Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 162

• 36 175
  • 722
  •   1
Отговори
# 390
Айде и още една  Heart Eyes

# 391
# 392
Айде и още една  Heart Eyes
Скрит текст:

Браво на приятелката ти. Simple Smile) Тя поне знае защо са създадени фотоапаратите. Simple Smile)) Благодаря и на теб и на нея! Simple Smile    Hug

# 393

Керим в училищна възраст. (намигване) Simple Smile)

# 394
  • София
Тя е толкова уязвима. Много се страхувам, како.

Скрит текст:
Керим – Трябваше да замина. Тя чакаше търпеливо деня, в който ще замина. Тя избяга, защото аз не си спазих обещанието, защото се върнах. Защото разбра, че не може да ми се довери.
Мерием – Как може да ти се довери?
Керим – Искаше ми се да можех да замина. Но не можах, знаеш го. После, като разбрах че е скрила писмото ми, като последния глупак се зарадвах. Бях много настоятелен, изплаших я.
Мерием – В същност грешката е моя. Може би те насърчих твърде много. Знам ли, мислех, че може да стане нещо. Казах „Амин!” на една невероятна молива. Може би с времето се излекува гнева ми към теб. Но още повече засили нейния.
Керим – Тази жена…Ако тази жена не й беше набутала писмото в лицето, може би все още бих имал малка надежда. Гордостта й беше наранена. Болката я накара да избяга в чужд дом. Колко време може да остане там? После къде може да отиде и какво може да направи сама? Как ще продължи занапред? Тя е толкова уязвима. Много се страхувам, како.

# 395
  • Пловдив

Разбирайки коя и каква е Асу, бързат да си приберат Фатмагюл.

# 396
Момичета,във форума който чета момичетата са написали,че май снимки от днешното събитие няма да има-дали пък Енгин не иска да видим как изглежда,преди да пуснат промото на новия му сериал.?

# 397
  • София

Шокиран съм. Как може да ни изиграе такъв номер. Нейната цел сте били вие, използвала ме е.

Скрит текст:
Асу – Аз съм Асу, тоест Енисе.
Мерием – Как е Фатмагюл?
Асу – Добре е, спи. Не знае, че ви се обаждам. Аз…Мисля, че не е правилно тя да остане тук.
Мерием – Разбира се.
Асу – Елате и я вземете. Каквито и проблеми да имате, трябва да си ги решите в семейството. Взе детински решение, но трябва да й простите. Не я оставяйте да си пропилее живота. Позволете й да се прибере в къщи при семейството си.
Мерием – Разбира се. Записвам, дайте ми адреса.

Керим, Емре и Рахми излизат от полицията, Керим моли Рахми да се прибере в къщи, в случай, че Фатмагюл се обади отново. Керим решава да продължи да търси адреса на Асу/Асуде.

Емре - Шокиран съм. Как може да ни изиграе такъв номер. Нейната цел сте били вие, използвала ме е. Глупак.
Керим – Хайде, иди и си почини.
Емре – Не съм изморен, ще дойда с теб.
Керим – Отиди да си починеш, беше с мен цяла нощ. Няма ли да ходиш на работа днес?
Емре – Ще намерим тази жена, бате. Това е много по-важно от работата.

Обажда му се Мерием – Сине, слушай, Енисе се обади. Обади се без да знае Фатмагюл. Каза да отидем и да я вземем. Фатмагюл сега спяла. Побързайте. Побързай, за да й се порадвам.
Мукадес – Виж какво, кажи му да вземе Рахми с него. Фатмагюл никога няма да се върне с него. Керим, вземи Рахми с теб!
Мерием – Чу ли какво каза г-жа Мукадес? Каза, че Фатмагюл няма да се върне с теб, затова вземи Рахми с теб.
Керим – Ще дойде, како, ще дойде. Тя трябва да се върне с мен.
Мерием – Не плаши момичето…. Керим?

Керим и Емре тръгват към адреса, даден им от Мерием
Емре - Какво е сега това, бате? Какво се опитва да направи тази жена?
Керим - Не знам. Искаше ми се да знам.
Емре - Коя е тя, какво иска от вас? Стана ясно от мен какво е искала.... Но какво иска от вас? За нейно добро е този път да каже истината. Нищо не разбрах от това.
Керим - Като отидем, и ще разберем.

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 19:01 от Dilemi

# 398
  • Пловдив
Момичета,във форума който чета момичетата са написали,че май снимки от днешното събитие няма да има-дали пък Енгин не иска да видим как изглежда,преди да пуснат промото на новия му сериал.?

А аз го разбрах, че някой във фейсбук писал, че няма да има снимки. За сега не съм срещнала по фейсовете такова съобщение...Всички чакат снимки...Дано....Има си протокол, който трябва да се спазва. Енгин знае, че това е анкета и ние сме натискали бутончетата...за него. Търпениеееее.

Ето последно какво са сложили арабките - чакат някой - ще ни информират допълнително....:
enginci_ipek Engin Bey'e plaketi teslim edildi. Ancak Menejerlik firmasından plaketli resimler henüz ulaşmadı. Ulaşır ulaşmaz ekleyeceğiz

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 16:20 от mariana51

# 399
Марианка,дано-и мен ми се иска да видя този момент,запечатан на снимка.

# 400

А аз го разбрах, че някой във фейсбук писал, че няма да има снимки. За сега не съм срещнала по фейсовете такова съобщение...Всички чакат снимки...Дано....Има си протокол, който трябва да се спазва. Енгин знае, че това е анкета и ние сме натискали бутончетата...за него. Търпениеееее.

Ето последно какво са сложили арабките - чакат някой - ще ни информират допълнително....:
enginci_ipek Engin Bey'e plaketi teslim edildi. Ancak Menejerlik firmasından plaketli resimler henüz ulaşmadı. Ulaşır ulaşmaz ekleyeceğiz

Тази стока винаги ми е била кът... напоследък съвсем я заняма. Simple Smile))

# 401
Марианка,дано-и мен ми се иска да видя този момент,запечатан на снимка.

Мисля, че Марианка е права - има си протокол, доказват го снимките на всички, удостоени с плакета до сега, нали?

# 402
Маричка,и на мен търпението ми се изчерпва,джанъм-сутрин ставам,поглеждам в темичките ни,прочитам в темата за 20 мин. публикации от пресата ,че Енгин ще играе,другата сутрин ставам-прочитам,че няма да играе и така от август месец.Е струва ми се,че след като пресата вече 4 месеца дъвче това,крайно време е наистина мениджърката да каже-да,ще играе или не-няма да играе.Малко уважение към феновете,които го обичат трябва.

# 403
Маричка,и на мен търпението ми се изчерпва,джанъм-сутрин ставам,поглеждам в темичките ни,прочитам в темата за 20 мин. публикации от пресата ,че Енгин ще играе,другата сутрин ставам-прочитам,че няма да играе и така от август месец.Е струва ми се,че след като пресата вече 4 месеца дъвче това,крайно време е наистина мениджърката да каже-да,ще играе или не-няма да играе.Малко уважение към феновете,които го обичат трябва.

А може би просто трябва да има взето решение, което да може да бъде оповестено?  newsm78
Кой знае какви ги бъркат комшиите... Поживем, увидим, Велянче. Така или иначе, можем само да чакаме.  Sad

# 404
Е,Маричка,какво решение-те снимките са започнали-тогава не може да няма решение.Ние сме наистина болни фенове на Енгин,но за това за което не са прави с мениджърката си,не мисля че трябва да се мълчи.

Общи условия

Активация на акаунт