де на де  Confused:

# 2 332
И аз не мисля, че Багата случайно са го наръгали и ми писна от биячи и мутри, а и зорлем за победители да ги бутат.Скапано предаване.Наръгаха го този, спаси се от смъртта, сега ще ми го издигат в култ.Имал е голям късмет, но това не е прични да го пробутват в ББ и да му гледаме тъпата физиономия

аз знам една история ,че не са искали да си плащат сметката - за пореден път /бага и компания/
сигурно затова е вътре, искал е да "лъска " имидж преди делото

# 2 333
  • София
Фен, настройваш се според мен, съмнявам се ти да си спомняш дума по дума кой какво ти е казал миналите дни от хората, с които си общуваш всекидневно, оставят ти конкретни изрази, които ти се запечатват. Но смятам и че не беше никак коректно от страна на ББ това изрязване и на мен ми направи впечатление веднага, след като пуснаха оригинала. Сценаристите прекаляват.

# 2 334
Вероятно е да правят тази активна офанзива срещу Къци с цел и най-върлите врагове да се възмутят и да гласуват в негова защита и съответно да валят парички.

# 2 335
Човекът ,който е правил най-много негативни изказвания и коментари за съквартирантите , а и за хора отвън е Фънки , особено черни от които за / за Орлин, за Л.Иванова и останалите естрадни певци от миналото / дори съвсем скоро   каза за Люси и Камелия нещо от сорта на "Кой ли се интересува от тия двете дрисли " и т.н.
Защо  нищо не цитират от неговите изказвания?
А и всички останали са правили коментари зад гърба на някой.

А пък Къци за цялото време вътре само тези коментари направи и те ги извадиха и дори префасонираха.Много нечестно и несправедливо.  

# 2 336
Искам мисия в последните им дни - "ВЛЕЗ в КОЖАТА на ДРУГИЯ".

Искам да им наредят за 3 дни от отварянето на очите си до дълбокото заспиване да си разменят ролите:

КЪЦИ да бъде 3 пълни дни ФЪНКИ - да трябва да пие по една кофа алкохол, да пуши пура, да просмуче всичко наоколо с псувни и черен хумор, да се слее със стола и тук-там да пита за Николчето

ФЪНКИ да бъде 3 дни ЛЮСИ - да приплясква по цял ден Камелия, да я носи на гърба си, да измие стъклата, да си самотничи над чиниите в мивката и да прибягва с пържолка в чиния да сервира на Ками

ТРИЗНАЧКИТЕ да бъдат 3 пълни дни БАГАТА - да не станат трите от едното легло, да спят, спят, да лежат и да броят да минат минутите. Като се надигнат, примък до масата и после отмък пак в леглото.

ЗЛАТКА да бъде за 3 дни КЪЦИ - да яде само сурови ядки и да пие вода с мед, да гони съквартирантите с китарата и да им свири, да казва "благодаря" и "моля" и всяка вечер да търпи по една креватна гавра

НИКОЛ да бъде 3 дни ЗЛАТКА - да ходи без сутиен, да бие Къци от сутрин до обед, а следобед - по 2 пъти на кръгъл час, да се тръшка от любов, да кокори очи пред картата на Европа

ЛЮСИ да бъде 3 дни ОРЛИН, с всите екстри, мостри и чар.

ОРЛИН да е за 3 дни НИКОЛ - да слага грим, да маха букли, да бръсне на Фънки главата, да познава часа и да чурулика невинно.

БАГАТА да е 3 дни Камелия - нищо кой знае колко различно, освен да се споглеждат с Люси(Фънки) като котки

Камелия да бъде за 3 дни ТРИЗНАЧКИТЕ - да се разтрои, клонира, кокошира, паунира, мисира и всичко там каквото могат тези момичета.

Хайде, поне накрая да стане малко по-завъртяно!

hahaha Joy Joy Joy
Я го пиши в Официалната им ФейсБук страница, а ние сите групово ще ударим по един Like  Laughing Wink Wink

# 2 337
Малко бисери от неповторимия проф.Вучков за разведряване на атмосферата:
-За продуцентите
"Продуцентите, сценаристите, режисьорите и участниците в такива предавания влизат в ролята на „изключителни” лица, макар че са пълни простаци. Лошо ми става, като слушам техните касапски гласове, ръкомахания и физиономии... Създателите на този „ВИП брадър” явно смятат, че зрителската телевизионна аудитория е отчайващо глупава, безнадеждно слънчасала, щом ни заливат с такава помия от тъпащина, идиотизми, вулгаризми и интригантства... Една от темите във „ВИП брадър” беше пръднята и кога тя има място в нашия живот!
-за Златка
"Разправят, че била хубавелка - за мене тя има излъчване на вампир, на таласъм.. Тя, понеже е лудо влюбена в Багата, а той не й обръща внимание, се заля в сълзи и сополи, припадаше, мериха й кръвното, ходи до клозета, едва ли не търсеше откъде да се хвърли, и в отчаянието си накрая
каза, че не става за абсолютно нищо. И аз смятам така
Не става за нищо една жена, която е толкова страховито неграмотна."
- за  Ирен Кривошиева
" Ирен Кривошиева, която е посредствена актриса, блести с махленското си поведение. Тя, откакто е дошла в България, опищя орталъка само с нейните интимни истории с актьора Стефан Данаилов. Никак не го симпатизирам, много съм го критикувал, не смятам че е голям актьор - смятам, че цял живот играе себе си.
Харесвахме го много, когато беше млад, защото беше хубавичък така, приятен, симпатичен - направи две-три хубави роли, коронната от които беше в „На всеки километър”... Ролята му на Хамлет в пиесата на Шекспир беше едно изключително слабо негово „постижение”.
Съчувствам му за едно единствено нещо - че тази Ирен Кривошиева постъпи непочтително и направо вулгарно. Това е личен живот - не е красиво да отмъщаваш на актьора Стефан Данаилов, като го омаскаряваш от позицията на някакви материални и любовнически интереси."
- за Мариана Попова
" Многократно съм казвал, че тя е една много ограничена певица. Тя няма нито гласови данни, нито един хит. Това, което бездарните композитори пишат за нея, никога не може да бъде запомнено или запято от никого. А да не говорим за самочувствието на Мариана -
хората я мразят и тя явно разчита повече на връзкарството си. Затова е влязла и във „ВИП брадър”."
- за Багата
" Ами той направо седи на сцената като един отрязан салкъм! Като едно дърво! Седи така, и гледа. Ще кажеш - една гилотинирана мечка стръвница. И няма какво да каже момчето. Ама какви са тия хвалебствия за него, бе! Абе, нашето общество е загубило всякаква ценностна ориентация, бе!"
-  за Владо Данаилов
" Не е грозно момче - симпатично, но зле възпитавано, за което трябва да бъдат обвинявани близките му хора и на първо място - майка му. Това е едно момче, което затъва в безделие, а се държи като първокласен актьор. И то има много високо самочувствие."
- за Къци
" Много хвалебствия и за него. Скучен ми е. Аз ще кажа, че Къци е един позьор, едно кухо момче. Завършил е актьорско майсторство, но не е никак органичен в своето поведение, непрекъснато влиза в някакви роли, за да направи впечатление. Огромно самочувствие без никакво покритие."
-  за Фънки
" Фънки за мен не е глупав човек. Той има добра музикална култура, развит усет към музикалните ценности, но поведението му в живота и пред камерите е направо нетърпимо. Държи се нагло, натрапва пиенето и пушенето си. Държи се направо като слон в стъкларски магазин - без никакво чувство за мярка. Битовее, простее и е крайно време вече да обещае, че поне 2-3 години ще се затвори вкъщи и няма да излиза оттам, докато не поотслабне, защото дебелината му наистина е плашеща. Бременни жени нощно време, ако го видят, може да пометнат."
- за Юлиан Константинов
" Той е обявен за велик оперен актьор. Поне така приказват. Не съм го чувал, може и да има дарование, но дали ако това дарование е толкова голямо, стига той да се мандахерца с повод и без повод пред телевизионните камери. Той може да бъде определен с едно изречение - „на всяко гърне мерудия”. Пуснеш ли телевизора, веднага виждаш как той готви, пържи кюфтета, реже картофи, целува се с някого, поучава.
- за водещите и коментаторите на шоуто...
" Те са потресающи! Да почна от Александра (Сърчаджиева - б.а.), защото тя е постоянна. Много хора я харесват, а тя е едно посредствено момиче. Хубавичка, да. Но то смята, това момиче, че е освен надарено физически, и много умно. И непрекъснато бръщолеви. И майка й, Бог да я прости, и тя обичаше много да приказва. Много приказваше, и все глупости. И понеже Пепа водеше предаване, и тая иска да наследи майка си. Но не стават за тая работа."
"Появи се и вездесъщият Иван Гарелов, който минава едва ли не за велик телевизионер. Тоя човек има космическо самочувствие. Явява се в някаква роля - мъдровито, сериозно и тежкарски да разисква предаването, като че ли става дума за някаква сложна и дълбока материя, която трябва да бъде специално анализирана.
"Яви се и вездесъщата моделка Калканджиева.Като беше млада, сякаш беше по-умна. Откак остаря, оглупя. Приказва едни и същи приказки, нищо оригинално и интересно. "

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 02:21 от peti07

# 2 338
Ако "одрязаният салкъм" спечели........ newsm11

# 2 339
Ем,че кЪ мислиш ти ? Той е Сетовен Шампион  Naughty  И требе това да ни е достатъчно  Naughty Naughty Laughing

Общи условия

Активация на акаунт