VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 671
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 2 310
  • София
Fan, Благодаря  bouquet

# 2 311
Тризначките току що се наговориха утре да не говорят цял ден и после да кажат, че ББ им е дал тази мисия. Искат да видят другите какво щели да говорят. Надяват се ББ да не ги издаде. Joy

# 2 312
Къци обаче остана верен на Мариана, както и тя на него. Simple Smile
Само хубави неща той за нея и тя за него, забелязахте ли?
Не е било само за пред камерите разбирателството им.

П.П. А за приятелството си с Орлин леко се позаблуди, за съжаление. Rolling Eyes

# 2 313

Аааа, тОпна я, като се оправдаваше за нещо, та моментално си я представих как си го псува на воля в домашна обстановка. Joy Joy Joy

# 2 314
Камелия наистина е много нагло парче Thinking

# 2 315
Като се замисля за резултатите от т.н анкета , които всички бяха срещу Къци и ако приемем участниците за представителна извадка , то тогава не е в противоречие с това , че уж го спасяват хората.
Следователно:
1.Или анкетата е измислена и е поредната манипулация и тогава вотът за Къци е верен .
2.Ако анкетата е вярна , то вотът е измислен и връщат Къци за да лъжат хората да гласуват и те да прибират "кинтите".

И трети вариант - тези, дето гласуват, не участват в анкетата.

# 2 316
Май наистина гласят Багата за победител...Днес един приятел, който работи в артистичните среди и има допир с  хора от екипа, ми го каза (а явно не е голяма тайна, щом тези хора от екипа го споделят на трети лица). От самото начало всъщност е било ясно...И други тука са изказвали предположения, но ето още едно потвърждение. Тъпотия.....освен ако в последния момент нещо стане и не си променят решението.

# 2 317

Аааа, тОпна я, като се оправдаваше за нещо, та моментално си я представих как си го псува на воля в домашна обстановка. Joy Joy Joy
Аз това не го разбрах и пак трябва да го гледам, защото пак ми се стори,
че нещо го отрязаха. Обясняваше за успелите хора и такива без професии
и май каза, че е говорил за Мариана, като имаше предвид за успяла,
както и си беше, пък то излезе май обратното и Златка чак се опули. Laughing

Да се надяваме, че Мариана е гледала цялото предаване и го е разбрала
и не псува много Joy

# 2 318

Аз това не го разбрах и пак трябва да го гледам, защото пак ми се стори,
че нещо го отрязаха. Обясняваше за успелите хора и такива без професии
и май каза, че е говорил за Мариана, като имаше предвид за успяла,
както и си беше, пък то излезе май обратното и Златка чак се опули. Laughing

Струва ми се, че репликата беше нещо от сорта: Тя, всъщност, Маряна го каза...

# 2 319
Май наистина гласят Багата за победител...Днес един приятел, който работи в артистичните среди и има допир с  хора от екипа, ми го каза (а явно не е голяма тайна, щом тези хора от екипа го споделят на трети лица). От самото начало всъщност е било ясно...И други тука са изказвали предположения, но ето още едно потвърждение. Тъпотия.....освен ако в последния момент нещо стане и не си променят решението.
Патрашкова явно е имала вътрешна информация, толкова възхваляваше Багата...Свикнала е да е близо до ''силните на деня''.

# 2 320
Усмихни ми се, утре като го качи Елиханчо в бокса и ще го видим как е,
сега няма смисъл да спорим, като не сме сигурни.

Уууу, това с Багата, ако стане, направо не е за вярване как ще ги плюе народа. Mr. Green

Исках да споделя, че ще ми е много забавно като започне ББ със старите
муцуни. Много ми е любопитно кой, как и дали се е променил след участието си.
Имаше големи изпълнения в предишните издания, беше доста по-интересно от сега.

# 2 321
Ако изгонят Къци , не знам кой ще им гледа финала....явно няма какво да дават и за това само Къци, Къци

Къци им направи целия сезон и рейтинг, щом и за съквартирантите той е основна тема...

# 2 322

Миндил, с миндил  русенски ама-ха ...  Laughing
Е, тя на Орлин нали уж беше простила за номинацията и вчера в студиото почти се захласна докато обяснява  (за кой ли път) как с него били мнооого близки и тооолкова добре се разбирали  дори без думи - само с погледи, а пък накрая като я попита НК кой иска да спечели каза - Къци  Wink Та кой е миндил? Laughing 

# 2 323
Днес, като чета темата, разбирам как така тризначките се оказаха победители в техния сезон. Laughing

# 2 324
  • София
НИкой не коментира това, което тризначките казаха, че Люси им казала да не говорят с никой, а тя какви физиономии правеше.  Laughing Много са долни с Камелия.
Аз доколкото помня тя им каза, че другите няма да говорят с тях, само тя, нали всички ги посрещнаха много лошо и не искаха да си говорят с тях. Но те не я разбраха.

Помните ли, че когато близначките влязоха, бяха посрещнати много хладно от почти всички съквартиранти. Тогава само Люси им се усмихна, попита ги какво ще пият и им обясни, че в момента ситуацията в къщата е много напрегната, поради което другите не им обръщат внимание и не разговарят с тях. Тя се опита просто да ги въведе в живота на къщата, а те (или поне Надежда) явно не са я разбрали. Затова тя гледаше толкова учудено след предаването и се отказа въобще да разяснява станалото.

Общи условия

Активация на акаунт