Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 162

• 36 289
  • 722
  •   1
Отговори
# 480

E, от мен два варианта на прегръдката с ръце...Супер секси....

Върхът си! Simple Smile)) Hug Heart Eyes

Ръчички за мен, ръце и лице - за Дилеми. Simple Smile)) Братска делба. (намигванка) Simple Smile))

# 481
  • Пловдив
Днес така и не подадоха снимки от връчването на плакета... Sad Дано утре поне се смилят.

Обаче, Марианка, ние сме много напред с материала за АБО. Simple Smile)) Гледам, че в Универсал клуба тепърва подават 9-а серия с английски субтитри. Simple Smile)) Карат по нашия път. Ако  Енгин се забави до догодина с филмов ангажимент, току-виж превели и Караилан на инглиш. Simple Smile)

Кой знае какво са се разминали...Чакане, чакане и пак чакане - с надежда да са се снимали. То срамота - всички си ги взеха вече наградите.

# 482
  • Пловдив
Ох, за стряскане.

# 483
Днес така и не подадоха снимки от връчването на плакета... Sad Дано утре поне се смилят.

Обаче, Марианка, ние сме много напред с материала за АБО. Simple Smile)) Гледам, че в Универсал клуба тепърва подават 9-а серия с английски субтитри. Simple Smile)) Карат по нашия път. Ако  Енгин се забави до догодина с филмов ангажимент, току-виж превели и Караилан на инглиш. Simple Smile)

Кой знае какво са се разминали...Чакане, чакане и пак чакане - с надежда да са се снимали. То срамота - всички си ги взеха вече наградите.

Е, кой ни е крив, че не сме фенове на тези, които са си ги взели? Simple Smile)) (намигванка) Ще си чакаме нашето момче да си я вземе и да ни предоставят снимки... пък и ако реши все пак да се снима в някой сериал... ех, мечти!... Simple Smile))

Аз, обаче, ще отивам към креватчето... да си изпрожектирам в главата някой фенски сценарий. (намигванка). Че очетата ми вече се слепват за сън.

Hug , Марианка.

Лека нощ и сладки сънища на всички! Simple Smile

# 484
Скрит текст:
Ох, за стряскане.

Ивъх! Това ли преди лягане, бре? Simple Smile)) Ще сънувам кошмари! Simple Smile))

# 485
  • Пловдив

# 486
И още една снимчица...

# 487
  • Разград

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 01:28 от vania_e

# 488
  • Разград

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 01:27 от vania_e

# 489
Стара снимка, но .... хубава Peace

# 490
  • Разград

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 01:26 от vania_e

# 491
  • Пловдив

Добро утро. Днес да сме усмихнати и дано...
Скрит текст:

# 492
  • Пловдив

Сборно колажче от вчерашните снимки зад кадър - снимането на 5 епизод.

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 10:03 от mariana51

# 493
  • София

E, от мен два варианта на прегръдката с ръце...Супер секси....

Върхът си! Simple Smile)) Hug Heart Eyes

Ръчички за мен, ръце и лице - за Дилеми. Simple Smile)) Братска делба. (намигванка) Simple Smile))

Марианка, благодаря! Наистина денят ми започва добре!

Ваня, Мариана, снимките "зад кадър" са чудесни. След всичките приказки за напрежение в колектива на филма имаме нужда да ги видим в работна атмосфера. Сега трябва да започнат и да дават интервюта, това мълчание около и за филма е много съмнително?! Дано започнат да говорят! С интерес ще чакам интервюта с Мерием/Сумру Явруджук, Решат/Муса Узунлар, Мукадес/Есра, Рахми, Мюнир/Мурат Даталбан, Мустафа/Фърат Челик и другите за филма, за колегите им. Интересно ще ми бъде и мнението на Перихан/Дениз Тюркали, нали сценария е по книгата на баща й. Въобще е крайно време да започнат да говоря! Пък и нищо не се е чуло от "белите птици", и те нещо мълчат! Да не говорим, че само по едно интервю от Енгин и Берен за арабска телевизия е много недостатъчно. Искаме повече!  Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 09:29 от Dilemi

# 494
  • София
18 серия на КВФ

Една сълза, която Фатматюл ще се помни дълго, една сълза, която ще й помогне да види "другия"  Керим. Фатмагюл се разделя с миналото, една нова Фатмагюл, решена да взема сама решенията за своя живот.

Фатмагюл... Благодаря на Господ, че се върна. Слава на Бога, че си тук.
Уплаших се…Така се уплаших, че мога да те загубя.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 10:29 от Dilemi

Общи условия

Активация на акаунт