VIP Brother България - 4 сезон - 8 тема

• 105 667
  • 3 248
  •   1
Отговори
# 2 910
Люси ми иде да я загащя, като я видя с тия смъкнати панталони.

недей бе - много са удобни такива  гащи - и аз имам ...  Laughing    

Багата гаранция дава,че Къци няма да спечели. От къде тази увереност? Crossing Arms Whistling Thinking

И аз това се питам ...   Thinking

# 2 911
Орлин излезе да "спасява" Люси. Сега пък Камелия ще им се меси.

# 2 912
Е тоя Вип Брадър много тенденциозно - Алекс коментира винаги негативно спрямо Къци, а другите са галени с перце. Някак си не е хубаво това. Не е редно ББ да има любимци. Не харесвам Къци, обаче само заради това бих гласувала за да остане. Защо искат да ни насочват мнението - много елементарно!!! Те какво си мислят?! Не се кефя на Къци, но това си е тенденциозно поведение. Съвсем изпростя това предаване, първия сезон на ББ си беше най-хубавия!

+1

# 2 913
Обърнаха плочата яката..сега ги е еня за Къцака

# 2 914
Ако още веднъж чуя от устата на Орлин ще иска да си ходи сте яде шамари.Дано да издържи елиминациите и да го видим на финала.Пък там какво сте да става

# 2 915
Обърнаха плочата яката..сега ги е еня за Къцака

Да бе, мнооого загрижени.  #Cussing out

# 2 916
  • Стара Загора
Камелия на спасителка ли се прави??

# 2 917
Ох, издивявам (в стил Никол Laughing), че пишат все "подтискам", а е официално прието книжовно "потискам".

# 2 918
Личи си, че Камелия е доста чувствителна и добра душа и определено и стана много мъчно за Къци. Това беше очевидно. Къци обаче е корав и няма да се предаде.

# 2 919
Камелия на спасителка ли се прави??

Ами трябва да се хареса иначе айде шута отзад

# 2 920
  • Велико Търново

недей бе - много са удобни такива  гащи - и аз имам ...  Laughing    

Аз с моите спънати крака не мога да ходя с таковоз и си мисля, че и другите хора не могат.
Laughing

Инак и аз за потискам влезнах да ви се оплача.

# 2 921
  • София
Камелия за чии беше в крайна сметка във ВИПа, поне да ни изиграят една ХХЛ сценка Laughing

# 2 922
Не виждам да дават повече от "новинарските емисии".  
И направи ли ви впечатление тази вечер като повтаряха кадри  как дадоха Орлин само до "Какво каза Къци за Фънки :" след което дадоха видеото , а не неговия прочит с пропуснатата фраза .

# 2 923
Много истини му каза Люси на Къци,много откровено поговори с него
Опита се да му обясни нещата без грубости без обиди
Дано Къци да е разбарл

# 2 924
Личи си, че Камелия е доста чувствителна и добра душа и определено и стана много мъчно за Къци. Това беше очевидно. Къци обаче е корав и няма да се предаде.
Така е, но иди го обясни на някоя ССФ това. Laughing
Камели може да е всякаква, но според мен държи на Люси.

Общи условия

Активация на акаунт