Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 162

• 36 100
  • 722
  •   1
Отговори
# 675
Нека да завижда приятелката Хелън - и ние ги умеем големите неща. (намигванка) Simple Smile)

Убийствено красив.

Марица
, откъде я извади тази снимка??  Crazy Crazy Тук Енгин е УБИЙСТВЕНО КРАСИВ. Направо не е истина. Тoва от кой епизод е??  newsm78 newsm78

Епопея на затворника. Simple Smile)) Не съм сигурна от кой точно затворнически епизод е. Снимката е обработена от някой, дето ги разбира тия неща - ретуш, блурване.. но това не променя факта, че на нея Енгин наистина е убийствено красив. Simple Smile)

# 676
Маричке, и аз чакам снимки с наградата, чакам ли чакам. Енгин , ако не друго,  на търпение ще ме научи, че аз хич не съм от търпеливите.

Иначе относно сериите, на мен ми е пределно ясно поведението на Фатма в тези серии, тя дразни Керим и се опитва да докаже на себе си и на него колко й е безразличен и омразен, защото вътрешно усеща, че далеч не е така. Всъщност тя се опитва да убеди всички, а реално лъже себе си- тя вече има някакви зараждащи се чувства към Керим. И на мен ми се е случвало и поведението й просто крещи, че вече Керим не й е безразличен.

Дейзи, мене дори Енгин няма да ме превъзпита. Simple Smile)) Твърде съм стара за това, но ти имаш шанс. Simple Smile)) Аз си оставам нетърпелива и пристрастна. Simple Smile)) Трябва само да ме видиш как нервно кълва клавиатурата и притропвам с краче, като стане въпрос за новини. Simple Smile)) Joy

Ако трябва да съм честна, аз вече съм на предела на търпението си, напраео ще се взривя от невтърпение .  Crazy Crazy Crazy Искам снимки от наградата! Искам новини! Искам да знам дали ще снима в 20 минути, че там работата е много засекретена и много ми пили по нервите. Винаги съм се чудила на търпеливите и спокойни хора как го правят?  newsm78 newsm78

# 677
Нека да завижда приятелката Хелън - и ние ги умеем големите неща. (намигванка) Simple Smile)

Убийствено красив.

Марица
, откъде я извади тази снимка??  Crazy Crazy Тук Енгин е УБИЙСТВЕНО КРАСИВ. Направо не е истина. Тoва от кой епизод е??  newsm78 newsm78

Епопея на затворника. Simple Smile)) Не съм сигурна от кой точно затворнически епизод е. Снимката е обработена от някой, дето ги разбира тия неща - ретуш, блурване.. но това не променя факта, че на нея Енгин наистина е убийствено красив. Simple Smile)

Боже този затворнически период ще ме довърши. Там Енгин е особено красив (в сериите, докато е в затвора) и не мога да си обясня причината. Ама много сексапил излъчва в тези серии. 

# 678
Те ти един пример за бърз макиаж:

- оригинал от филма;

- същата, но блурната. Е, грубо и набързо, но разликата е видна.

# 679

Ако трябва да съм честна, аз вече съм на предела на търпението си, напраео ще се взривя от невтърпение .  Crazy Crazy Crazy Искам снимки от наградата! Искам новини! Искам да знам дали ще снима в 20 минути, че там работата е много засекретена и много ми пили по нервите. Винаги съм се чудила на търпеливите и спокойни хора как го правят?  newsm78 newsm78

Хич хАбер зи нихт, мила! Simple Smile)) Понятие нямам какво значи да си търпелив и как се постига. Simple Smile))

# 680
# 681

Боже този затворнически период ще ме довърши. Там Енгин е особено красив (в сериите, докато е в затвора) и не мога да си обясня причината. Ама много сексапил излъчва в тези серии. 

Ами не знам... но аз го намирам за красив и в първи сезон - с дивия му вид. Simple Smile) Нали си падам по дивото... После, като го подстригаха и "цивилизоваха", вече не усещам същия убийствен сексапил в излъчването му. Simple Smile)) Ама за друг може да не е така.

# 682
  • София
40-та серия

# 683

Ето за това говоря, чоооок секси е Енгин в тези кадри.  Heart Eyes Heart Eyes

# 684
# 685

Ами не знам... но аз го намирам за красив и в първи сезон - с дивия му вид. Simple Smile) Нали си падам по дивото... После, като го подстригаха и "цивилизоваха", вече не усещам същия убийствен сексапил в излъчването му. Simple Smile)) Ама за друг може да не е така.

И аз го харесвам повече в първи сезон. От втори сезон харесвам сериите до затвора и малко след него и след това лкъм края на сериала от сватбата нататък. Но например в интервюто с арабската журналистка много ми харесва Енгин.  Simple Smile Simple Smile

# 686

Много ми е забавен тук Енгин какви стойки чупи.  Mr. Green Mr. Green

# 687
40-та серия

Скрит текст:

Супер си, Дилеми! Simple Smile)  Hug

Получаваш за награда един секси Енгин без разни чужди ръце върху рамото. (намигванка). Simple Smile) Само за теб. Simple Smile))

# 688
  • Разград

# 689

Уф ,беееееееееее. Simple Smile)) Сладък, по-сладък, най-сладък... Енгин-Керим. Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт