VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 681
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 2 790
Божкеее,отварям да прочета темата и какво да видя,3 стр. коментари след доклада ми за сутрешното събуждане на Златка ooooh!Някои хора в темата тотално изтрещяха.
 Нали? що ли ти трябваше да казваш нещо хубаво за нея?  newsm78

Ми то Злата с толкоз мозък, какви други функции може да поддържа, освен да чисти и да блъска във фитнеса? hahaha
Миличка, стига де, къде си чула и видяла магарица да стане певица?
Мъжете, доколкото аз знам се "зарибяват" от други работи - толкова ли не може да приемете, че ги кефи заради циците и мръсната си мутра. Вероятно е толковааа старателна и в обслужването нощем, или денем, кой на кого как му харесва. Това е. Друго няма, другото са захаросани дамски версии.
 Laughing Това за слугинята ми хареса - идеална е, хем ще ти готви и чисти, хем ще ти "свири". Перфектна е, кой ще я върне. А и може да буйства, ама лесно се котка и манипулира, ако е някой хитрец ще я подрънка, докато му писне...Кофти история.      

Колко да е добра?Аз не видях да струи доброта от нея!!Само слугински манталитет се вижда newsm78
Златка е потресаващо грозна. Освен това е тъпа, противна и завистлива. Ходи като мъж, бърка си в носа, крещи като маймуна, яде като неандерталец и е злобна и дребнава.
Или с други думи Златка е грозна, тъпа, противна, завистлива, невъзпитана, отвратителна, злобна и дребнава къщовница  bowuu

Златка  само може да ви диша праха  - има още доста да учи (не само столици) , докато достигне това възвишено  „ниво”  Wink  

# 2 791
...
Иначе моделът поведение на Златка за мен по-скоро е отминаващ и немодерен, ако мога така да се изразя. Поне според моите наблюдения. Повечето младежи наблягат изключително на ученето, на спорта и на здравословния начин на живот.

Дано си права! Пу.. пу..

а за учителката... и тук си права, ама за жалост. Като знам с какви екземпляри съм се сблъсквала през годините с големите, сега с малкия (ще бъде първи клас догодина) и само обмислям вариант да съм свободна през половиния ден за да му помагам и да го уча. И нищо не можеш да кажеш, защото кадърните заминават и почти няма добри учители за да бъдат сменени.  Confused

# 2 792
Бо,ясно е ,че не си ме прочела изначало PeaceЗащото ако беше прочела,щеше да видиш,че аз също не одобрявам е меко казано,направо се възмущавам от каруцарският и език и заплахите срещу Къци(колкото и да не го харесвам),аз бях една от първите,които сподели в темата,че не и нито на годините ,нито на акъла да го обижда така.И най-вече е жена,такъв език не одобрявам в жена.Нищо че тук в темата,дал господ такива.
Ще преразкажа на кратко.
Сутринта и аз като Бианка,реших да порепортерствам в темата,че Златка още след събуждането и измиването на зъбите,веднага се зае с мивката.Казах,че въпреки,че не я харесвам,не мога да не призная,че е домакиня и изобщо не я мързи.Малко жени ще се наемат да подържат чистотата сред толкова хора.Аз ако съм ,на 3 ден ще съм опищяла всичко.На черното,не мога да кажа бяло. Влизам след няколко часа и какво да видя: 5-6 стр. какво като е.Еми има жената едно хубаво качество,и аз и го признавам.Ако за теб,не е един + за една жена това,за мен е. На фона на всичкото минус при нея,това е много нещо.

Подкрепям.Златка можеше като по цял ден да се гримира ,фризира и да си пили ноктите и да не пипва нищо в къщи щото нали маникюра....
Нали  повечето да не кажа всички онези които са като нея  биха правили точно така-да не пипват нищо

# 2 793
sunny day, иска ми се да е така, но ако беше права, всякакви Златки, Николетки, Божиновци, Пайнерки и сие, нямаше въобще да са актуални, и "продукцията" им толкова добре да се продава.

Кой твърди, че са актуални? И къде са актуални? - в жълтата преса? Не познавам хора около мен да четат такава.

Как да не са актуални?  Thinking Една от тях е във Вип Брадър.  Wink Peace

# 2 794
Не ме разбирайте погрешно, но определено се ужасявам от толкова прости хора, а и ми е много неприятно, че в България, този модел на държание, в последните години дори се толерира.

Мен друго ме ужасява. Златка е дете на учителка. Ако една учителка е позволила да превърне дъщеря си в неграмотно същество /за другите и качества хич няма да споменавам/, представяте ли си какво се случва с чуждите деца, попаднали в ръцете на тази жена.
 Та в случая по-лошото е, че подобни учители и педагози имат достъп до децата ни и това не се намира за проблем .

Определено е притеснително, меко казано.Вариантите са два, според мен-или тотално е изпуснала и отрано е вдигнала ръце от нея, или модела в семейството на Златка е бил такъв.
Знам, че за повечето звучи стряскащо и трудно се асоцира учител с неграмотен или глупав, но имам няколко такива примера около мен и не бих се учудила...

# 2 795
Бо,ясно е ,че не си ме прочела изначало PeaceЗащото ако беше прочела,щеше да видиш,че аз също не одобрявам е меко казано,направо се възмущавам от каруцарският и език и заплахите срещу Къци(колкото и да не го харесвам),аз бях една от първите,които сподели в темата,че не и нито на годините ,нито на акъла да го обижда така.И най-вече е жена,такъв език не одобрявам в жена.Нищо че тук в темата,дал господ такива.
...

отговорих на последния ти пост, който не мисля, че има касателство с предходните ти, защото беше конкретно адресиран до моите думи.  Peace

# 2 796
Боже, на какво сте обърнали темата........!    Shocked
И от друго съм    Shocked    :как може в 21 век готвенето и миенето на чинии да минава за висше качество?!
Който го може и му е кеф, о.к.
Но да се взема предвид , за да се окачестви даден човек като добър или лош......   Thinking

# 2 797
sunny day, иска ми се да е така, но ако беше права, всякакви Златки, Николетки, Божиновци, Пайнерки и сие, нямаше въобще да са актуални, и "продукцията" им толкова добре да се продава.

Кой твърди, че са актуални? И къде са актуални? - в жълтата преса? Не познавам хора около мен да четат такава.

От телевизията какво ни залива, от всички т.нар. нормални вестници-с много малко изключения, от интернет, от всякакви формати-било то музикални или друг тип?
Щеше да има н-ти фолк канали, ако няма кой да ги гледа, да не говорим, че поп или рок изпълнителите трудно си пълнят залите и за един концерт, но всякакви чалга "звезди", нямат този проблем.Имам широк поглед и върху заведенията, въобще не визирам кръчмите, за тях е ясно.
Да не намесваме и политиката, но и резултатите и от там са показателни. Laughing

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 14:29 от sorsha_

# 2 798
Фънки се яви.Пуши пура и си е приготвил и втора.Сам е и изглежда замислен.Опа говори с Багата.Бъзикат се нещо за Орлин.Багата има много приятен смях и доста говори напоследък
айде сега да не оплюете че си нямам друга работа и гледам. Еми нямам.Привърших със "слугинажа"Или че съм изпростяла  Еми все още не съм:35: Joy Joy

# 2 799
Как да не са актуални?  Thinking Една от тях е във Вип Брадър.  Wink Peace

Това, че сценаристите са решили, че е актуална, не означава че е. Те също решиха, че ще ни е по-интересна интригата "всички срещу Къци", ама на мен ми писна. Също бяха решили, че ще ни е много интересен сина на СД и любовницата му, та бях спряла да гледа предаването изобщо.

# 2 800
От телевизията какво ни залива, от всички т.нар. нормални вестници, с много малко изключения?
Мислиш ли, че щеше да има н-ти фолк канали, ако няма кой да ги гледа, да не говорим, че поп или рок изпълнителите трудно си пълнят залите и за един концерт, но всякакви чалга "звезди", нямат този проблем.Имам широк поглед и върху заведенията-като въобще не визирам кръчмите, за тях е ясно.

Аз гледам новини и тук-таме някой сериал - Хаус и Хорейшио Laughing като ги има. Жълти предавания не гледам и не знам къде ги дават.
Фолк каналите не знам кой ги гледа, ама не забравяй, че имаме 1 млн. цигани, та не ме учудва Peace че са вървежни.

# 2 801
... Но да се взема предвид , за да се окачестви даден човек като добър или лош......   Thinking

Мда, и за мен е странно.

# 2 802
... Но да се взема предвид , за да се окачестви даден човек като добър или лош......   Thinking

Мда, и за мен е странно.

Никой не слага това качество на първо място за да се охарактеризира човек като добър или лош
Пак се пишат неверни неща
Просто се отбеляза че Златка домакинства и то добре и че не го прави заради роля

# 2 803
Веднъж и аз да мога да гледам и репортерствам и от 20 мин гледам Фънки.А другите си говорят в двора.
Аз съм против крайните изказваня.Защото съм се убедила ,че никога не трябва да казваш никога.
Не знаем какво ще се случи и кави ще бъдат децата ни след години. Естествено се стараем да ги възпитаме по най-добрия начин според неас,но ...всичко се случва Peace
Нека коментираме и се забавляваме на гърба на виповете. Peace без да минаваме границите на добрия тон.

# 2 804
видяхте ли Къци като нападна Багата с манипулациите си и онзи как веднага се подаде на емоциите
и запо4на да заплашва

това не е като на ринга
друга е играта тук

Общи условия

Активация на акаунт