Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 162

• 36 268
  • 722
  •   1
Отговори
# 450
Помня аз, че някой беше успял да я "улови". Simple Smile Аз много се мъчих и точно това не можах  да "хаван", но друг го е направил...Simple Smile

Ей това - от мен, ако още го нямате. Simple Smile

# 451

Скрит текст:

# 452
  • Пловдив
Хади, един усмихнат Кадир/Енгин.

# 453

Милите ми те... Вече има взаимни трептения. Че тук с какъв поглед го гледа Фатмагюл...

Гледа и не вярва. (намигване) Тук и е втората преломна точка след писмото. Тогава го чу за първи път, сега го видя за първи път.

# 454
Мисля, че от тук започна да се замисля и да му вярва Фатмагюл. И още мисля, че съжали за думите си в оня разговор "Чий товар е по-тежък" след като го видя в този момент. Започна да разбира, че Мерием е права като казва, че и "него го гори същия огън".

# 455
Скрит текст:
Хади, един усмихнат Кадир/Енгин.

Стига, бееееее. Simple Smile)) Я на къф зор е момчето! Simple Smile))
Те ти и един ококорен Керим. Simple Smile) Разговора с Емре в присъствието на Мурат за ползването на лодката... Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 21:59 от marytza

# 456
  • София
Прекрасни! Страхотно сравнение, Марта! Впрочем, както много пъти сме споменавали, много сцени, думи, песни се повтарят в различни моменти от действието на филма, сравнението подсилва ефекта от случващото се, въздейства неимоверно! Обичам го този филм!!!

# 457
Ох ,момичета тази сълза и сълзата от ПБН предизвикаха/и сега пак/у мен реки от сълзи и ураган от емоции .
НАистина много го харесвам този филм.
Отивам да гледам -17-епизод,че изоставам Twisted Evil

# 458
  • София

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 22:32 от Dilemi

# 459
Их, беееее.Sad - твърде дълго, - твърде дребно. Sad  А ми се иска да добавя към подписа. Simple Smile)) Не мога да си пренебрегвам Керимчо аз.. Simple Smile))

Марианка   Embarassed  срам - не срам, пак до тебе опирам... ако ти се гони играта с ръце (без лица) в 43-и еп. да направиш едно гифче подходящо по размер... не знам как ще ти се отблагодарявам. Simple Smile

# 460
  • София

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 22:34 от Dilemi

# 461

Часовникът тик-така, то време не остана - все ще ги дочакаме тези прословути "20 минути"

# 462
Ох ,момичета тази сълза и сълзата от ПБН предизвикаха/и сега пак/у мен реки от сълзи и ураган от емоции .
НАистина много го харесвам този филм.
Отивам да гледам -17-епизод,че изоставам Twisted Evil

И аз, и аз... (като джуджетата във вица се присъединява Марица) Simple Smile  Hug

# 463
Скрит текст:

Часовникът тик-така, то време не остана - все ще ги дочакаме тези прословути "20 минути"

Лека! Simple Smile

# 464
  • София

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 22:40 от Dilemi

Общи условия

Активация на акаунт