VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 670
  • 3 248
  •   2
Отговори
# 2 880
А дали Яна ще защитава Орлин в понеделник??

Коя Яна? Аз май пак не съм в час  Embarassed

# 2 881
  • Велико Търново
Орлин си прави гаргара с ББ.  Joy

# 2 882
А дали Яна ще защитава Орлин в понеделник??

Коя Яна? Аз май пак не съм в час  Embarassed

Половинката му

Скрит текст:

# 2 883
Изпуснах малко от началото. Даваха ли нещо интересно преди акцията по спасяване на пиленцето?

# 2 884
Орлин си прави гаргара с ББ.  Joy
И на мен така ми се стори, някак си пролича че вече му е писнало и иска да се маха, изморени са всички на финала си мисля аз. П.п коха е Горещо да чуем мария newsm78нчето?

# 2 885
  • Пловдив
Е няма такъв лигльо. Умрях от смях с Орлин и обясненията му с ВБ. Ами ... вътрешният ми глас ми каза, че аз съм най-достойния, обаче после пак се обади и каза, че трябва да си ходя. hahaha Joy

# 2 886
Браво на Орлин - добре му го "забоде" на Брадъчето!  Laughing
точно така се отговаря на тъпи въпроси и се разкарват нахалници  

Фънки: "Аз, дет' съм мек като памук .. ебати"  Mr. Green  

# 2 887
  • София
Единственият достоен от настоящите "съкварЧиранЧи" да спечели, е Орлин.

# 2 888
Е тоя Вип Брадър много тенденциозно - Алекс коментира винаги негативно спрямо Къци, а другите са галени с перце. Някак си не е хубаво това. Не е редно ББ да има любимци. Не харесвам Къци, обаче само заради това бих гласувала за да остане. Защо искат да ни насочват мнението - много елементарно!!! Те какво си мислят?! Не се кефя на Къци, но това си е тенденциозно поведение. Съвсем изпростя това предаване, първия сезон на ББ си беше най-хубавия!

# 2 889
Ауууу,ама то нямало манипулация от страна на Вип брадър,никаква манипулация нямало,просто Къци проумял най-сетне истинското си поведение  и от изводите изпаднал в депресия.Ай стига бе!Никаква манипулация!Ще речеш,че ние гледаме някакъв друг формат newsm78

# 2 890
Е тоя Вип Брадър много тенденциозно - Алекс коментира винаги негативно спрямо къци, а другите са галени с перце. Някак си не е хубаво това. Не е редно ББ да има любимци. Не харесвам Къци, обаче само заради това бих гласувала за да остане.

значи се поддаваш на манипулации - може точно това да е целта  Wink 
за никого не гласувам, но Орлин ако спечели май ще съм най-доволна   Peace

# 2 891
Браво на Орлин - добре му го "забоде" на Брадъчето!  Laughing
точно така се отговаря на тъпи въпроси и се разкарват нахалници  

newsm10

А и защо не приеха отговора му , че всеки от тях е достоен да спечели.

# 2 892
Единственият достоен от настоящите "съкварЧиранЧи" да спечели, е Орлин.

+1

# 2 893
Е не паднах с Орлин ,Фънки  и скореца.Голяма акция за спасяване , голямо чудо

Започвам обаче съвсем сериозно да се замислям за Къци.Добре иска да спечели и да снима филм.Обаче струва ли си цената която плаща Защо е нужно да стигнеш до загуба на себеуважението  си и да стоиш вътре подлагайки се на всичко това
Ако наистина има манипулация с всичко това както самият Къци казва,защо го допуска да продължи,защо  позволява дори и сценаристите да се гаврят с личноста му
Защо не си вземе куфара и както и Надежда го посъветва да излезе докато съвсем не са потъпкали достойнството му

# 2 894
Казах БИХ гласувала, не ще гласувам. Wink
Като цяло не искам никой от тези вътре да спечели - ако ги вкарат всички в лудницата (освен Люси, Орлин и Никол, които просто да пуснат да си ходят) - най-добре. Егати и откачалките, били випове. Те са като изкарани от някой психодиспансер без извинение. Laughing Някой психиатър може да си напише дипломната работа с този сезон. Къци, че не е много редовен е ясно, но Златка, Юлиан, Камелия, Фънки, Бони, Влади също не са много наред ми се струва.

Общи условия

Активация на акаунт