VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 681
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 2 805
Нека коментираме и се забавляваме на гърба на виповете. Peace без да минаваме границите на добрия тон.

+ 1  newsm10

И най-вече забавление!  Party

# 2 806
Нека коментираме и се забавляваме на гърба на виповете. Peace без да минаваме границите на добрия тон.

+ 1  newsm10

И най-вече забавление!  Party

Абсолютно!   bouquet

# 2 807
Уф,някой да се сети коя е прословутата песен ,с която са ги събудили сутринта,че Злати ме убива с това пеене. Whistling
А Никол я лази паяк,бебе паяк. Joy baby_neutral
П.С. Финки-Да направим нещо по-различно от вчера. Да започнем да пием още от 3 часа. Crazy

# 2 808
Уф,някой да се сети коя е прословутата песен ,с която са ги събудили сутринта,че Злати ме убива с това пеене. Whistling
А Никол я лази паяк,бебе паяк. Joy baby_neutral

Да бе някаква на Аеросмит
 Орлин я накара да му я запее и .... изобщо не можа да се сети коя е

# 2 809
И ЛЮси едва й търпи певческия талант на Злати. Заболя я главата. Ама Златка отряза-на който му се спи,да ходи в спалнята. Точка.
И Никол и Фънки се ориентират добре за часа. Peace

# 2 810
И ЛЮси едва й търпи певческия талант на Злати. Заболя я главата. Ама Златка отряза-на който му се спи,да ходи в спалнята. Точка.

Е да  в спалнята ,но там пък  казаха/Орлин или Багата/ че Къци от час и нещо дрънка една и съща песен на китарата

# 2 811

Е да  в спалнята ,но там пък  казаха/Орлин или Багата/ че Къци от час и нещо дрънка една и съща песен на китарата
Болен е май Къцко. Златка го кара да пие Фервекс ,ама той не ще.

# 2 812
... Но да се взема предвид , за да се окачестви даден човек като добър или лош......   Thinking

Мда, и за мен е странно.

Никой не слага това качество на първо място за да се охарактеризира човек като добър или лош
Пак се пишат неверни неща

Ами....неверни неща пишеш ти!     Grinning

Аз никъде не съм писала, че някой го слага на първо, второ...или десето място.
А че изобщо факта, че една жена готви, чисти и мие чинии я определя като добра или лоша.
Т.е., един човек може да е супердобър като човек, без да е измил и една чиния през живота си.
И може да е убиец, измил милиони чинии......
И в заключение:ако тръгна да определям някого като добър или лош човек, последното,  което ще гледам , е  , дали може да готви и да чисти.

# 2 813
Орлин пак  в стихията си.  Joy Joy Joy

# 2 814
  • sofia
Ако критерият за обра жена е, да е добра домакиня, то...аз съм изключително лоша. Blush

# 2 815
... Но да се взема предвид , за да се окачестви даден човек като добър или лош......   Thinking

Мда, и за мен е странно.

Никой не слага това качество на първо място за да се охарактеризира човек като добър или лош
Пак се пишат неверни неща

Ами....неверни неща пишеш ти!     Grinning

Аз никъде не съм писала, че някой го слага на първо, второ...или десето място.
А че изобщо факта, че една жена готви, чисти и мие чинии я определя като добра или лоша.
Т.е., един човек може да е супердобър като човек, без да е измил и една чиния през живота си.
И може да е убиец, измил милиони чинии......
И в заключение:ако тръгна да определям някого като добър или лош човек, последното,  което ще гледам , е  , дали може да готви и да чисти.

Да- може - може да е убиец, а може и да си е добър човечецът, този който мие чинии...  Laughing
Никой не го казва - май само ти твърдиш /пак и пак/, че някой бил казал, или  може да каже,  или да си мисли, че миенето на чинии има нещо общо с нрава и поведението   newsm78

Само, че няма нищо лошо в това да си измиваш чиниите след хранене, нали?  /важи и за убийци/  Peace

# 2 816
Къци се е появил.Храни се и си говори с Багата
Обаче слага доста голямо количество шарена сол върху хляба си
Може пък и да е подправка някаква ,  ама доста ръси

# 2 817
Къци се е появил.Храни се и си говори с Багата
Който сам е приготвил."Страшно" чувство за хумор има. Tired

# 2 818
Може пък и да е подправка някаква ,  ама доста ръси

Еми така е,храни се здравословно човека. Whistling